sigorta meselesi

melek7

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
328
9
318
Bursa
sizden fikirlerinizi bekliyorum..

ben şu anda çalışıyorum 7 aydır ve sigortam yok yapmayada hiç niyeti yok günlerim boşuna gidiyor...

yılbaşına kadar bekliyim konuşayım diyorum... konuştuktan sonrada kabul etmezse şikayetmi etsem acaba sgk ya

bu tür işlerde işçi haklı diye biliyorum böle yapıpta sigortasını yaptıran varmı acaba..

not: lütfen konumu taşımayın çünkü bu benim gerçekten bir derdim anca bu sayfadaki ler okuyup yardımcı olurlar şimdiden tşk...

yılbaşına kadar niye bekliyorsun bir an önce konuşman gerekli

gerekirse şikayet etmekle tehdit et yine sigortanı yapmazlar gidip şikayet et

sigortasız çalışan sadece sen değilsindir heralde.cezayı yiyince akılları başlarına gelir.

sigortsız çalıştığın için hem sgknın hizmetlerinden yararlanamıyorsun hem de bu çalıştığın zamanların emekliliğine en ufak bir katkısı olmayacak

Son düzenleyen: Moderatör:

cevaplarınız için tşk arkadaşlar...

işte iyi niyetten benimkisi ceza yemesin diye dedim ama gerek yok iyi niyete galiba benim sigortamın üstüne yatan birisine

bide hamile kalsam doğum parası falan almak için isityorum ençokta sonuçta çalışıyorum hakkım bi konuşuyım olmazsa sgk gitçem bi kişi daha var burda çalışan oda kaynar arada yapılır sigorta...

tabi öncee konuş ama konuştuktan sonra bir 7 ay daha bekleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…