Sigarayı bırakıpta kilo almayan varmı lütfen yardım!

bezbebe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
77
0
46
Bursa
kızlar ben sigarayı bırakmak istiorum ama kilo almaktan çok korkuorum şu an diyet yapıyorum ve kilo veriyorum daha önce bırakmştm bir kere ve kilo almıştım ama o zmn çok fazla yemiştim şimdi yememe içmemee dikkat edicem ama metobolizman çok yavaşlar diolar kilo fazlamda çok 12 kilo vremem gerek aranızda hiç diyet yaparken sigarayı bırakıp kilo veren vrmı

Konu içeriği nedeniyle soru-cevap başlığına taşınmıştır.
İyi forumlar...

merhaba
geçen sene diyete başladım ,76 kiloydum .sonra ağır bi bronşit oldum ve sigarayı bıraktım .sigarayı bırakalı 7 ay oldu ve ben şu an sigarayı bıraktığım kilodayım ama öle yediklerime dikkat etmedim .abur cubur çikolata yedim ama yürüyüş çok fazla yaptım ve sadece bi kaç kilo aldım onuda verdim zaten .şu aralar yine diyetteyim ve metobolizmam bana göre çok hızlı düzenli kilo verebiliyorum tabii çok fazla kaçamak yapmazsam
umarım sende kurtulursun sigara illetinden
sigara bırakma topikleri var istersen oralara bi göz at motive ediyo insanı

canım sigarayı bıraktıktan 1 ay sonra sıkı diyete basladım ben, kilo alma korkumdan dolayı 5-6 kilo verdim suan diyeti bıraktım kilomu sabitledim yediklerime dikkat ediyorum diyetsiz. 4buçuk ay oluyo sigarayı bırakalı isteyince gercekten oluyor korkma..

ben varım cnm 3 kilo bile verdim hatta
ama çok zor sırf kilo almamak için direniyorum direnirkende kilo veriyorum

merhaba
geçen sene diyete başladım ,76 kiloydum .sonra ağır bi bronşit oldum ve sigarayı bıraktım .sigarayı bırakalı 7 ay oldu ve ben şu an sigarayı bıraktığım kilodayım ama öle yediklerime dikkat etmedim .abur cubur çikolata yedim ama yürüyüş çok fazla yaptım ve sadece bi kaç kilo aldım onuda verdim zaten .şu aralar yine diyetteyim ve metobolizmam bana göre çok hızlı düzenli kilo verebiliyorum tabii çok fazla kaçamak yapmazsam
umarım sende kurtulursun sigara illetinden
sigara bırakma topikleri var istersen oralara bi göz at motive ediyo insanı

bende çok kurtulmak istiyorum ama zaten kilom çok fazla iyice kilo alırım die çok korkuyorum peki siz sigryı bıraktıktan sonra diyete devam etmedinizmi bide günde ne kadar yürüdünüz

canım sigarayı bıraktıktan 1 ay sonra sıkı diyete basladım ben, kilo alma korkumdan dolayı 5-6 kilo verdim suan diyeti bıraktım kilomu sabitledim yediklerime dikkat ediyorum diyetsiz. 4buçuk ay oluyo sigarayı bırakalı isteyince gercekten oluyor korkma..

peki spor falan yaptınmı canım diyet olarakta abur cubur u kesicem ben tamamen ama çok zorlu bi diyet yapmayıda düşünmüorum çünkü dah önce bu sekilde çok kilo verdim ama hemen ardından aldım

peki spor falan yaptınmı canım diyet olarakta abur cubur u kesicem ben tamamen ama çok zorlu bi diyet yapmayıda düşünmüorum çünkü dah önce bu sekilde çok kilo verdim ama hemen ardından aldım

spor bi kaç hafta yaptım yürüyüş günde 1 1buçuk saat suan spor yapmıyorum bak kac aydır yapmadıgım halde kiloda almıyorum kasma bu kadar kendini sen sigarayı bırakta gerisi cok kolay:) bende korkuyordum kilo alıcam napıcam diye azim ve hırs sonucu sıfır bedene yaklastım.. Sigara kullandıgım zamanlar 38 48 beden giyiyordum düşün

spor bi kaç hafta yaptım yürüyüş günde 1 1buçuk saat suan spor yapmıyorum bak kac aydır yapmadıgım halde kiloda almıyorum kasma bu kadar kendini sen sigarayı bırakta gerisi cok kolay:) bende korkuyordum kilo alıcam napıcam diye azim ve hırs sonucu sıfır bedene yaklastım.. Sigara kullandıgım zamanlar 38 48 beden giyiyordum düşün
çok sağol canım moralim düzeldi valla ama hırs ettim bırakıcam bende devamlı ciğerlerimde ağrı oluo sigara içiyorum die devamlı hastalık korkusundn yoruldum artıkk kendime zarar veriorum sadece

Back
X