Sigarayı bırakmak istiyorum.Fikir verebilecekler ?

Ben de bikac kere bırakmaya çalıştım. Ama malesef olmadı. Şu an son 3 sigaram var ve bugün birakmaya kararliyim. Hamilelik planlıyorum. Kullandığımız kelimeleri degistirirsek algimizi da degistirebiliriz. O yuzden ben sigarayi biraktim demiycem. Kanseri biraktim diyerek motive olmayi planliyorum. İşe yarar umarım
Ciğerlerimden 70 yas yasında ki neneler dedeler gibi sesler geliyor. Birde konuşurken boğazımda o malum birikintiden oluşuyor. Sesim gidiyor felan. Bi toplulukta konuşamıyorum yahu artık. Utanıyorum. Kaç yaşında kız sigara tiryakisi olmuş diyorlardı kesin arkamdan.

işte o zaman iraden devreye giricek sinirini yatıştıracak başka uğraş bulacaksın :)
Ben 12-13 sene kullandıktan sonra bırakmıştım. yanımda 3-4 kişi sigara içtiğinde bile ben içmicem diye reddetmiştim. Eğer gerçekten istiyorsan yaparsın tereddüt etme.
Allah'tan iradem kuvvetli.Tam sınırlara gelip sonra geri dönebiliyorum.
Ah en zoruda o olur. Bütün arkadaşlarım kullanıyor. Kızlar toplasında onlar kahve sigara içerken bende artık kenardan izlerim onları :cry:

Kahve sigara keyfi elveda...:cry:.:işsiz:
Benim eşimde içiyordu biz sevgili olmadan bıraktı çünkü ben sigara içen biriyle yapamam :27: ayda yılda bir vanilyalı puro içer nargile içeriz bazen ( hiç dumanlı bir şey içmedim hayatımda nargile hariç) memnun hayatından 10 yıl oldu nerdeyse

Ciğerlerimden 70 yas yasında ki neneler dedeler gibi sesler geliyor. Birde konuşurken boğazımda o malum birikintiden oluşuyor. Sesim gidiyor felan. Bi toplulukta konuşamıyorum yahu artık. Utanıyorum. Kaç yaşında kız sigara tiryakisi olmuş diyorlardı kesin arkamdan.
Aynen bende de öyle. Gel birlikte birakalim. Birbirimizi motive ederiz. Ben de kokudan ve sabah uyaninca o tattan biktim artik. Sigara keyfini cok seviyorum ama bi yandan da basladigim gune lanet olsun diyorum

Beyinde bitiyor, güclü bir motivasyonla birakabilirsiniz.
Senelrce kullanip pat diye biraknlarlar da var. Onlar iradelerini kullaniyorlar.
Iradeniz güclü olsun ve vucudunuza siz emir verin.
Neden birakamayasin. Komutu ver ve sabret.

Benim eşimde içiyordu biz sevgili olmadan bıraktı çünkü ben sigara içen biriyle yapamam :KK53: ayda yılda bir vanilyalı puro içer nargile içeriz bazen ( hiç dumanlı bir şey içmedim hayatımda nargile hariç) memnun hayatından 10 yıl oldu nerdeyse
Ya ne güzel.
Umarım eşiniz gibi irademe sahip çıkarım. Artık tamamen bıraktığıma emin olduktan sonra bende ayda yılda bir aromalı bi şeyler içebilirim.:rolleyes:

10 yıl, günde 1,5 -2 paket sigara içiyordum. Birden bıraktım. Tabiki çok zordu. 3. Günün akşamı gece saat 1 gibi kriz geçirdim. Tüm dolapları indirip zulaya koyduklarimdan aradım. Bulamadım. Yaklasik iki saatlik aramanın ardından bi durdum, kendimi hayatım boyunca o kadar kötü hissettigimi hiç hatırlamıyorum.

Bagimliyim diye kabul ediyorum, ama o an tamam artık buraya kadar dedigim an oldu.
Bir de Alan Carr ile Sigarayı anında bırakın diye bir kitabı var. Çok da mantikli gelmişti. O da destek oldu, okumani tavsiye ederim.

2013 mayıs 1 den beri ekimi surmedim sigaraya.. darısı başına (: seve seve psikolojik destek verebilirim.

