Sigarayı bırakmak istiyorum.Fikir verebilecekler ?

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.786
6.952
158
Leş gibi kokmaktan sıkıldım. Ellerim üstüm basım. Kendimden sogudum artik.
Yaklaşık 4 yildir kullaniyorum. 10 senelik bir tiyarkiden daha kolay birakabilecegimi düşünüyorum. Birden kesicem. Azaltarak birakabilcegimi sanmiyorum. Artik agizimda boğazımda pis bir tat bırakmaya başladı.
Bu süreçte yardimci olabileecek fikirleri olanlar paylasirsa cok sevinirim. Zorlu bir sürec olacak benim için. Simdiden teşekkürler.

Çok zor bırakması. Ben kanser geçirdim yine birakamadim suan hamileyim hala bırakmıyor um. (Günde 3 tane iciyorum )

Kafanda bitirdiysen bırakırsın. Birden kes ilk hafta biraz zorluyor ama sonrasında daha rahatlıyosun ama iradeni korumak zorundasın çünkü her zaman çok çekici gelicek sana.
Umarım hedefine ulaşırsın :)

Gerçekten 171'i arayıp da fayda gören var mı ki .
Ben de merak ediyorum.

Bırakma işi motivasyon işi. Zaten bağımlılık derecesi az ise telefonla daha kolaylaşıyor işler.
Bağımlılık çoksa hastanelerin sigara bırakma polikliniklerine randevu alıyorlar.

Ya bende arada tek tük kullanıyorum ama
İçme imkanım varsa fırsatı kaçırmam
Evde tatilde içerim ama onun dışında aklıma bile gelmez

Ben zamanında bırakmak için kırmızı winston paketi aldım ve durmadan hepsini teker teker içtim :D sonuç midem çok fena ağırdı ve acayip bir şekilde sigaradan tiksindim. Ve birden bırakı verdim... Bu teknik bende acayip işe yaradı tavsiye edelim. Şimdi de 2 ay da bir 3 ayda bir bir sigara içelim yani senede bir kaç kez ve kendimi çok iyi hissediyorum ;)

Bende bırakamayanlardanım malesef :olamaz: geçmişte bazı denemelerim oldu fakat sonuç hüsran. Yanımda sigara içilmesi etkiliyor ve tekrar başlıyorum. Başarılı bir yöntem bulursanız bilmek isterim. Umarım başarırsınız.

Ne güzel kendinin farkındasın evet gerçekten çok pis kokuyor hele o güzelim şampuan kokması gereken saçlar :kusmuk: bir şeye alışmak için 21 gün gerekiyor o 21 günü atlatırsan gerisi istek olarak kalıyor onuda yavaş yavaş unutursun inş. :dua:

:KK14:Ben yaklaşık 20 yıldan sonra bıraktım:KK39:
Her şey beyinde biter, gerçekten isterseniz bırakırsınız:sampiyon:
Şunu söyleyeyim ilk baştan el alışkanlığı, nikotin ihtiyacı ve ağız yaraları zorlayabilir ama en fazla ilk 1,5-2 ay sonrasında tamamen kurtulursunuz bu illetten:super:
Ağız yarası mı?? O niye

Bırakma işi motivasyon işi. Zaten bağımlılık derecesi az ise telefonla daha kolaylaşıyor işler.
Bağımlılık çoksa hastanelerin sigara bırakma polikliniklerine randevu alıyorlar.
Ben 4 yıldan beri kullanıyorum o yüzden çabuk bırakabileceğimi düşünüyorum umarım da öyle olur. Bir iki gün irade mi test edeyim. Eğer altından kalkamassam burayı bi deneyeceğim

Kafanda bitirdiysen bırakırsın. Birden kes ilk hafta biraz zorluyor ama sonrasında daha rahatlıyosun ama iradeni korumak zorundasın çünkü her zaman çok çekici gelicek sana.
Umarım hedefine ulaşırsın :)
Tek korkum sinirlendiğimde ne yapacağım :işsiz:
Çünkü hemen kahve sigara yapasım geliyor :(

Ben de bikac kere bırakmaya çalıştım. Ama malesef olmadı. Şu an son 3 sigaram var ve bugün birakmaya kararliyim. Hamilelik planlıyorum. Kullandığımız kelimeleri degistirirsek algimizi da degistirebiliriz. O yuzden ben sigarayi biraktim demiycem. Kanseri biraktim diyerek motive olmayi planliyorum. İşe yarar umarım

Tek korkum sinirlendiğimde ne yapacağım :işsiz:
Çünkü hemen kahve sigara yapasım geliyor :KK43:
işte o zaman iraden devreye giricek sinirini yatıştıracak başka uğraş bulacaksın :)
Ben 12-13 sene kullandıktan sonra bırakmıştım. yanımda 3-4 kişi sigara içtiğinde bile ben içmicem diye reddetmiştim. Eğer gerçekten istiyorsan yaparsın tereddüt etme.

Back
X