• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sigortaaa !!!

gocum

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2013
261
9
16
35
Diğer
arkadaslar lütfen yardımcı olrsanız cok sevinirim..

eşim özel bı dershanede öğretmen bazı sebeplerden dolayı sıgortasını yaptırmıyor,
kendısının özel sağlık sıgortası 240 benım kı 340 tolamda 580 tl her ay ödüyoruz

gunumuz sartlarındada 580 lıra az değil

benım aklıma sooyle bısey gedı eşim calısmama izin vermıyor
fakat bıyerde sıgortalı gorunursem aylık sıgorta ucretı neyse 300-400 tam bılgım yok bunu odersem

eşim benden yararlansa
boyle bısey mumkun mu sizce

hem benım sıgortam yatmıs olacak hem ayrıyetten saglık sıgortası yatırmamıs olacaz

sizce düşüncem mantıklımı aklınıza ihtiyacım var

Yapmayı düşündüğünüz iş yasal değil, tabiki bu yolu deneyip kılıfına uyduranlar var ama bir şikayet olursa öncelikle sigortalı gözüktüğünüz işyeri başta olmak üzere başınız dertten kurtulmaz. Eşiniz neden sigorta istemiyor anlamış değilim.

Bir eğitimci - aydın bir insan olarak böyle bir düşünce tarzına sahip olması açıkçası beni çok şaşırttı ve eşinizi kınadım :20: Bir bayan her zaman kendi ayaklarının üzerinde durmalı, çalışmalı ve ekonomik özgürlüğü muhakkak olmalı... Kimsenin eline bakmamalı.. Sizin düşünceniz doğru ama eşiniz geri düşünceli bence..

Son düzenleme:
Kendinizi biryerde sigortalı göstermenin maliyeti 400 liradır . Riske girmek istemiyorsanız SGK ya gidip isteğe bağlı bağkurlu olmak için dilekçe verin 350 civari aylık ödemeniz olur . Eşinizin SGK ya borcu yoksa sizin üzerinizden sağlıktan faydalanır

Bir eğitimci - aydın bir insan olarak böyle bir düşünce tarzına sahip olması açıkçası beni çok şaşırttı ve eşinizi kınadım :20: Bir bayan her zaman kendi ayaklarının üzerinde durmalı, çalışmalı ve ekonomik özgürlüğü muhakkak olmalı... Kimsenin eline bakmamalı.. Sizin düşünceniz doğru ama eşiniz geri düşünceli bence..

özgürlüğümü kısıtlamıyo kı,istedıgım zaman istedıgım herseyı yapıorum okonuda esımın hakkını yıyemem calısmama izin vermıyor çunku bazı sorunlarım var,
bılmıyorum size daha önce soyleyen oldumu ama cok ön yargılısınız..

Kendinizi biryerde sigortalı göstermenin maliyeti 400 liradır . Riske girmek istemiyorsanız SGK ya gidip isteğe bağlı bağkurlu olmak için dilekçe verin 350 civari aylık ödemeniz olur . Eşinizin SGK ya borcu yoksa sizin üzerinizden sağlıktan faydalanır

bagkur hıc aklıma gelmemıstı arastırıyım bıraz cok iyi fikir cok tesekkur ederım

özgürlüğümü kısıtlamıyo kı,istedıgım zaman istedıgım herseyı yapıorum okonuda esımın hakkını yıyemem calısmama izin vermıyor çunku bazı sorunlarım var,
bılmıyorum size daha önce soyleyen oldumu ama cok ön yargılısınız..

Ön yargı benim göbek adım hayatım :34:

Back
X