- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 333
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanirim turkcesi yeterli degil (yabanci uyruklu olabilir)veya telefondan karisik yaziyor anladigim kadariyla yazayimCanım allah yardımcın olsun ama ben de anlamadım.
eşin mi cezavinde hata yapan sen misin neyi itiraf ettin :S
bıçağı sen mi aldın evden mi kaçtın.... offf hepsi allah bullak..
AllahımSanirim turkcesi yeterli degil (yabanci uyruklu olabilir)veya telefondan karisik yaziyor anladigim kadariyla yazayim
Esi daha once isledigi suctan hapse girmis
Bu sirada esini aldatmis icerdeyken ziyarette bunu belli etmis veya itiraf etmis
Adam saliverilince iki yildir bosanmiyor ama aldatma olayindan dolayi siddet uyguluyor psikopat derecesinde uykuda kadinin saclarini falan kesiyor kendini savunmak icin bicak kapip sokaga terlikle firlayip tanimadigi evlere falan siginmis birkac kere
Ailesi istemiyor geri gonderiyor adamda bosanmiyor iki cocugu var suan cocuklar ailesinin yaninda ben napicam eve donmesem siginma evleri nasil nasil gidicem diye soruyor
Ayrica esi yalvardigi icin aklinda donmekte var
Esi diyormuski gel cocugunun basinda dur disarda fuhus tuzagina falan dusersin
Umarim anlatabilmisimdir benim anladigim bu
Google çevirisi mi bu ??Benı hatırlayan vardır mutlaka esim cezaevindeki hata yapıp bunu esıme ıtıraf etmıstım esim 5ekımde cıktı onumden beri sıddet vardı herkesten suphelenıyordu ısyerımde bile olaylar yaptı bırgun ablama sığındım babam gerı gönderdi ıkıgun once yine tartıştık bıcagı alıyorum bende Can havliyle terlik bile giymeden kayıp tanımadığım bırak eve sığındım polis benı aldı uzakladtırma verdiler esmer 2gundur arkadasımdayım sığınma evine gıdıcem ara ara anlamı aradım esim gerı dönmem İÇİN ağlıyor yalvarıyor resmen ıkıgun coxugumda ailemin yanında ayrılmak ısıtıyorum ama sığınma evine mı kendi evımdemı kalmalıyım bıkmıyorum ailem kesin esımle benı barıstırmaya kalkacak bıkıyorum bana akıl veren nasıl yapmalıyım nüfus cüzdanım bole yanımda yok cok caresızım...
Biraz okumaya çalışınca anladım galibaAnlamdim neyi itiraf ettiniz... tabiki çocuklarınıda al ailenin yanından sığınma evine git iş bulup kendi düzenini kurarsın
Ya canım benim bi şey demek istemiyorum her şeyi anladım da 2 çocuk neden yaptın bu adamdan?Bu nasıl hayat film konusu gibiItıraf etmek zorunda kaldım aldattım sayısı prsımı bırakmadı ıs tehditlere dondu once dayak yedım sonra parayla tehditlerine boyun egdım Red edince esıme mektupla herşeyi anlatıyor bende anlattım mecbur esım uyuşturucu satıcılıgından gırdım ıcerı ıkıgun kere yattı cıktı suanda ıcmıyor ama denetimli cıktı
Peki bu adamı şikayet ettin mi? Neyse olan olmuş,biten bitmiş.En az hasarla atlatabilmek için yapman gereken sığınma evine gitmek .Tekrar barışma durumunda emin ol şiddet artarak devam edecek,sonunda ya katil olacaksın ya maktul.Itıraf etmek zorunda kaldım aldattım sayısı prsımı bırakmadı ıs tehditlere dondu once dayak yedım sonra parayla tehditlerine boyun egdım Red edince esıme mektupla herşeyi anlatıyor bende anlattım mecbur esım uyuşturucu satıcılıgından gırdım ıcerı ıkıgun kere yattı cıktı suanda ıcmıyor ama denetiml cıktı
Sen onu yine uyuşturucu falan içerken görürsen veya hissedersen ihbar et yine hapse girsin.Kafayı yıycem sımdı aradı gel diye arkadaşımın nısanlısına ulaşıp yatağından kaldırmış benı esıme gotur dıye uzaklaştırmak var diyorum sevgi uzakladtırma dinlerdi diyor ayrılamayız biz diyoruz deliririm nasıl kurtulurum ben