• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigarayı bırakan arkadaşlara bir sorum var ?

171 i aradım
hastaneden randevu verdiler
3 aylık ilaç tedavisi verdiler
netice 3 senedir ağzıma koymadım
ben bıraktımsa herkes bırakır
ben 12 sene günde 1 paket içtim
çok pişmanım keşke içmeseydim:50::50::50::50:

Bu illetten pek kurtulnı görmedim.:) masaallah ne güzel bırakmışsın darısı babama'

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu illetten pek kurtulnı görmedim.:) masaallah ne güzel bırakmışsın darısı babama'

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amin inşallah
çalıştığım yerde benden etkilenip birkaç kişi daha bıraktı

hanımlar merhaba, ne yazıkki sigara içiyorum.. bırakmaya çalışıyorum..
öğrenci oldugum için hem maddi olarak bütçemi çok sarsıyor hemde zararını söylememe gerek yok..
3 senedir düzenli olarak içiyorum.. onun öncesinde de içtiğim oluyordu..
sabah uyanır uyanmaz ilk aklıma gelen sigara oluyor.. aç karnına içiyorum..
günde bi paketi buluyor..
şimdi ben bırakmak istiyorum ama bırakan arkadaşlara bi sorum var.
ben azalta azalta bırakim diye düşünüyorum ama bazı kişilerde bi anda bıçak gibi kesip atıcaksın hiç içmiceksin diyolar.
bu şekilde başarabilecegimi pek sanmıyorum bi anda yani
sizler nasıl bi yol izlediniz merak ediyorum umarım faydası olur bana da kurtuluruz şu illetten.. :ssz::ssz:

Sevgilim, babam ve kp adayım sigarayı bıraktı
Babam ve kp adayım 30 yillik icicilerdi
Sevgilim de 3 yillik

Hepsi birden biraktilar
Azalta azalta olmazmis birden birakmak gerekiyormus

Sigaraya ulasabileceginiz her yolu kapatin
Bira sabredin basarirsiniz insaAllah
Ve sigarali ortamlardan ve sigara icen insanlardan bir sure uzak duru ki caniniz cekmesin

öğrenci oldugum için hem maddi olarak bütçemi çok sarsıyor hemde zararını söylememe gerek yok..
ben azalta azalta bırakim diye düşünüyorum ama bazı kişilerde bi anda bıçak gibi kesip atıcaksın hiç içmiceksin diyolar.
sizler nasıl bi yol izlediniz merak ediyorum umarım faydası olur bana da kurtuluruz şu illetten.. :ssz::ssz:

ben nikotin bandiyla biraktim, arkadasim antidepresanlarla. nikotin bandi en yuksek dozdan baslayip yavas yavas dozu dusurup sonrasinda birakmalisiniz. biraktiktan 1 yil sonra tekrar basladim, demekki tam birakamamisim. daha sonra tekrar bant ve gecen biri sigara iciyordu "off ne igrenc kokuyor" dedim. demek ki asil simdi birakmisim.

babam ise eski usul. aksama kadar cerez yiyerek kendi oyaladi ve babacigim 40 yil ictii meretle vedalasti. uzatmayayim yontemler sadece araci, asil is sizde bitiyor.

Canım elektronik sigara ( ne kadar faydalıdır bilemeyeceğim ya da zararı var mıdır bilmiyorum) sigarayı bırakmada etkiliymiş diye duydum, ama orjinali olması gerekiyomuş sanırım.

Nikotin sakızları da faydalıymış.

Ama en önemlisi kafada bitirmek bence, genç yaşta ciğerlerini vücudunu harap ediyosun kansere davetiye.. :50:

Umarım bırakabilirsin canım, hayatımda bir kere bile sigara ağzıma sürmedim dumanı rahatsız ediyo beni :nazar:

Ama dediğim gibi iradeli olursan bırakırsın, dedem 30 senelik tiryakiydi, ama çok iradeli bir insandır doktor dedi bırakıcaksın , tak diye bıraktı o saniye, tabi sonrasında biraz sinirli zamanlar geçirmişti hep sakız falan çiğniyodu :1:

Sigarayı bırakman dileğiyle..Sağlıkla kal canım

Ben internette bir video gördüm şimdi paylaşmak etik mi bilemeyeceğim ama o yöntemle bırakan çok olmuş diyorlar yani yazmışlar altına falan. sigarayı üstüne giderek bırakıyorlardı. yani uzun uzun tıkanasıya kadar çekiyordu adam canı isteyince hani çok yoğun içince canın ister ama boğazın izin vermez ya o yolla bırakmış.

ayrıca azaltarak olmaz babam 20 sene falan içti çok şey denedi yok bant yok şu bu sonra bi anda bıraktı 13 yıldır hiç içmiyor ama çok sayıklardı ah bi sigara içsem diye :9:

annem de istedi mi şak diye bırakabiliyor

ben mi? benim bırakmaya pek niyetim yok :ssz:

ben bastaki metodu denemistim. 2 pakete yakin sigarayi nefes almadan ictim, acayip midem bulandi. ertesi gun ise ne salakmisim o kadar sigarayi bosa haradim diyerek icmeye devam ettim :1:

aslinda diyet gunlugu gibi sigarayi birakma gunlugu olabilir.

