Siğil derdi ve aspirin :( ?

Evsarona

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
363
4
0
İstanbul
Kızlar ya siğil çıktı sol ayak baş parmağımın altında ya kaç ay oldu kendi geçer diye bekledim bekledim geçmiyor denize felan girdim biraz küçülür gibi oldu ama hala aynı çok acıyor yürürken ve kaşıntı yapıyor . Aspirini limonla ezip sürüp yarabandıyla kapat dediler . Bunu deneyip sonuç alanınız var mı ? yada başka bir önerisi olan . Doktora gitmek istemiyorum yakma olayını felan okudum nette :S

Son düzenleme:
Siğil için siğil bantları var onu kullanabilirsiniz eger doktora giderseniz asit ve krem verecektir onları alıp kullanırsınız çok faydası var geçiriyor siğilleri.

Siğil için siğil bantları var onu kullanabilirsiniz eger doktora giderseniz asit ve krem verecektir onları alıp kullanırsınız çok faydası var geçiriyor siğilleri.

siğil bantlarını hiç duymadım araştırayım o halde . Öylemi ? Yakma işlemi felan yapmayacaksa giderim . Teşekkür ederim yorumunuz için. Aklınızda kaldımı ilaçların isimleri ?

siğil bantlarını hiç duymadım araştırayım o halde . Öylemi ? Yakma işlemi felan yapmayacaksa giderim . Teşekkür ederim yorumunuz için. Aklınızda kaldımı ilaçların isimleri ?

​İsimleri aklımda degil canım.

cnm yakma işleminden korkuyormuşsun ama en etkili ve kesin yöntemdir.Benim de bundan bir kaç yıl önce baş ayak parmağımın kenarında 3-4 tane siğil vardı, doktor bir hafta arayla iki kere yakma işlemini yaptı ve sonunda hiç bir şey kalmadı.Öyle çok acı veren dayanılmayacak bişi değil, şöyle söleyeyim, ağda yaparken çektiğin acının onda biri kadar

incir ağacının yaprağını sapından kes onun sütü çıkacaktır. o sütü siğilin üzerine dök. bunu her gün tekrarla hatta sabah akşam bile yapabilirsin. siğilin gittikçe küçülüp yok olduğunu göreceksin kardeşim yaptı ve siğilinden tamamen kurtuldu. benimki ise yaklaşık bir yıl sonra yeniden çıktı.
eczanedeki siğil bantları da kesin çözüm değil. bir süre sonra yeniden çıkıyorlar. ama sen yinede eczacıya danış derim.
inançlı biri misin bilemiyorum ama okutabilirsin. ben okuttum ve tamamen kurtuldum. gözümle görmesem olay benim başıma gelmese kesinlikle geçeceğine inanmazdım. ama geçti

bu yazdıklarım umarım işine yarar

​İsimleri aklımda degil canım.

tamam tatlım sağolasın .

evet canım ya korkuyorum :))) Hadi ya .. peki ücreti felan nasıl bu yakma işleminin cildiyeyemi gitmem gerekiyor ?
kendimce tedavi yöntemleri uyguluyorum aspirin sürdüm sabah şimdide tentürdiyor sürdüm öyle öyle deniyorum .

hmmm incir ağacı varmıdırki buralarda bilmiyorum canım .
evet canım inanıyorum .
Sevindim ne güzel kurtulmuşsun kene gibi birşey ya yapışıyor resmen
dediklerini deniycem canım incir ve okutma olayını .
Teşekkür ederim kızlarrrrr :)

Evet cnm cildiye doktoruna gitmen gerekiyor.Ek bir ücret alınmıyor diye biliyorum cnm.

iyi günler abimin arkadaşınında varmış elma sirkesi sürmüş 3 gün sürekli kurtulmuş bende çıkmadı ama görünce söyleyeyim dedim istersen bir dene

canım benim elimin üzerinde ve boyun bölgemde çıkımıştı.. siğil olduğunu tahmin ettim ama emin olmak için cildiyeye gittim devlet hastanesine..on saniyelik bişey sprey şeklinde sıkılıyor..çok hafif bir acısı var hatta acı bile denemez bence..hani deodorantı koltuk altına sıkarsında hafif bir yanma hissi olurya onun gibi bişey..iki hafta sonra bir kez daha yapıldı şu an izi bile kalmadı...kasım ayında falan yapıldı henüz tekrarlama da olmadı...

Ben bilirim bu derdi. Benim ayağımın altında ceviz kadar vardı tam tabanımda. Önce ameliyat oldum ki ameliyat edilmezmiş yanlış tedavi. Dahada büyük şekilde çıktı yeniden. Sonra sıvı azotla kriyoterapi tedavisi gördüm. Buda çok acı veren bir tedaviydi. Birkaç kereden sonra tedaviyi bıraktım. Dedim ne olursa olsun uğraşmayacağım ben bunla. Daha sonra sırtımdaki sivilceler için cildiyeye gittim. Bana akne hapı verdi. O ilaç siğilimi kuruttu siğil düştü gitti Tam 4 yıl çektim ben bu siğil belasını. Hiç ummadığım bir şekilde kurtuldum darısı başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…