sigarayı bırakmayı düşünmedim,ben zevk alıyorum ,zararlıda olsa
ama bırakmak kafada baslıyor ne ilaç ne terapi fayda etmez irade meselesı
ben bıraktım tam 5 hafta oldu. benim eşim de içmiyor ve benim içmemden nefret ediyordu. her akşam sigara yüzünden geriliyorduk. kendime bir gün belirledim ve o gün yaklaşırken azaltmaya başladım. ilk bir hafta çok zor geçiyor ama sonra alışıyorsunuz. 5 haftadır bir tane bile sigara içmedim. arada canım istiyor ama bir kaç dakika sonra unutuyorum bile..sanırım 10 yıldır kendime çok büyük kötülük etmişim. ilk bir haftayı atlatırsan gerisi kolay. benim ilk denemem 3 gün sürmüştü ikinci denememde bitirdim. umarım bir daha da hiç kullanmam. bol su içtim bu arada. çünkü sigara isteği ile susama benzer bir hal alıyor 1 hafta sonra.
ben içmiyorum aslında çevremde artık hiç içende yok.
babam 6-7 sene içip bıraktı tekrar başladı bir kaç sene sonra babam nalet ediyorum diyip bırakmıştı.
şimdi kayınpederimde benim için bırakmaya çalışıyor. inşallah bırakacak.
bulunduğum hiçbir ortamda çevremde evimde yanımda hiç kimsenin sigara içmesine asla izin vermem.
komşumuz hamileyken sigarayı hiç bırakmadı.
şuan çocuğu 5 yaşında ve çok farklı bir yapısı var nerde ise sinir hastası diyebilirim. ben sigaraya bağlıyorum.
Rabbim sana sabır versin inşallah en kısa zamanda bırakırsın kendin için ve en önemlisi çocuğun için.
sigarayı çok seviyorumm
bırakamam sanırım annem babam çok kızardı kendileride içiyor birde :2:
babam kendine kıyak yapmış bugün marlbora almış hemen banada verdi kuzum bnim
Sigaradan en cok nefret eden bendim, ailemizde sadece babam icerdi ve o iciyor diye o kadar üzülürdüm ki, nefret eden bir arkadasım baslamıstı her ictiginde bin tane laf sayardım cogu arkadasım ictigi halde ben icmezdim. Ta ki, annemi kaybedene kadar!! Annem vefat edince el uzatmadıgım sigara paketlerine el uzatmaya basladım, kendim bile sasırıyorum kendime, hele de yakınlarım daha cok sasırıyor, hala inanmıyor..
Bırakma konusuna gelirsek, tamamen irade meselesi benim bazen yogunluktan uzunca bir süre aklıma gelmiyor ama aklıma gelince de illa icicem baska yolu yok..
başın sağolsun. senin çocukların olduğunda sigara yüzünden hastalandığın zaman üzülmeyecekler mi?. en azından bir olasılığı ortadan kaldırsan....
Sigaradan en cok nefret eden bendim, ailemizde sadece babam icerdi ve o iciyor diye o kadar üzülürdüm ki, nefret eden bir arkadasım baslamıstı her ictiginde bin tane laf sayardım cogu arkadasım ictigi halde ben icmezdim. Ta ki, annemi kaybedene kadar!! Annem vefat edince el uzatmadıgım sigara paketlerine el uzatmaya basladım, kendim bile sasırıyorum kendime, hele de yakınlarım daha cok sasırıyor, hala inanmıyor..
Bırakma konusuna gelirsek, tamamen irade meselesi benim bazen yogunluktan uzunca bir süre aklıma gelmiyor ama aklıma gelince de illa icicem baska yolu yok..
sigarayı ağzıma bile koymamış birisiyim. denemedim hiç. çünkü rahat nefes almanın ne demek olduğunu biliyorum.
nedenmi astım atakları olduğu zaman nefes alamıyorsunuz... sık nefes almaya başlıyorsunuz. nefes alamadıkça kalbinize çarpıntı yapıyor. sanki çıkacakmış gibi... sonra bitkinlik hissediyorsunuz. sonra baş dönmesi... kendinizden geçip düşecek gibi oluyorsunuz. aciller felan.. düzelincede rahat nefes almanın ne kadar güzel olduğunu. nefes almanın harika birşey olduğunu fark ediyorsunuz. sigaranın ileride nefes almanızı engelleyebilecek hastalıklar yapabileceğini biliyorsunuz. bildiğiniz için tiksiniyorsunuz....
ay canım benimkiler içmeyim diye neler yaptılar
ama şuan işsizim paketimi annem alıyor
babamdan istediğimde hep veriyor
keşke zararsız olsaaaaa projem var zararsız sigara diye tabi fikir birinin yapması lazım
banada baskı yaptılar ama bende dıyorum ben kendımı zehırlemeyı sevıyorum hele kahveyle daha ıyı zehır sacıyor ben memnunum vucudum memnun gerisi boşş
haa bırkmak ısteyenlerede destek olurum
cidden istiyorsan şimdi at paketi
ben sigara kullanmıyorum ,ha denedim ama sevmiyorum ve içmiyorum hatta dumanından bile rahatsız oluyorum
annem tiryaki
günde en az 2 paket ev maltepe içer düşünün,ama bende herhangi bir eğilim olmadı
bazen onunla aynı odada bıle oturmamı ıstemez dumanı bana gelıyo dıye..
burda bi arkadaş 2 gundur göğüs hastalıkları doktoruna gidiyo sigarayı bırakmak için
birsürü ilaç vermiş ona doktor,buna sigara bırakma bandı ve sakızı da dahil
yaklaşık 300 tl verdi ilaçlara cunku receteye yazılmıyo
ama bence kafada bitirmek lazım
ona da söyledim yazık parana
akşam yıne arkadaştan istedi tüttürdü bi dal
valla zor çok isterim annemde bıraksın ama irade işi işte
umarım sen de bırakırsın biran önce
imkansız değil ama zor..
sadeceyle kahveyle mi
ya çayla
ya kolayla
ya meyveli sodayla
en ilginci arkadaşımla cips yiyip bi yandan sigara içerdik o da çok ii
Basin saolsun canim çok ama çok üzüldüm gerçekten, Rabbim sabir versin sana.
Sevmeyenlerin içmeye egilimi daha çok oluyor sanki :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?