• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigarayı bırakmak için hiçbirşey yapmıyorum!

Sigarayi birakmanin kolay yolu
Kitabini okuyun ama lutfen sakin kafa ile okuyarak tum talimatlara uyarak okuyun ve korkmayin sigara kotudur sizi olume goturur hemen birak gencligine yazik yavrum vb.gibi yillardir duydugumuz sanki bilmiyormusuz gibi sacma sapan sozlerle dolu degil bana guven ben okudum ve biraktim okudukca zaten canin icmek istemiyor emin ol
Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için, kitap ismini de paylaşır misiniz

Kizlar bende birakmak istiyorum bu mereti ama cok zor.

Ben, günde ikinci paketi aciyordum, yani bir bucuk paket sigarayi aslanlar gibi iciyordum.

Simdi ise baska bir isyerine basladim, ve dislerimi fircalamadan önce sabah sigarami icip, öyle cikiyorum evden ve eve dönene kadar icmiyorum. Bu sekilde cok azalttim.

Eskiden ucaga binecegimde panik atak gecirirdim, 3 saat nasil icmeden duracagim diye icim icimi yerdi. Ama dokuz saat boyunca icmeden calisabilmem, bana cok garip geliyor. Demekki icmeyince hicte bisey olmuyormus.

Beyin oyunu resmen bu sigara isi. Sigarasiz duramam diye kendimizi kandiriyoruz, oysa beyin herseye
alisiyor - sigarasizligada.

Simdilerde ise günde yarim paket iciyorum, niyetim ramazana kadar dahada azaltip, Allahin izniyle pat diye birakmak. Yeni bir ben olmak istiyorum. Fosur fosur sigara icip kül tablasi gibi kokan bir kadin (!) nedir ya..

Hepimize basarilar :-)

O
Kizlar bende birakmak istiyorum bu mereti ama cok zor.

Ben, günde ikinci paketi aciyordum, yani bir bucuk paket sigarayi aslanlar gibi iciyordum.

Simdi ise baska bir isyerine basladim, ve dislerimi fircalamadan önce sabah sigarami icip, öyle cikiyorum evden ve eve dönene kadar icmiyorum. Bu sekilde cok azalttim.

Eskiden ucaga binecegimde panik atak gecirirdim, 3 saat nasil icmeden duracagim diye icim icimi yerdi. Ama dokuz saat boyunca icmeden calisabilmem, bana cok garip geliyor. Demekki icmeyince hicte bisey olmuyormus.

Beyin oyunu resmen bu sigara isi. Sigarasiz duramam diye kendimizi kandiriyoruz, oysa beyin herseye
alisiyor - sigarasizligada.

Simdilerde ise günde yarim paket iciyorum, niyetim ramazana kadar dahada azaltip, Allahin izniyle pat diye birakmak. Yeni bir ben olmak istiyorum. Fosur fosur sigara icip kül tablasi gibi kokan bir kadin (!) nedir ya..

Hepimize basarilar :-)
Of bu bende de var.Herseyimi ayarlarken nasıl sigara içmeye fırsat bulurum diye düşünüyorum. Böyle bisey olabilirmi.O değilde benim parmaklarım da sararmaya başladı bir kadın olarak çok kötü bir durum.Bende çok istiyorum ama yok ya bende o irade

Back
X