• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sığınma evine....

ykme

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2016
180
43
18
38
Benı hatırlayan vardır mutlaka esim cezaevindeki hata yapıp bunu esıme ıtıraf etmıstım esim 5ekımde cıktı onumden beri sıddet vardı herkesten suphelenıyordu ısyerımde bile olaylar yaptı bırgun ablama sığındım babam gerı gönderdi ıkıgun once yine tartıştık bıcagı alıyorum bende Can havliyle terlik bile giymeden kayıp tanımadığım bırak eve sığındım polis benı aldı uzakladtırma verdiler esmer 2gundur arkadasımdayım sığınma evine gıdıcem ara ara anlamı aradım esim gerı dönmem İÇİN ağlıyor yalvarıyor resmen ıkıgun coxugumda ailemin yanında ayrılmak ısıtıyorum ama sığınma evine mı kendi evımdemı kalmalıyım bıkmıyorum ailem kesin esımle benı barıstırmaya kalkacak bıkıyorum bana akıl veren nasıl yapmalıyım nüfus cüzdanım bole yanımda yok cok caresızım...

Canım elimden sıddet görüyordum evden kaçtım suan arkadasımdayım esımle uzakladtırma aldı cezası var diye sızdı eve dönmem İÇİN yalvarıyor napcagımı bıkmıyorum kafam karışık sığınma evine mı gitsem Çocuklar alemde nasıl bırak yol ızlıycegımı bıkmıyorum yanımda hİÇ bırsey ım yok...

Oncelikle cok gecmis olsun arkadasim,cok uzuldum durumunuza rabbim yardimciniz olsun ..
Yanliz once bir sakinlesin cunku pek bisey anlayamadim neden ciktiniz evinizden?
Cocgunuz niye annenizde?
Neler oldugunu bisey atlamadan anlatirsaniz,daha iyi anlamis ve yorum yapmis oluruz..

Esımle 3sene cezaevinde yattı ona bırak hata yaptım ıtıraf ettim ondan beri sıddet var bıçakla kemerle paranoyak durumda evden kaçtım kavga sırasında bundan sonra nasıl yapacağımı bıkmıyorum.

Kavga sırasında bıcagı yonelınde ailemin evındeyken Can havliyle kacıp tanımadıgım bırak eve sığındım polis aldı benı cocuklarımı alamadım

Canım elimden sıddet görüyordum evden kaçtım suan arkadasımdayım esımle uzakladtırma aldı cezası var diye sızdı eve dönmem İÇİN yalvarıyor napcagımı bıkmıyorum kafam karışık sığınma evine mı gitsem Çocuklar alemde nasıl bırak yol ızlıycegımı bıkmıyorum yanımda hİÇ bırsey ım yok...
Kac yasindasiniz?
Cocugunuz kacyasinda?dondugunuzde ailenizin sizi tekrar gondermesinden korkuyorsunuz sanirim?
Bakin madem cocugunuz ailenizde,arayin annenizi ve esinizi kesinlikle istemediginizi soyleyin eger oraya gelirse ve onunla irtibata gecerlerse asla!donmem deyin...
(Kararli oldugunuzu anlamalari icin)
Kacarak bir yere varamazssiniz,yuzlesmeniz lazim herkesle herseyle...asla cocugunuzu birakmayin!!
Kurumdan yada polisten yardim isteyebilirsiniz ve onlarla gidip ailenizden cocugunuzu alabilirsiniz...bu konuda bilgi sahibi arkadaslar mutlaka bir yol gostericeklerdir size lutfen sakin kalmaya calisin..

Sıgınma evine yerleştirilmek istediginizi söyleyin.
Sizi barıştırmak isteyen kimseyi (polis de olsa) dinlemeyin. Eşinizin aglamalarına da kanmayın.

Eşinize zaten uzaklaştırma verilmiş, cocukları da kendi yanınıza almak istediginizi söyleyin.
Çünkü sizi tehdit etmek icin annenizin evinden cocukları kacırıp onlara da zarar verebilir.

Boşanma davası da sonuclanınca kendinize eşinizden uzak yeni bir hayat kurarsınız.

