Siğil olabilir mi?

iclalsyklk

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2023
39
5
6
23
vajina girişinde siğile benzer bir çıkıntı var ama beze gibi bir şey mi siğil mi anlamadım. 7 ay önce farkettim 7 aydır aynı duruyor büyümüyor çoğalmıyor küçülmüyor siğil olabilir mi. Bu kadar sürede bi değişiklik göstermesi gerekmez miydi

vajina girişinde siğile benzer bir çıkıntı var ama beze gibi bir şey mi siğil mi anlamadım. 7 ay önce farkettim 7 aydır aynı duruyor büyümüyor çoğalmıyor küçülmüyor siğil olabilir mi. Bu kadar sürede bi değişiklik göstermesi gerekmez miydi
Hpv testi verin lütfen erken teşhis hayat kurtarır

Leep oldum 6 ay önce 5 aydır ahcc ve papilocare jel kullanıyorum leep olmadan öncede vardı bu çıkıntı hala var ya siğil değil ya doktor farketmedi
Geçmiş olsun o zaman doktora neden göstermediniz? Test zamanınızda gelmiş ne zaman olmayı düşünüyorsunuz?

Geçmiş olsun o zaman doktora neden göstermediniz? Test zamanınızda gelmiş ne zaman olmayı düşünüyorsunuz?
1 seneden önce olmayı düşünmüyorum doktoruma 6. Ayda negatif olmazsa ne olacak diye sordugumda tedaviyi 1 yıla uzatacağız dedi garanti olsun diye tedavimi 1 yıla tamamlayıp test yaptıracağım

Ben negatif oldum gümüş suyu kullanım sonrası o sebebden tavsiye edıyorum.16 ay sonra bu ay başında negatıf oldugumu ögrendım çok şük
Nasıl kullandınız, ben de sizin aldığınız yerden aldım , başka neler kullandınız ? Bende siğiller tekrar çıkıyor . Negatif olmanıza çok sevindim insaAllah herkes en yakın zamanda negatife döner .

Back
X