Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben eşimi aldatsam eşim beni dinlemez direk öldürülür. Dediğin gibi hiçbir erkek kaldıramaz. Ki benim eşim bana asla kıyamaz.fakat aldatma çok farkliŞiddete hepimiz çok karşıyız. Ama sen de adama en olmayacak şeyi söylemişsin, ne demek seni aldattım? Hangi kocanın gözü dönmez ki bu durumda? Açıkçası benim çevremdeki bütün erkeklerin gözü döner bu durumda. Sen ona söyleyerek daha da büyük hata yapmışsın resmen hayati tehliken var. Ailen de haliyle korkuyor, kv kp öldüren kocalar da görüyoruz haberlerde. Bilmiyorum sana ne akıl vereceğimi, dikkatli ol diyebilirim ancak, Allah yardımcın olsun.
Endiseleniyoruz tabiki konu sahibi icin ama suan mantikli dusunmesi gerek,cocuklarindan uzakta bir anne ve simdi o cocuklarin psikolojisini dusunmek bile istemiyorum!!Eve gitme. Deli misin? Yanlış bir şey yapmışsın, ayrılın. O adam zaten uyuşturu falan kötü şeylere bulaşmış dengesiz biri, unutur mu, yutar mı bunu sanıyorsun? Can güvenliğin yok.
Endiseleniyoruz tabiki konu sahibi icin ama suan mantikli dusunmesi gerek,cocuklarindan uzakta bir anne ve simdi o cocuklarin psikolojisini dusunmek bile istemiyorum!!
Eger konu sahibi donmesse adam psokopat cocuklari kullanicak kadina karsi!
Zaten adamin uzaklastirma karari varmis,en ufak vukuatta 5 yil cezasi varmis..o yuzden diyorumki,barismis gibi yapip gidip cocuklarini alsin bi kac gun idare etsin para atsin kenara sonrasinda arar siginma evini alir cocuklarini cikar gider...
Bu durumda adamin herhangi bir vukuati oliacagini sanmiyorum(kendi fikrim)size saygi duyarim,lakin ortada "annenin"akibetinden habersiz iki kucuk cocuk var,ustelik bu cocuklar son yasanan kavgaya tanik olmus ve annelerini en son elinde bicakla can havliyle,disari firladigini goren cocuklar var malesef...onlarin yasadigi korkuyu ve o kucucuk yureklerinde acilan yaranin izlerini tasiyacaklar dusunsenize?Adamın gel barışalım diye kadını kandırmaya çalışmadığı ne malum? Bu şekilde eve çekip kadına zarar verecek belki? Ki zaten sağlıklı yapıda bir insan değil bir anda deliye dönüp napacağı belli olmaz. Çocuklar da babanın durumu anlatılarak pekala evden polisle aldırılabilir.
Bu durumda adamin herhangi bir vukuati oliacagini sanmiyorum(kendi fikrim)size saygi duyarim,lakin ortada "annenin"akibetinden habersiz iki kucuk cocuk var,ustelik bu cocuklar son yasanan kavgaya tanik olmus ve annelerini en son elinde bicakla can havliyle,disari firladigini goren cocuklar var malesef...onlarin yasadigi korkuyu ve o kucucuk yureklerinde acilan yaranin izlerini tasiyacaklar dusunsenize?
Ihtimaller cok fazla haklisiniz,bu durumda bu yapida bir adama nasil inanmis gibi yapip ta gidebilir diyorsunuz...anliyorum ama bir taraftanda yuzlesmesi gerek diyorum,bakin adamin niyeti oldurmek falan degil,kuru tehditler sadece yapicak olan bunu bu sekilde dile getirmez..cocuklar emniyette degil ve annelerinden habersizler bildigim kadariyla..birde ortada adamdan korkan bir aile var kadin ortaya cikmazssa o cocuklari ordan alabilir bu psikopat herseyi yapabilir iste o zaman..bir an once polisle irtibata gecip gidip almasi gerek mantikli gorunen bu ama konu sahibi hic bahsini bile etmiyor gordugum kadariyla,umarim hic bir zarar gormeden halleder...
konu sahibi aldatmanin disinda "para karsiligi iliski-ler"yasamis.yani aldatmadan daha agir.bence kadinin aileside kadinin eside bu durumu zaten tahmin ediyorlardi.3 sene 2 cocuklu kadin calismiyorsa( bu ailedende destek gormedigine eminim)bu yola girmis.adamdan bosansa da yolu bence cok kirli.
ayrica bence yabanci uyruklu degil sadece okuryazar degil.cat pat bir seyler yaziyor.
ailesi buradaysa nasil yabanci uyruklu olsun ki?
