bantla,sakızla,video,kitap,telkin v.s herşeyi denedim ama bırakamadım kendime çok kızıyorum ama olmuyorgerçekten beyinde bitmeli yoksa yok benim için offffffffffff batakta gibi hissediyorum kendimi
ben bırakamıyorum ya doktorum günde 2 tane içebilirsin dedi ama bebişime zarar veriyor sanırım :/
yok tatlım hamileyim
nikotin bantı ile tam 3 ay oldu bırakalı :) hatta sadece 2 hafta kullandım kutuda 2-3 ay kullanılması gerektiğini yazmasına rağmen hatta 3 hafta üç boyunu kullanırım diyordum 3.hafta almadım en küçük boyunu 3 ay oldu işte bırakalı...bant sakız vs yardımcı oluyor ama sinir stres baş ağrısı yaşamamıza yardımcı oluyor önemli olan sadece beyinde bitirmek.. 2 ay sonra falan aklıma geliyordu psikolojik olarak strese iyi gelir diyoruz ya sıkıntılı dönemlerimde hep aklıma geliyor can istemesi değil ama aklıma geliyor sadece onu da kanal d doktorum programında bir terapist sayesinde atlattım yani bence kafada bitiremeyenler google dan araştırın o bölümü izleyin gerçekten çok ama çok mantıklı bakın derin şiddetle tavsiye ediyorum:))
nikotin bandının kaçlığını kullandınız acaba benim 2.haftam 30.luktan kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?