didosh Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2007 1.509 3 116 42 İstanbul 9 Ekim 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi didosh #1 Sigaranın Kimliği Adı=Tütün Soyadı=Sigara Ana adı=Yaprak Baba adı=Kök Cinsi=Nikotin Görevi=Kanser Adresi=İnsan Durağı=Dudak Sokağı=Gırtlak Caddesi=Bağırsak Mahallesi=Akciğer Kenti=Ölüm Eşi=Azrail Sonu=Mezar
Sigaranın Kimliği Adı=Tütün Soyadı=Sigara Ana adı=Yaprak Baba adı=Kök Cinsi=Nikotin Görevi=Kanser Adresi=İnsan Durağı=Dudak Sokağı=Gırtlak Caddesi=Bağırsak Mahallesi=Akciğer Kenti=Ölüm Eşi=Azrail Sonu=Mezar
ndh1903 evli:)mutlu:) Kayıtlı Üye 26 Eylül 2007 1.814 7 156 9 Ekim 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi didosh #2 bunları adım gibi bildiğim halde kurtulamıyorum şu illetten
M masal Ziyaretçi 9 Ekim 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi didosh #3 sigara içen ölmüşte içmeyen ölmemişmi:1closedeyes: (az değiştirdim kusura kalmayın artıktatlicadiarzu)
sigara içen ölmüşte içmeyen ölmemişmi:1closedeyes: (az değiştirdim kusura kalmayın artıktatlicadiarzu)
didosh Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2007 1.509 3 116 42 İstanbul 9 Ekim 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi didosh #4 masal .!.: sigara içen ölmüşte içmeyen ölmemişmi:1closedeyes: (az değiştirdim kusura kalmayın artıktatlicadiarzu) Genişletmek için tıkla... o tarafindan bakarsin bu aklina gelebilcek hersey icin gecerli bi sigara icin degil yerimseniben
masal .!.: sigara içen ölmüşte içmeyen ölmemişmi:1closedeyes: (az değiştirdim kusura kalmayın artıktatlicadiarzu) Genişletmek için tıkla... o tarafindan bakarsin bu aklina gelebilcek hersey icin gecerli bi sigara icin degil yerimseniben
S SENACE Ziyaretçi 9 Ekim 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi didosh #5 BEN DE YEŞİLAYCIYIM SiGARAYA HAYIR... PAYLAŞIMIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM CANIM... Şeniz
C CORUMUNCADISI 3 yavrum kuzumlarim Kayıtlı Üye 18 Nisan 2007 6.852 16 156 38 9 Ekim 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi didosh #6 dogrudur paylasim icin sagol guzeldi