Sigarayi birakmak istiyorum ! Yardim

Benimde eşim iciyo oyuzden bende bırakamiyorm ya aksam yatmadan once ic ve dislerini fırcalamadan yat sabah o koku o pis tat belki bıraktırır canm sana buda bi yöntem
Sabah kusarim herhalde her yöntemi denicem yeterki kurtulayim bagimlilik cok zormus ts ederim cnm

Tabi ki yaparsin bizde annelik güdüsü sigara içme isteğinden dha yüksek

Arayıp bi konuşucaz bizde her yerde fiyat aynı mı bilmem canım kilo verme için de kullanılıyormuş bu yöntem mesela ekmek fln siliniyomuş bünyeden çok ilginç geldi bana
Bncede baya ilgincmis umarim dogrudur ama pahalidir gercekse

Bu konu hakkında geçenler de bende paylaşım yapmıştım video sayesinde tam 23 gün içmedim biranlik gafletle yaktım ne yazık ki devamı geldi yeniden birakicam inşallah bu aralar yine bırakma düşüncesindeyim ama icraat yok

Ne guzel ayni bn gerci sen ii birakmissin 23 gun biraksam hic baslamam walla birak 23 u bir hafta bile bnm icin cok ii

Canim benim Rabbim isini kolaylastirsin. 4 ay once kendi konumu acmistim okumani tavsiye ederim 5 ay oldu Rabbimin izni ile sigara denen illeti birakali kurtulali elhamdulillah
Ve bende tatliya dustum kiloda aldim 3 ayda, ama suan gectihimiz cjma diyet grubundan mezun oldhm 7 haftada hemd esuan daha da sporuna hemesine dikkate den biri oldum daha saglikli hissediyorum kendimi

Ts ederim cok zorlaniyorum arada tek tuk yakiyorum istemsizce aklima her cocuk gelisinde ve olmayisinda tutamiyorum sanirim bi cok konuda kndimle sawasiyorum umarim bi gun tamamen birakabilirim ts ederim.

Ts ederim cok zorlaniyorum arada tek tuk yakiyorum istemsizce aklima her cocuk gelisinde ve olmayisinda tutamiyorum sanirim bi cok konuda kndimle sawasiyorum umarim bi gun tamamen birakabilirim ts ederim.
Ben de aklima cocuk sahibi olmak geldikce ve olmadikca dertlenip dertlenip yakiyordum bir tane. Ama coxuk sahibi olabilmek icin saglikli yumurtalik gelisimi olmali ve sigara yumurta gelisimini fazlasiyla etkiliyor. Bunu dusunerek uzaklasmaya calis. Her sigara icisinde yumurtaliklarin icin kotuluk yapiyorsun ve dha da uzaklasiyorsun. Bu dusunce aklinda olursa daha bi şevkle uzaklasirsin

Deniyorum gercekten ama sabah 11 gece 3 4 gibi yatiorum dusun dusun biliorum ii degil ama uyku gelmiyo keske herkez gibi olabilsem herseyim olabilse adet duzenim , takmasam , normal dawransam herkez gibi irademe sahip cikabilsem oruc tutarken farkli ama dusunurken kndimi kaybediorum sanki ts ederm cnm insallah toplucam en azindan baya azalttimi dusunuyorum bi geceleri sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…