• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sığınma evine....

Polislerde esımle uzlaş Çocuklar var senı rahat bırakmaz diyorlar esım suanda denetimde bırak hatada 5yıl yatacak bence sımsıkı ondan bana yalvarıyor uçurumun kenarındayım tutarım yok
Ne gerzek polislermiş bunlar da. Sakın dinleme onları. Manyaklar. Sakın sakın eşine dönnnnnnnnnnnnnnnnmeeeee.

Şiddete hepimiz çok karşıyız. Ama sen de adama en olmayacak şeyi söylemişsin, ne demek seni aldattım? Hangi kocanın gözü dönmez ki bu durumda? Açıkçası benim çevremdeki bütün erkeklerin gözü döner bu durumda. Sen ona söyleyerek daha da büyük hata yapmışsın resmen hayati tehliken var. Ailen de haliyle korkuyor, kv kp öldüren kocalar da görüyoruz haberlerde. Bilmiyorum sana ne akıl vereceğimi, dikkatli ol diyebilirim ancak, Allah yardımcın olsun.

Esımle ıstemıyorum gel ayrıl cocuklarımı basında ol duracaksın diyor genelevler mahfolcaksın diyor...avukata danışma sansınlar suan sıfır

1sene oldu ıtıraf edelım düzelir eder diye bırakmadı bİ ıyı bır paranoyak sürekli cezalandırma pesindeyiz gecen uyurken saçlarımı kesmıs aılem bılıyor susuyor

Polislerde esımle uzlaş Çocuklar var senı rahat bırakmaz diyorlar esım suanda denetimde bırak hatada 5yıl yatacak bence sımsıkı ondan bana yalvarıyor uçurumun kenarındayım tutarım yok
Ne hali varsa gorsun birakin ya!!
Sen inaniyormusun o adamin sana bidaha el kaldirmayacagina?!!
Sen kendi canin bide evlatlarini dusun arkadasim gerisini birak ne halleri varsa gorsunler!!

İnanmıyorum zaten ona bıtmıs gıtmıs bir evlilik kayıp olanı vermişler hakkımda bide cok kıymetlıymısım gıbı

Kesinlikle barismayin benim esimde cezaevindeydi bu son afdan yararlanip cikmisti avukatima gitmis anlasmali bosanalim veya baristirin diye yalvarmis avukatim sagolsun bundan sonra benimle muhattapsiniz demis yollamis o gelmeden bosanmicam falan diye tehdit etmis avukati bile. Ve meger adam afdan yararlanip aciga alinmis ve gitmemis. etrafindaki herkeze de onu öldürüp öyle giricem falan demis ve ben iyiki gorusmemisim. Suan yakalandi cok şükür. Yani size diyecegim o ki kopek b.k yemekten vazgecmez diye bi laf var. Bunu unutmayin baska bir sehirde siginma evine yerlesin cocuklarinizi alın ve geçmişi insallah unutun...

Pekı ailen destekli sana cocukların varmı sıkayetcı oldunmu

Şiddete hepimiz çok karşıyız. Ama sen de adama en olmayacak şeyi söylemişsin, ne demek seni aldattım? Hangi kocanın gözü dönmez ki bu durumda? Açıkçası benim çevremdeki bütün erkeklerin gözü döner bu durumda. Sen ona söyleyerek daha da büyük hata yapmışsın resmen hayati tehliken var. Ailen de haliyle korkuyor, kv kp öldüren kocalar da görüyoruz haberlerde. Bilmiyorum sana ne akıl vereceğimi, dikkatli ol diyebilirim ancak, Allah yardımcın olsun.

Bunu duyan birçok kadın var. Hangisi sopayla bıçakla eşine saldırıyor?

Aldatmak evet kötü birşey fakat karşınızdaki insan cani ise iskence yapmak icin ya da öldürmek için her şeyi sebep gösterebilir.

Konu sahibinin şu an yargılanmaktan ziyade kendisinin ve cocuklarının canını kurtarmaya ihtiyacı var.

Esımle ıstemıyorum gel ayrıl cocuklarımı basında ol duracaksın diyor genelevler mahfolcaksın diyor...avukata danışma sansınlar suan sıfır

Avukata danışma sansınız neden sıfır olsun?

Şu an internette yazabiliyorsanız mor çatıyı da arayabilirsiniz.

Polisler belli ki sizi yanlış yönlendiriyor, kafanız karışmış. Aileniz zaten o caniyi koruyor.

Sizi gerçekten savunacak, haklarınzıı söyleyecek ve güvenli bir yere yerleşmeniz için resmi işlemleri başlatacak birilerine ihtiyacınız var.

Bunu duyan birçok kadın var. Hangisi sopayla bıçakla eşine saldırıyor?

Aldatmak evet kötü birşey fakat karşınızdaki insan cani ise iskence yapmak icin ya da öldürmek için her şeyi sebep gösterebilir.

Konu sahibinin şu an yargılanmaktan ziyade kendisinin ve cocuklarının canını kurtarmaya ihtiyacı var.