Bence sız yaparsınız. Nasıl bırakılır fıkrım yok sıgara kullanmıyorum ama sız zaten kafada bıtırmıssınız gerısı daha kolay :)
ah bu iradeyı birde esımde gorsem :)

Beyinde bitiyor, güclü bir motivasyonla birakabilirsiniz.
Senelrce kullanip pat diye biraknlarlar da var. Onlar iradelerini kullaniyorlar.
Iradeniz güclü olsun ve vucudunuza siz emir verin.
Neden birakamayasin. Komutu ver ve sabret.
Sinirlendiğimde canım sıkıldğında içer miyim diye korkuyorum. Mesela bugün sabahtan beri bir tane içtim. Canım istemedi daha fazla. Sonra düşündüm madem canım istemiyor ve bundan bu kadar rahatsızım. (tırnaklarım sarardı sigara tutmaktan) Neden bırakmıyorum dedim kendi kendime ve bırakacağııımm.... Sigaraya verdiğim parayla şuan yemin ederim ev peşinatına girmiştim.

10 yıl, günde 1,5 -2 paket sigara içiyordum. Birden bıraktım. Tabiki çok zordu. 3. Günün akşamı gece saat 1 gibi kriz geçirdim. Tüm dolapları indirip zulaya koyduklarimdan aradım. Bulamadım. Yaklasik iki saatlik aramanın ardından bi durdum, kendimi hayatım boyunca o kadar kötü hissettigimi hiç hatırlamıyorum.

Bagimliyim diye kabul ediyorum, ama o an tamam artık buraya kadar dedigim an oldu.
Bir de Alan Carr ile Sigarayı anında bırakın diye bir kitabı var. Çok da mantikli gelmişti. O da destek oldu, okumani tavsiye ederim.

2013 mayıs 1 den beri ekimi surmedim sigaraya.. darısı başına :-) seve seve psikolojik destek verebilirim.
Peki şuan canın istiyor mu ? Ah şimdi olsada içsem gibi ve ya kahvemin yanında bir tane içsem gibi ?

8 yıl sonra 2 yıl oldu bırakalı. Cilt rengine kadar değişiyor. Ve saglikli biri haline geliyosun. Bir anda bıraktım bnde yavaş yavaş hikaye

Kahve sigara keyfi elveda...:cry:.:işsiz:

Hayır değil yawf, sigarayı bıraktığınız ertesi gün bile kahve içmeye devam ettim. İrade ile, zorlayarak bırakmaya çalışmak iradeyi daha zorluyor. :-) Bırakmak isteyen herkese kesinlikle Allen Carr in "sigarayı anında Birakin" kitabını öneriyorum.
Kitap 10 lira. Bi paket sigara fiyatina.:-)

Aynen bende de öyle. Gel birlikte birakalim. Birbirimizi motive ederiz. Ben de kokudan ve sabah uyaninca o tattan biktim artik. Sigara keyfini cok seviyorum ama bi yandan da basladigim gune lanet olsun diyorum
Ya bendee.... Keyifle içiyorum sonra lanet olsun diyorum..
Olurr.. Birbirimizi motive edelim. Motiveye çok ihtiyacım var işsizim bide canım sıkıldıkça sigaraya sarmak istemiyorum..

Bende bırakamayanlardanım malesef :olamaz: geçmişte bazı denemelerim oldu fakat sonuç hüsran. Yanımda sigara içilmesi etkiliyor ve tekrar başlıyorum. Başarılı bir yöntem bulursanız bilmek isterim. Umarım başarırsınız.
Bütün arkadaşlarım tiryaki.
Birde evde toplanıp sinema partysi yaptık mı eyvah !
Ev duman altı sigaralar kahveler... Allahtan bir arkadaşımda bırakmak istiyor :dondurma:
Mutlaka paylaşacağım..

Araştır bütün zararlarını sana neler yaptığını kimlere neler yaptığını kimin Nasıl anasını ağlattığını iyice araştır.
Ben 10 yıl kullandım ve bu şekilde bırakabildim,kanser türlerini özellikle ağız kanserini araştır bilmediğin tek nanesi kalmasın emin ol bırakırsın.

Ya bende arada tek tük kullanıyorum ama
İçme imkanım varsa fırsatı kaçırmam
Evde tatilde içerim ama onun dışında aklıma bile gelmez
Keşke bende öyle olsaydım. Annem bin kere dedi. Kızım şunu keyif için iç bari kahvenin yanında bir tane arkadaşlarının yanında bir tane diye.
Yok olur mu benim günde 1 paket içmem gerek, yoksa olmaz.

Hayır değil yawf, sigarayı bıraktığınız ertesi gün bile kahve içmeye devam ettim. İrade ile, zorlayarak bırakmaya çalışmak iradeyi daha zorluyor. :-) Bırakmak isteyen herkese kesinlikle Allen Carr in "sigarayı anında Birakin" kitabını öneriyorum.
Kitap 10 lira. Bi paket sigara fiyatina.:-)
Kahve ve sigarası ikili benim için leyla mecnun gibi :KK53:
Üzgünüm aralarını bozacağımm:işsiz:

Back
X