Kesinlikle kişinin beynin de bitiyor herşey eşimle nişanlıyken günde 4 paket içerdi.Kısıtlaya kısıtlaya 2 pakete düşürdüm bazen 3 de oluyordu evlendik kızımız oldu baktı ki para yetimiyor bezdi mamaydı sigara derken karar verdi devlet hastanesinin sigara bırakma poliklinik başvurdu.Hapla bıraktı tabi önce beynin de bitirmişti 3 sene oldu bırakalı ama ben içiyorum hala 1 paketi 3-4 günde bitiriyorum inşallah birgün bende bırakırım.

Son düzenleme:
ben bastaki metodu denemistim. 2 pakete yakin sigarayi nefes almadan ictim, acayip midem bulandi. ertesi gun ise ne salakmisim o kadar sigarayi bosa haradim diyerek icmeye devam ettim :1:

:60::60:
Allah iyiliğinizi versin gece gece çok güldüm :9:

Yorum yapan arkadaşlar tek tek okuyorum önerilerinizi teşekkür ediyorumm :16:

bu nikotin bandını elktronik sigarayı falan araştırdımda biraz memnun olandan çok şikayet eden var o yüzden kafam pek bi karıştı paketimde son 5 sigara kaldı heycan dorukta :52:

ben bıçak gibi kesip atanlardanım ama sigarayı bırakmalıyım,sigarayı bırakmalıyım diye söylenip kafanızda biteremiyorsanız inan asla bırakamazsınız.yani klasik laf ama iş beyinde bitiyor.bir ara 2 pakete kadar çıkarmıştım ama sigara içmeyi asla sevmedim,içiyordum ama sevmiyordum,öyle garip birşeydi,dudak tiryakiliğimi yoksa başka birşey mi bilmiyorum.hem de 13 sene içtim bu zıkkımı.

artık iyice kafama yerleştirmiştim bırakmayı çok defa azaltarak bırakayım dedim olmadı derken birgün kusuncaya kadar arka arkaya içtim,derin bir nefes çekip yuttum ve midem bulandı,işte o benim dönüm noktam oldu,paketi attım camdan aşağı,5 sene oldu daha ağzıma almadım.

:60: :60:

ay güldüm arkadaşım kusura bakma

deme öyle ben o metoda çok güveniyordum yani bir gün bırakmak istesem öyle bırakırım diye düşünüyordum yıkma umutlarımı
ama böyle hiç aralıksız arka arkaya çekiceksin sigarayı öyle diyorsun değil mi?

hiç bırakmak gibi bir gayem yok ya seviyorum mereti :ssz:

bu nikotin bandını elktronik sigarayı falan araştırdımda biraz memnun olandan çok şikayet eden var o yüzden kafam pek bi karıştı paketimde son 5 sigara kaldı heycan dorukta :52:

hadi hayırlısı bakalım

benim paketin yedeği bile var evde olur da biter gece gece bulamam diye :27: :9:

ben yurtddisindayim. sigara birakma merkezinde icinde saf nikotin olan kucuk bir cubuk verdiler. dayanamadigin yerde bunu cek dedidler. o kadar igrencti ki ben ona hic dokunamadim. elektronik sigara degil, kucuk degisik bir sey.

:60: :60:

ay güldüm arkadaşım kusura bakma

deme öyle ben o metoda çok güveniyordum yani bir gün bırakmak istesem öyle bırakırım diye düşünüyordum yıkma umutlarımı
ama böyle hiç aralıksız arka arkaya çekiceksin sigarayı öyle diyorsun değil mi?

hiç bırakmak gibi bir gayem yok ya seviyorum mereti :ssz:

bende sigarayi cok seviyordum. zorunluluktan biraktim, hamileydim. nikotin bandina cok inaniyordum. o yuzden inandigin seyi yap. hic nefes almadan kucuk bir odayi duman alti yapacaksin. kafa bayagi guzel oluyor.

sen sonrasinda buna bagimli oluyormussun. heyyooo gelsin dumanli odalar :1::1::1:

Back
X