sigarayı bırakan sevgiliye hediye ...

akademikuye

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2009
1.577
212
173
38
Diğer
sevgilim uzun yıllardır kullandığı sigarayı bir süre önce desteğimle bıraktı. Bu süreçte ciddi bir sabır ve irade gösterdi. Kendisine jest amaçlı bir hediye almak istiyorum. Bu konuda bana ne önere bilirsiniz hanımlar.Daha önce saat, parfüm, fotomuz olan bir çerçeve hediye ettim. Bunlar dışında önerebileceğiniz bişeyler olursa çok sevinirim forum üyeleri:)

Ihtiyaci oldugunu dusundugunuz kucuk ev aleti olabilir aslinda. Mevsimi yaklasiyor diye aklima geldi plaj havlusu, mayo falan da olabilir

Konser/sinema/tiyatro bileti gerci biraz klise sanirim, acik havada haftasonu kahvaltisi dusunulebilir ama

Spa sauna yada masaj tarzı bir şey mi hediye etseniz ki.
Sigara bırakmak çok streslidir bilirim, gevşer biraz
Yada sevdiği bir sanatçının albümü, konseri yada sevdiği yazarın kitabı olabilir hani içine not yazarsın. Ben genelde iki satır notlu ve hep saklayacağım hediyeleri de tercih ederim.

müzikle ilgileniyor albüm de iyi bir fikir olabilir

Hevesinizi kirmak gibi olmasında gercekten birakti mi benim esim bir bucuk sene icmedi sonra tekrar basladi.ama illaki hediye almak isterseniz alabilirsiniz de tabi.

bu risk var tabi ama 40 gün olsun alacağım sana bir hediye demiştim
Kardesim birakmisti hediyr istedi bende gercekten biraktigina inanayim 200 tl lik istedigin ayakkabiyi alicam demistim 35-40 gin icmedi sonra yine baslamis banada soylemiyo tabi babamdan duydum yinede almalisin 35 gun icmedim diyo sanki ben zorla iciriyodum.
Cok denememe ragmen icemedigim icilmesinede anlam veremedigim bir merettir kendisi bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…