Siğil olabilir mi?

iclalsyklk

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2023
41
5
6
23
vajina girişinde siğile benzer bir çıkıntı var ama beze gibi bir şey mi siğil mi anlamadım. 7 ay önce farkettim 7 aydır aynı duruyor büyümüyor çoğalmıyor küçülmüyor siğil olabilir mi. Bu kadar sürede bi değişiklik göstermesi gerekmez miydi

Hpv testi verin lütfen erken teşhis hayat kurtarır

Leep oldum 6 ay önce 5 aydır ahcc ve papilocare jel kullanıyorum leep olmadan öncede vardı bu çıkıntı hala var ya siğil değil ya doktor farketmedi
Geçmiş olsun o zaman doktora neden göstermediniz? Test zamanınızda gelmiş ne zaman olmayı düşünüyorsunuz?

Geçmiş olsun o zaman doktora neden göstermediniz? Test zamanınızda gelmiş ne zaman olmayı düşünüyorsunuz?
1 seneden önce olmayı düşünmüyorum doktoruma 6. Ayda negatif olmazsa ne olacak diye sordugumda tedaviyi 1 yıla uzatacağız dedi garanti olsun diye tedavimi 1 yıla tamamlayıp test yaptıracağım

Ben negatif oldum gümüş suyu kullanım sonrası o sebebden tavsiye edıyorum.16 ay sonra bu ay başında negatıf oldugumu ögrendım çok şük
Nasıl kullandınız, ben de sizin aldığınız yerden aldım , başka neler kullandınız ? Bende siğiller tekrar çıkıyor . Negatif olmanıza çok sevindim insaAllah herkes en yakın zamanda negatife döner .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…