Sigarayi birakma derdi

Ogretmen1981

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
940
822
23
43
Bu ne belaymis boyle.gecen cuma sigarayi birakma karari aldim ve o gunden beri hic icmedim ama ben bittim:KK43: .o kadar zorlaniyorum ki .hayatta tat yok sanki.okula gidip geliyorum , ev islerini falan da biraktim iyice.gercekten zor durumdayim.biliyorum 1 tane icsem hersey basa doner.bana oyke cedirdekmis,sakizmis sökmüyor.birakanlar iyi bir yonteminiz var mi?bir de ne kadar sure sonra canınız istememeye basladi.yoksa gucum tukenecek mi:KK43:

Ben daha bir saat bile birakamdim ama her sabah bırakıyorum. Lütfen başlamayın koskoca bir hafta isterseniz özelden yazın ama lütfen başlamayın. Annemin halası bir gecede günde 2 paket içtiği sigarayı bıraktı 50 kusur yaşlarında. Ve inanın rengi açıldı. Başlamayın. Bende sizi aklıma getireyim bende bırakayım..

Belli bir zaman sonra alışıyorsunuz aslında. Azaltarak mı bıraktınız? Azaltmadıysanız böyle olması normal.

Bu ne belaymis boyle.gecen cuma sigarayi birakma karari aldim ve o gunden beri hic icmedim ama ben bittim:KK43: .o kadar zorlaniyorum ki .hayatta tat yok sanki.okula gidip geliyorum , ev islerini falan da biraktim iyice.gercekten zor durumdayim.biliyorum 1 tane icsem hersey basa doner.bana oyke cedirdekmis,sakizmis sökmüyor.birakanlar iyi bir yonteminiz var mi?bir de ne kadar sure sonra canınız istememeye basladi.yoksa gucum tukenecek mi:KK43:

Allen carr - sigarayı bırakmanın en kolay yolu.. videoyu izleyin, kitabı indirip okuyun iyi gelecek.

2017 de bıraktım ben de.
Kendime yaptığım en aptalca şey sigara içmekmiş dedim.
Kendim için yaptığım en anlamlı şeylerden biri de bırakmak oldu.
Kendine de ki “ Yoo ben bu kadar iradesiz olamam , bir sigara alt tarafı beni bu kadar ele geçirmene izin vermicem de”
Sigarayla arandaki savaşı kazanmalısın..

Ne guzel birakmissiniz sakin baslamayin. Darisi benim basima diyeyim :) konuyu takipteyim.

Ben daha bir saat bile birakamdim ama her sabah bırakıyorum. Lütfen başlamayın koskoca bir hafta isterseniz özelden yazın ama lütfen başlamayın. Annemin halası bir gecede günde 2 paket içtiği sigarayı bıraktı 50 kusur yaşlarında. Ve inanın rengi açıldı. Başlamayın. Bende sizi aklıma getireyim bende bırakayım..
insallah sizler de birakirsiniz

Belli bir zaman sonra alışıyorsunuz aslında. Azaltarak mı bıraktınız? Azaltmadıysanız böyle olması normal.
azaltarak biraktim en son gunde 3 sigara iciyordum.aslinda kendimce guzel bir yontem buldum azalttim cok iyiydi.bircok kisiye tavsiye ederim onu da.ama iste birakmak ne zormus.ben cok bagliydim sigaraya

Hocam bıktırma yöntemi de etkili ama tabi bir daha baslamak degil de icinse bulunduğunuz ruh hali icin bir care olabilir. Ne kadar iciyordunuz bilmiyorum cok abartmadan tiksininceye kadar içenler birakti. Ya da içindeki tütünü cigneyip igrenenler duydum..

Kuzum en iyi yöntemlerden birisi limonlu su. Yudum yudum iç istek geldiği zaman. Ben 76 gün oldu ama hala beynim arada istiyor ama bastırıyorum. İçme isteğin gelince kendine de ki 1 hafta oldu bırakalı nerdeyse ben bu 1 haftayı çöpe atamam. Bıraktıktan yaklaşık 2-3 hafta sonra kokusuna bile tahammül edemiyorsun. Birde azaltarak bırakmayı düşünme. Birden kesmen çok iyi olmuş.

