ben kabız oluyorum genelde. yeşil çay içiyorum. spor yapıyorum. sanki faydası var gibi...
üzerinize afiyet üşütmüşüm. berbat durumdayım.doğal olarakta sigara aklıma hiç gelmiyor.
zaten nikotin bandı kullanırken sigarayı pek aramıyorsun.
ben asıl banttan sonra ne olacak onu merak ediyorum.
bant ne zaman çıkacak peki...acaba benim eşim de b u yöntemle bırakabilirmi ki..evde eşlerden biri bırakmaya çalışırken ötekinin fosur fosur içmesi çok sinir bozucu...
hala içmemeye devam
yazın içsem mi acaba?
yazı kışı olmaz kardeşim^_^ hazır bırakmışken ölmek var dönmek yok. hem ben sizi örnek alıyorum bana iyi örnek olmuştunuz.lütfen içmeyi düşünmüyoruz!
işte bunlar beyninin sana oynadığı oyunlar. sigarayı bırakma sürecindeki en tehlikeli dönemler 3-5 aydan sonra başlar. kişinin kendine olan güveni artar. nasılsa içmiyorum. şöyle tatilde bir tane tüttürüvereyim ne olur ki diye düşünmeye başlar. ben 6 aylık bırakma sürecinden sonra yaz tatilinde içtim tek sigarayı. gerisi de geldi.
nevbaha nasıl gidiyor ?? yazın içsemmi acaba falan diye düşünürsek beynimizi şartlamış oluruz ben de ah allah korusun bir ölüm olsa veya boşansam vs gb durumlarda kesin başlarım diyordum beynnimizi şartlıyoruz bilmeden artık öyle düşünmüyorum öyle yada böyle başlamıcam tekrar yenilmicem+ 10 yıl sonra bile aklımıza gelecek bu illet buna hazır olmalıyız bırakmak aslında zor değil onu sürdürmek önemli yıllarca hatta sonuna kadar benim yarın tam 4 ay oluyor içtiğim dönemler o kadar uzak geliyor ki sanki 10 yıl olmuş gb zar zor hatırlıyorum o günleri
Arkadaşlar zybanla bırakıyorum sigarayı üstelik bir antidepresaan olmasına rağmen neden bana herşey ağır geliyor ve ben neden herşeye zırıl zırıl ağlıyor öfkeleniyor delleniyorum sizde de bunlar oldu mu 20 yıllık içiciydim günde 1 paket 13 ocaktan beri savaşıyorum 6 gündür hiç içmiyorum ilk 15 gün ilaçla içmiştim kahretsin beni mahvetti bu sigara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?