İyi oku dediğimi, yargılamiyorum, şiddete de en az senin kadar karşıyımdir emin olabilirsin. Sadece hatalı olduğu noktayı söyledim. Şimdi başka ne diyeyim ben bu kadıncağıza? Ancak iyi dileklerimi iletebilirim.

hata yaptım derken aldattınız mı ha
Benı hatırlayan vardır mutlaka esim cezaevindeki hata yapıp bunu esıme ıtıraf etmıstım esim 5ekımde cıktı onumden beri sıddet vardı herkesten suphelenıyordu ısyerımde bile olaylar yaptı bırgun ablama sığındım babam gerı gönderdi ıkıgun once yine tartıştık bıcagı alıyorum bende Can havliyle terlik bile giymeden kayıp tanımadığım bırak eve sığındım polis benı aldı uzakladtırma verdiler esmer 2gundur arkadasımdayım sığınma evine gıdıcem ara ara anlamı aradım esim gerı dönmem İÇİN ağlıyor yalvarıyor resmen ıkıgun coxugumda ailemin yanında ayrılmak ısıtıyorum ama sığınma evine mı kendi evımdemı kalmalıyım bıkmıyorum ailem kesin esımle benı barıstırmaya kalkacak bıkıyorum bana akıl veren nasıl yapmalıyım nüfus cüzdanım bole yanımda yok cok caresızım...[/QU hata yaptım derken ne yaptınız aldattınız mı anlayamadım tam olarak yazdıklarınız böyle bişey varsa o yüzden mi bu kadar şüpheci.eşinizi istemiyorsanız hiç bir şekilde sığınma evine yerleşin

Esımle 3sene cezaevinde yattı ona bırak hata yaptım ıtıraf ettim ondan beri sıddet var bıçakla kemerle paranoyak durumda evden kaçtım kavga sırasında bundan sonra nasıl yapacağımı bıkmıyorum.

Canım noktasız yazıyorsun cümle nerede başlıyor nerede bitiyor anlaşılmıyor. Telefondan yazıyorsun sanırım bir de göndermeden önce oku.

Neyse anladığım kadarıyla kocan 3 yıldır cezaevindeydi. Yeni çıktı. Sen o yokken birşeyler yapmışsın ama anlaşılmıyor tabi. Neyse sonra ona itiraf etmişsin. O da kudurmuş seni tehdit etmiş. Senin sığınma evine gitmekten başka çaren yok. Suçlu insanlar tekrar suç işleme potansiyeli olan insanlardır. Bence yaşamın tehlikede. Çocuğun kaç yaşında? Çocuğun sanırım annenlerde.

Sana şunu söyleyeyim, eğer bir aile kendi öz çocuklarını dayak yediği, iskence gordugu suçlu bir insanın yanına yollamaya çalışıyorsa o aile çocuğunu sevmiyordur. Ne olursa olsun yeterki bize bir masrafı olmasın zihniyetinde ki insanlardır.

Bu adam 3 yıldır cezaevindeyse sen nasıl geçindin bu süre zarfında. Zaten bir gelirin varsa durma kaç kurtul bu adamdan. Yoksa da o yokken zaten hayatta kalmışsın yine bu adamdan ayrıl hayatta kalırsın. Gördüğün gibi faydası yok zararı var. Çocuğun da sen düzenini kurana kadar annelerde kalsın. İçine sinmiyorsa yanına alırsın.

Esımle aldattım ıtıraf ettim ondan beri sıddet var kemerle sopayla olmayı bile dusundum ama esım boşanmak ıstemedı hİÇ bırakan sıdetle suphelenıyordu bu evlilik turumuz diyorum anlamadı benı hep cocuklarımı vuruyordu 12yasında erkek oğluma birde anlatmış yaptığım hatayı senin annen boyle diye.

Ya akadasim çocuk 12 yaşında. Annensi gidip kocayı aldatıyor, koca zaten cezaevinden çıkmış suçlu bir insan. Kimseyi artık hapiste yatirmiyorlar. Suçu neydi ki acaba hapis yattı.

Ne hali varsa gorsun birakin ya!!
Sen inaniyormusun o adamin sana bidaha el kaldirmayacagina?!!
Sen kendi canin bide evlatlarini dusun arkadasim gerisini birak ne halleri varsa gorsunler!!
Sen ısrar et, polis olmaz ise savcıya git şikayet et. Sana önerim varsa bildiğin suçu onuda şikayet et. Girsin tekrar hapse. Sen de al çocuğu git başka şehre. Aileni de bir daha arama sorma.

Sen ısrar et, polis olmaz ise savcıya git şikayet et. Sana önerim varsa bildiğin suçu onuda şikayet et. Girsin tekrar hapse. Sen de al çocuğu git başka şehre. Aileni de bir daha arama sorma.
Yanlis alinti yapmissin arkadasim:)
Ama sana katiliyorum...

Tam anlayamadım durumuzu ama eğer barışma durumunuz yoksa ailenizde size destek çıkmıyorsa imkanınız da yoksa eğer çocuklarınızı da alıp sığınma evine yerleşmenizi tavsiye ederim. Çocuklara da size daha iyi imkan verilir en azından kendinizi güvende hissedersiniz Allah yardımcınız olsun.

Hadi hata yaptın arkadaşım gidip kocaya itiraf edilir mi hadi ettin boşan erkek unutur affetmez,kadın unutmaz afferder.tamam bu şiddet gerektirmez ama başından susunca erkekte hep sussun istiyor allah yardımcın olsn

Back
X