İnsan bu kötülüğü düşmanına bile zor yapar, 2. günümdeyim ve en önemli günlerim, bir tane yakarsam gerisi gelir, ama eşim sabahtan beri hayatı bana zehir etti, bugün öğlene kadar çalıştı geldi kapıyı açtım herşey güzel, dün annesinin dediği şeyi söylüyor bana, kıyafet almaya gidelim senin kartınla annesi sonra verecekmiş hediye amaçlı alın diyor dün öyle dedi bakarız dedim, asla vermez biliyorum, eşimde geldi öyle yapalım diyor, bende daha bana borçlarını vermediler dedim sen inanıyormusun vereceğine, olan bize olacak gene gerek yok dedim, ayrıca eşime takılan altınları asla almayız dedikleri halde aldılar 1 tl bile göremedik, önce bana özel borçlarını sonra altınları versinler dedim, kahvaltı hazırlıyordu bağardı bıraktı mutfağı birbirine kattık bardak falan kırdı bende kırdım, gelirken poğaça almıştı çöpe attım, dışarıya çıktım hava almaya burayı çok bilmememe rağmen ne arkamdan geldi ne aradı, saatlerce evde yoktum ama aramadı bile, sonra geldim baktım telefonunu kırmış, sebebi benim ona almam, çok ağladım git bu evden dedim, insan düşmanına yapmaz dedim, Zor günlerim bilerek yapıyorsun başka sebebi yok dedim, herşeye rağmen gittim yemek yaptım yemedi, sabahtan beri birşeyler kırıp uyuyor, çok zor durumdayım moralim çökük sigara içmemem için beni motive eder misiniz