- Konu Sahibi akademikuye
-
takımı bu yıl şampiyon olacak gibi şanpiyonluga yetişebilir aslında hediyebunu düşüneyimTuttuğu takımın maçına bilet ya da forması??
Oo Beşiktaş lı o Zamantakımı bu yıl şampiyon olacak gibi şanpiyonluga yetişebilir aslında hediyebunu düşüneyim
müzikle ilgileniyor albüm de iyi bir fikir olabilirSpa sauna yada masaj tarzı bir şey mi hediye etseniz ki.
Sigara bırakmak çok streslidir bilirim, gevşer biraz
Yada sevdiği bir sanatçının albümü, konseri yada sevdiği yazarın kitabı olabilir hani içine not yazarsın. Ben genelde iki satır notlu ve hep saklayacağım hediyeleri de tercih ederim.
Çakmak al dermişim :/
bu risk var tabi ama 40 gün olsun alacağım sana bir hediye demiştimHevesinizi kirmak gibi olmasında gercekten birakti mi benim esim bir bucuk sene icmedi sonra tekrar basladi.ama illaki hediye almak isterseniz alabilirsiniz de tabi.
Kardesim birakmisti hediyr istedi bende gercekten biraktigina inanayim 200 tl lik istedigin ayakkabiyi alicam demistim 35-40 gin icmedi sonra yine baslamis banada soylemiyo tabi babamdan duydum yinede almalisin 35 gun icmedim diyo sanki ben zorla iciriyodum.bu risk var tabi ama 40 gün olsun alacağım sana bir hediye demiştim
dogum gününde saat almıştımSaat. Bide not yazın sağlıkla yanımda hegecirdiğin her dakika gibi bişiy işte sen toparlarsın :)
aniden bıraktı canım.. ben bir süre bırak falan dedım sonrasında bir gün pat diye bıraktı.Nasil birakti?akademikuye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?