Bide bitirmek istememek var isteyince bitiyo çünkü bende 2 yıl kadar bırakmıştım baya önce başlamak istedim ne battıysa artıkklasiktir kafada bitmeden bitmiyor.ben de öyleydim dönem dönem bıraktığım zamanlarda elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi hissederdim kendimi.ne zaman hamile kaldım o zaman ara verdim bırakmadım beynimden silip atamıyordum.gebelik üzerine emzirme derkenneredeyse 2 yıl içmedim.emzirme dönemi bitti ve ben mutlu bi şekilde dönüş yaptım sigaraya.ara ara pişmanlık duyuyorum evet ama unutamıyorum.fiziksel bağımlılık geçiyor da psikoljik bağımlılık çok zor geçiyor yani ben de geçmedi.yani kararlıysan olur yok değilsen deneme bile dönüşün muhteşem oluyor ne yazık ki....
Annemi kaybettikten sonra alışkanlık edindim, sizinle aynı durumdayım. Başlamadan önce sigaradan nefret eden ben, şimdi neredeyse günde 1 paketi bitiriyorum. Birini söndürüyorum diğerini yakıyorum, özellikle de içen arkadaşlar olunca yanımda. Sonrasında derin bir pişmanlık hissediyorum..
Bana da erkek arkadaşım bıraktıracağım diyor, umarım bırakabilirim.
smuwi duymamaış olayım bunu sen
lütfen heemn azaltarak bu mereti bırakıyorsun canım benım
İnş canım ya, inş. Nefret ediyorum, kimse elime aldıramıyordu ha tabii bir de bağımlılık olmasını istemiyordum, çünkü bağımlılıklarından kolay kolay kurtulamayan biriyim, ama oldu işte başladım..
Aslında 2 saat içecek fırsatım olmasın, sonraki saatler daha az gelir aklıma, yani gün içinde ne kadar kafam meşgul olursa o kadar az içiyorum, canım sıkılınca da tam tersi oluyor.
İçmeyin canlarım vallahi
ben 3 yıl oldum bırakalı gerçekden çok kolay oldu
zaturre olmuştum bir anda korkudan bırakdım şimdide tiksindim içmiyorum
darısı tüm içenlerin başına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?