İnşallah bir daha başlamazsın canım.

Kuzum en iyi yöntemlerden birisi limonlu su. Yudum yudum iç istek geldiği zaman. Ben 76 gün oldu ama hala beynim arada istiyor ama bastırıyorum. İçme isteğin gelince kendine de ki 1 hafta oldu bırakalı nerdeyse ben bu 1 haftayı çöpe atamam. Bıraktıktan yaklaşık 2-3 hafta sonra kokusuna bile tahammül edemiyorsun. Birde azaltarak bırakmayı düşünme. Birden kesmen çok iyi olmuş.

İnşallah bir daha başlamazsın canım.
onu da deneyim hem faydali

Allen carr - sigarayı bırakmanın en kolay yolu.. videoyu izleyin, kitabı indirip okuyun iyi gelecek.
Benim gunde iki paket sigara icen 25 yillik tiryaki esim bundan 3 sene once bu kitapla birakti sigarayi. Okudu bitirdi ve bi daha agzina surmedi. Ben de siddetle tavsiye ediyorum.

ben de tam 5 gündür kullanmıyorum, sağlık bakanlığından verilen champix ile bıraktım. kokusu artık midemi bulandırıyor . ben de elbette ilacın etkisi var, ama kendi iradenle bu kadar gündür içmiyorsan seni tebrik ederim. bence yapabilirsin.
ben senin gibi bir hafta içmeyecek iradeye sahip olsam ilaca ihtiyaç duymazdım.
en zor kısmını atlamışsın bence, sakın vazgeçme

ben de tam 5 gündür kullanmıyorum, sağlık bakanlığından verilen champix ile bıraktım. kokusu artık midemi bulandırıyor . ben de elbette ilacın etkisi var, ama kendi iradenle bu kadar gündür içmiyorsan seni tebrik ederim. bence yapabilirsin.
ben senin gibi bir hafta içmeyecek iradeye sahip olsam ilaca ihtiyaç duymazdım.
en zor kısmını atlamışsın bence, sakın vazgeçme
Bilmiyorum iradem saglam mi.cunku dsyanamiyorum savasiyorum resmen.belki buraya yazarak yazilanlari okuyarak guclu olurum diye umuyorum

Nikotinin fiziksel bağımlılığı 72 saat
72 saati geçtikten sonra her şey psikolojik
Vücudunun ihtiyacı yok artık ona
Beynini ikna etmekte mesele
Bir de üzerine çok düşünmemek gerekiyor
Ha bıraktım ha şu kadar saat oldu ha olacak dedikçe beynin onun etrafında dönüyor

Nikotinin fiziksel bağımlılığı 72 saat
72 saati geçtikten sonra her şey psikolojik
Vücudunun ihtiyacı yok artık ona
Beynini ikna etmekte mesele
Bir de üzerine çok düşünmemek gerekiyor
Ha bıraktım ha şu kadar saat oldu ha olacak dedikçe beynin onun etrafında dönüyor
evet ztaen o keyif yaptigim anlari cok ariyorum.bir kafeye falan gitmedim daha nasil dayanicam bakalim :(

Sİgarayı bırakmak için ekektronik sigara almıştım iki sene önce . Onda bile ilk günler zordu . Bu sefer ona alıştım altı ay kadar kullandım . Daha sonra hamile kaldım ve bir günde onu bıraktım . İlk bir hafta zordu ama sonra yanımda sigara içilmesine rağmen hiç canım istemedi . Hatta içenlere diyodum bırakabilirsin tamamen kafa da diye . Ama doğumdan sonra kozım 6 aylıkken yine başladım stresten . 3 aydır içiyorum yine . Bir tane içeyim derken derken çoğaldı :( . Tam da az önce eşimle onu konuştum . Elektronik sigaram duruyor . Ona likit alıcam ve o likit bitince bırakıcam çok jararlıyım . Ne güzel siz hmn bırakmışsınız . Sakın bi tane de olsa içmeyin . Ben o şekilde bırakamacağımı bildiğim için ekektronik içicem yine . Likitin bikıtin seviyesi daha düşük olduğu için o şekilde bırakmak daha kolayıma geliyor sanırım . Darısı benim başıma

Back
X