Paralı ilişki falan kurmamış. Sordular neden itiraf ettin deli misin diye o da bir hata yaptım ayrılmak istedim pesimi bırakmadı tehdit etti kocana söylerim diye ayrilamadim sonra is paraya dondu para vermezsen kocana söylerim dedi bas edemedim mecbur kaldım anlattım kocama dedikonu sahibi aldatmanin disinda "para karsiligi iliski-ler"yasamis.yani aldatmadan daha agir.bence kadinin aileside kadinin eside bu durumu zaten tahmin ediyorlardi.3 sene 2 cocuklu kadin calismiyorsa( bu ailedende destek gormedigine eminim)bu yola girmis.adamdan bosansa da yolu bence cok kirli.
ayrica bence yabanci uyruklu degil sadece okuryazar degil.cat pat bir seyler yaziyor.
ailesi buradaysa nasil yabanci uyruklu olsun ki?
evet yazdi.tehditle felan mecbur kaldim dedi ama ....herkesin gunahi boynuna.pek temiz bir aile olarak hissetmedim bu aileyi.gercekten cocuklara yazikPara karşılığı olduğunu nerden biliyorsunuz kendi mi yazdı
Bunu neden dedi eşine hic anlamadım
Cocuklar için üzüldüm
Paralı ilişki falan kurmamış. Sordular neden itiraf ettin deli misin diye o da bir hata yaptım ayrılmak istedim pesimi bırakmadı tehdit etti kocana söylerim diye ayrilamadim sonra is paraya dondu para vermezsen kocana söylerim dedi bas edemedim mecbur kaldım anlattım kocama dedi
yanlis mi anlamisim yani.gerci yazdigi yazi yazi degilde.sonuc yinede al birini vur otekine.yani kari koca birbirine uygun benceParalı ilişki falan kurmamış. Sordular neden itiraf ettin deli misin diye o da bir hata yaptım ayrılmak istedim pesimi bırakmadı tehdit etti kocana söylerim diye ayrilamadim sonra is paraya dondu para vermezsen kocana söylerim dedi bas edemedim mecbur kaldım anlattım kocama dedi
Belki de ben yanlış anlamisimdir .konu çorba olmuşyanlis mi anlamisim yani.gerci yazdigi yazi yazi degilde.sonuc yinede al birini vur otekine.yani kari koca birbirine uygun bence
yani belkide.dedigim gibi tencere kapsk miali.kadinda ,aileside ,kocasida...Belki de ben yanlış anlamisimdir .konu çorba olmuş
Ben aksini soylemedim zaten arkadasim,yanlis anlasilacaginida zaten tahmin etmistim:)Adamın niyetinden nasıl emin olabilirsiniz ki?
Kadın zaten canını zor kurtarmış. Şu an yapması gereken polisler eşliginde cocukların da o evden alınması.
Konu sahibi o eve geri döndügü an cocuklarının gözü önünde katledilmeyeceginin garantisini verebilir miyiz? hayır.
O zaman cocukların psikolojisini düşünecegiz derken onlarda daha agır yaralar açacak ihtimalleri de düşünmek gerek.
Konu sahibi size yardımcı olabilecek kurumları aradınız mı?
Darp raporu aldınız mı?
Çocukları da yanınıza alabilmek icin resmi başvuruları yaptınız mı?
Şiddet varsa hele bu kadar tehlikeli bir durumdaysa dönmeyin sakın esinizin yanına.polisten yardım isteyin inşallah yardımcı olabilirler neler duyuyoruz.boyle bir adama hata yaptıysan da itiraf etmeseydin keske.bir şekilde ayrılmaya baksaydin.insallah kurtulursunEsımle 3sene cezaevinde yattı ona bırak hata yaptım ıtıraf ettim ondan beri sıddet var bıçakla kemerle paranoyak durumda evden kaçtım kavga sırasında bundan sonra nasıl yapacağımı bıkmıyorum.