30yasındsyım 12 ve 7 yasında ıkıgun oğlum var babamda gıdıp ıfade vermesi sıddet yok diye esımle cekınıyorlar ve hala aılemde kalıyor esımle aılem onu tutuyor resmen

Kavga sırasında bıcagı yonelınde ailemin evındeyken Can havliyle kacıp tanımadıgım bırak eve sığındım polis aldı benı cocuklarımı alamadım
Sikayet etinizmi peki?ne diyor polisler can guvenligim yok cocuklariminda yok dedinizmi?
Ayrica nasil bir hata yaptiniz esiniz hapisteyken?asil mesela burda yatiyor bence..ama ne olursa olsun bu size siddet uygulamasini hakli cikarmaz!!!

30yasındsyım 12 ve 7 yasında ıkıgun oğlum var babamda gıdıp ıfade vermesi sıddet yok diye esımle cekınıyorlar ve hala aılemde kalıyor esımle aılem onu tutuyor resmen

Size bıçak çektigini ilk gün polislere anlatmadınız mı?
Ailenizin yalan söyledigini, tehdit edildiginizi söyleyin.
Size şiddet gösterdigini ve asla eşinizle barışmak istemediginizi, peşine düşmesinden korktugunuzu söyleyin.

Sıgınma evinde zaten nereye yerleştirildiginizi kimse bilmez. Bu bilgiyi ailenizle de paylasmayın.
Çocukları siz yanınıza almak isterseniz boşanma davası sonuclanmadan da gecici velayetlerini alabilirsiniz.

Esımle aldattım ıtıraf ettim ondan beri sıddet var kemerle sopayla olmayı bile dusundum ama esım boşanmak ıstemedı hİÇ bırakan sıdetle suphelenıyordu bu evlilik turumuz diyorum anlamadı benı hep cocuklarımı vuruyordu 12yasında erkek oğluma birde anlatmış yaptığım hatayı senin annen boyle diye.

Yanlış hatırlamıyorsam darkmore darkmore sığınma evinde çalışıyordu, size gerekli bilgileri o verebilir. Lütfen arkadaşla ilgilenebilir misiniz? :)

Polislerde esımle uzlaş Çocuklar var senı rahat bırakmaz diyorlar esım suanda denetimde bırak hatada 5yıl yatacak bence sımsıkı ondan bana yalvarıyor uçurumun kenarındayım tutarım yok

Bu kadar şiddet görüp nasıl halaaa eve dönmeyi düşünebiliyorsun. Adam seni kemerle dövüyor bıçak çekiyor ne istiyorsun bıçağı kalbine saplamasını mı?

Boşanma davası aç ve sığınma evine git. Ailenin de lafını dinleme. Kızlarını öldürmeye çalışan bir adamın evine zorla gönderilmek ne yahu. Ortada bir yuva yok ki zaten.

3. Sayfa haberlerine ramak kalmış.

Esımle aldattım ıtıraf ettim ondan beri sıddet var kemerle sopayla olmayı bile dusundum ama esım boşanmak ıstemedı hİÇ bırakan sıdetle suphelenıyordu bu evlilik turumuz diyorum anlamadı benı hep cocuklarımı vuruyordu 12yasında erkek oğluma birde anlatmış yaptığım hatayı senin annen boyle diye.
Anladigim kadariyla ki "cok karisik yaziyorsunuz" neyse,esiniz ceza evindeyken onu aldattiniz?
Ve bunu tutup esinize itiraf ettiniz oylemi?
Allah askina biz simdi haginize ne diyelim?!

Polislerde esımle uzlaş Çocuklar var senı rahat bırakmaz diyorlar esım suanda denetimde bırak hatada 5yıl yatacak bence sımsıkı ondan bana yalvarıyor uçurumun kenarındayım tutarım yok

Öyle diyeceklerini tahmin ettigim için polisler bile barış dese dinlemeyin yazdım.

Bir kadın örgütünü arayın. Mor çatı olabilir mesela. Durumunuzu anlatın.
Hem size avukat imkanı saglar hem de can güvenliginizi saglamak yerine sizi öldürmeye çalışan kişiyle uzlaşmanızı söyleyen kişiler tarafından kandırılmamanızı saglarlar.

Evet ya oldururum kendimi yada onlar benı oldurecek aılem onun korkusuna susuyor rezılolmamak İÇİN benden vazgeçmezler anladığım bu...

Back
X