eşim içiyor aynne sneın gıbı kış gelıyor nası ıcıcem ben telasında adam bırakm adegılde
eevlenınce bırakıcam dedı hamıle olunca bbek dogunca kızım 3.5 yasında ne zamn bırakıcak bılmmem
Öncelikle bütün KK bayanlarinin ve ailelerinin bayramlari mübarek olsun. Rabbim huzuru, mutlulugu ve en önemlisi sagligi eksik etmesin sevdiklerimizden ve de bizlerden
Bugün sigarasiz 17inci günüm çok sükür
Ara ara canim istesede hemen geçiyor bu istek !
5 günde 5 kilo diyetini yaptim ve 1 buçuk kilo verdim (5 kilo yalan tabi benim bünyem yavas kaybediyormus yeni ögrendim)
Neyse eski kilomda ve sigarasizim, mutluyum
senın adına cok sevındım bende ıcıyorum 11 senedır hemde tam tıryakıyım yasım 29 gecenlerde yokuş cıkamadım nefesım daraldı bu ne ya dedım artık tıkanmışım yanı cok ıstıyorum ama ıradesızım işte ve bugun paketımı cope attım ınsallah içmyecem bakalım bende ınsallah bı gun yazarım bıraktım dıye
Sigara ilaçla milaçla bırakılmaz bence.
Kafada bitiyor olay.
Gerçekten istedinmi kolayda bırakırsın zannımca..
Merhabalar
Benim derdim sigarayi birakmak için hiç bir istegimin olmamasi, baslamamis olmayi o kadar isterdim ki
24 yasindayim ve yaklasik 3 buçuk senedir içiyorum. 2 günde 1 paket bitiririm. Hangi akla hizmet basladim bilmiyorum. Annem içerdi, tiksinirdim ama bi bakmisim bende baslamisim
Evlenmeden önce "evlenince birakicam" diyordum. Ama nafile.
Esim hiç sevmez. Aksamlari isten eve döndükten sonra 2 yada 3 içiyorum maksimum oda balkona çikip içerim. Ardindan sakiz, sekerle ya da dis firçalamayla koku gidermeye calisiyorum.
Esimin önünde hiç içmem, bilmem neden çekinirim. Sevmedigi için saygi duymaya çalisiyorum.
Mesela gün boyu onunla gezerken hiç içesim olmaz, ama eve gidince hemen bi tane içicem diyede düsünürüm her zaman.
Malum havalar soguyor, sogukta cikmakta zor gelmeye basladi balkona
Esim ne zaman birakicaksin artik diye sordu geçen gün, "hiç içimden gelmiyor, ne zaman çocuk için karar veririz ve denemeye baslariz o zaman düsünücem bu konuyu" dedim.
Bugünde bir arkadasin konusunu görünce hamileyken içtigine dair kendi kendime dedim kesin bende içerim birakicam diyip birakamazsam eger..
Üstelik sporda yapiyorum, haftanin 3 günü spor salonuna gider kosarim ve farkediyorum ki nefesim çabuk kesiliyor. Bu bile beni motive etmiyor.
Içime birakma istegini nasil yerlestirsem bilmiyorum
Aranizda birakanlar var mi? Varsa nasil motive ettiniz kendi kendinizi acaba?
Tesekkür ederim simdiden yorumlariniz için
Merhabalar
Benim derdim sigarayi birakmak için hiç bir istegimin olmamasi, baslamamis olmayi o kadar isterdim ki
24 yasindayim ve yaklasik 3 buçuk senedir içiyorum. 2 günde 1 paket bitiririm. Hangi akla hizmet basladim bilmiyorum. Annem içerdi, tiksinirdim ama bi bakmisim bende baslamisim
Evlenmeden önce "evlenince birakicam" diyordum. Ama nafile.
Esim hiç sevmez. Aksamlari isten eve döndükten sonra 2 yada 3 içiyorum maksimum oda balkona çikip içerim. Ardindan sakiz, sekerle ya da dis firçalamayla koku gidermeye calisiyorum.
Esimin önünde hiç içmem, bilmem neden çekinirim. Sevmedigi için saygi duymaya çalisiyorum.
Mesela gün boyu onunla gezerken hiç içesim olmaz, ama eve gidince hemen bi tane içicem diyede düsünürüm her zaman.
Malum havalar soguyor, sogukta cikmakta zor gelmeye basladi balkona
Esim ne zaman birakicaksin artik diye sordu geçen gün, "hiç içimden gelmiyor, ne zaman çocuk için karar veririz ve denemeye baslariz o zaman düsünücem bu konuyu" dedim.
Bugünde bir arkadasin konusunu görünce hamileyken içtigine dair kendi kendime dedim kesin bende içerim birakicam diyip birakamazsam eger..
Üstelik sporda yapiyorum, haftanin 3 günü spor salonuna gider kosarim ve farkediyorum ki nefesim çabuk kesiliyor. Bu bile beni motive etmiyor.
Içime birakma istegini nasil yerlestirsem bilmiyorum
Aranizda birakanlar var mi? Varsa nasil motive ettiniz kendi kendinizi acaba?
Tesekkür ederim simdiden yorumlariniz için
Ahh be canım yalnız değilsin bende çok istiyorum bırakmayı hatta kanımda mikrop bile çıktı bisürü ilaç kullandım. Dr dedi acil bırak ve gebelik düşündüğüm halde bırakamıyorum. Ama karar verdim kesin bırakıcam. Bak ben en azında şunu başardım 2 haftadır paket almıyorum dal sigara alırım günde 4 ad içiyorum ark ortamında onalrın paketlerinden alıp diye diye bitiricem inş en yakın zamanda kurtuluruz şu illetten
Azaltmissin ama canim o da birsey! Herkes basaramiyor! Ben azaltmadan pat diye biraktim cünkü azaltinca bi sonraki sigarayi sabirsizlikla bekliyordum.
Bebegini düsün canim, saglikli bi vücutta gelismesi için, onun için birak kurtul su illetten
İnşaallah canım en kısa sürede bırakıcam ahh işte buda bi bahane insan önce kafaında bitircek başladığıma bin pişmanım eltime varıncaya kadar sigaraya içilio benm ortamlarımda iş ark herkez ıyyy irenç kokuo bırakıcam bunu diorum ama nafile bebeğim için kesin bırakıcam ve inş bidaha ağzıma sürmeyeceğim
​sigarasız hayat nasıl gidiyor arkadaşım zorlanmıyorsun degilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?