• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sığınacak liman ...

sepetsepetyumurta

Bırakın Parlicaaam:)
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.414
30
118
Ankara
İyi geceler kızlar ..

Daha önce paylaşmıştım sizlerle uzun soluklu bir ilişkim bitti diye . Ayrıldıktan bir kaç gün sonra '' Sensiz olamam '' diye geldi kapıma . Seviyordum barıştım . 2 3 hafta gene düzelmişti sonra eskisi gibi olmaya başladı ( Sorumsuzluk , ilgisizlik vs )

Bende son defa kırdım kalemini . Normalde arardı . Ne aradı ne mesaj attı . Çok fazla ortak arkadaşımız var bizim . En yakın arkadaşımla , ev arkadaşlarımdan biriyle ki (onunda yakın arkadaşının sevgilisi) aynı bölümdeler . İletişimleri var sormamış beni hiç . O da silmiş yani ...

Çok güçlü görünmeye çalıştım . Düne kadar ... Onunda yakın bir arkadaşının olduğu masada bizim şarkımızın çalmasıyla koyverdim bende gözyaşlarımı . Çok özlüyorum . 2 tane bütünlemem kaldı bitirip evime döneceğim güne kadar zindan oldu bu şehir bana . O kadar alışmışım ki ona . Günaydın minnoooşşş diye uyandırmaya . Kötü günler geçmiyor aklımdan , yaşadığım eziyet geçmiyor hep iyiler var aklımda ..

Şu an öyle bir boşluktayım ki ... Üniversiteye yeni başladığımda biriyle tanışmıştım . Bir kaç gün görüşmüştük sonra olmamıştı ama arkadaş kalmıştık . Şu ara o kadar ilgili ki . Dün çay demlemiş gittim ev arkadaşları falan birlikte çay içtik , sohbet ettik . Öyle ilgili , öyle sevgi dolu bir adam ki . Gün içinde sürekli arıyor . Sürekli destek olmaya çalışıyor . Şu an o adamla satır aralarımı dolduruyorum biliyorum . Sığınacak bir liman benim için . Uzun soluklu bir ilişkiden çıktım ve kesinlikle biriyle ilişki kurmayı düşünmüyorum ama bu adamın ilgilisi bana yıllar öncesinde bıraktığım beni geri getiriyor . Bir yandan da canını yakmak istiyorum eski sevgilimin ...

Ne yapacağıma karar veremedim beynimi yiyorlar sanki . Çivi çiviyi gerçekten söker mi ?

Çok teşekkür ederim okuduğunuz için . Değerli yorumlarınızı bekliyorum

canım bence onun canını yakmaya çalışma.. sen kendini toparla sınavlarını hallet ve ailenin yanına git zaten toparlanırsın kendine gelirsin.. eğerki şu an seninle ilgilenen insanla aslaa olmayacağını düşünüyrsan da bunu ona açıkça dile geitrki o da umutlanmasın.. yoksa onun günahına girmiş olursun.. unutamam,üzülüyorum,aslaa bu acı geçmeyecek diye düşünme.. bir zamanlar bende 5 senelik ilişkimi bitirmek zorunda kalmıştım ve aynı hislere kapılmıştım..ki ben evlilik hazırlıkları yapmak üzereyken ayrılmak zorunda kalmıştım... her şey geçiyor atlatıyorsun bir bakmışsın hayatına yeni biri girmiş ve çok çok mutlusun.. bende böyle olmuştu :)

hayatında biri olduğunu söylersen ya da bunu gösterirsen, şüphelendirmek demiyorum ama kesin kanıt sunarsan tamamen kaybedersin. kapıları tamamen kapamış olursun. erkekler o yoldan bir daha dönmüyor. bunu göze alıyorsan sen bilirsin. çivi çiviyi sökmesin ayrıca, ihtiyacın varsa seni mutlu edecekse bir şeyleri deneyebilirsin ama sevmiyorken de ne ona ne kendine haksızlık ve işkence etme derim.

Geri dönmesini istiyorsan sakın böyle acı çektirmek gibi oyunlara girişme.
O masumun da duygularıyla oynama.

Yok benim için artık bitti. Onunla olmayacak biliyorum.
Biz yapamayız olmuyor çok denedik, dönüşü yok diyorsan şans ver.
Evet bence çivi çiviyi söker.
Unutman kolay olur. Eğer gerçekten iyi, düzgün biriyse..

Bence biten bir ilişknin ardından yeni bir ilişkiye başlamak büyük hata olur liman olarak görsen dahi. madem böyle üzülüyorsun otur yasını tut sonuna kadar en mantıklısı ve sana iyi gelecek olan bu. doğru adımlar at ki doğru ilerleyesin. düşünsene ayrıldığın kişiyle tekrar olacağı varsa bile ne düşünecek senin hakkında `hemen başkasında buldu teselliyi `bence buna fırsat verme bilsin isterse üzüldüğünü tabiki üzüleceksin onca zaman ve emek etmişsin senin en büyük hakkın rezil oldum duyarsa diye de düşünme. son tavsiyemde canım kimseyi yarabandı yapma emin ol gün gelir aynı muameleyi görürsün. ona da yazık olur. ama bence sizin olayınız da burda kalmaz gibi geliyor hissediyorum bunu :20:

Evet, çivi çiviyi söker ama bu işin en adice yoludur.. Sırf bencilce,birini unutmak için başkasının duygularıyla,zamanıyla oynamak gerçekten kötü... :31: ve büyük ah almış olursun..

En güzel intikam unuttum seni rahatım mesajını vermektir.. Gülümse,süslen püslen git okula..Dimdik yürü. hele böyle senin sevdiğin giymeni istemediği şeyler varsa onları giy.. çatlar merak etme..bu kadarı yeter..

Sevdiğim adamın yokluğuna alışmaya çalışırken kimseyi maşa yapmak doğru değil .

bir gün birini seviyorsun. ve artık her şeyini ona göre yapıyorsun, ona göre yaşıyorsun. kızıp sinirlendirmemek adına bir sürü sana has özelliğinden vazgeçiyorsun. sonra geriye dönüp baktığında kendini o gibi görüyorsun. görüntü sen, beden sen, davranış o, huy o. bu çok saçma. bu çok aitçe. onsuz geçen vakitlerden keyif almamalar mı dersin, ona kızınca küsünce zamanın geçmemesi mi dersin.. neler neler. resmen sana ait o var içinde. işte ben bunu farkettiğimde kendime acıyorum. lan diyorum, sen güçlü bir kızdın, ne bu acizce hareketler? ne böyle ergen davranmalar? ne böyle gururunu ayaklar altına almalar? ben kendimi çok severken ne ara başkasını kendimden daha çok sever hale geldim? ne ara ve neden?

bu soruları cevap ararken kendimi özledim. kendime has davranışlarımı özledim. gülümsemelerimi özledim. hep kavga hep gürültü, bir erkeği değiştirmeye çalışırken kendimi değiştirmeye başlamışım. bunu farkettiğimde kendimden tiksindim.

şimdi kendim için onun yokluğuna alışmam lazım. onu hala çok seviyorum ama benliğim için bu hava su kadar elzem. bir yerden başlamak lazım.

Back
X