Sigortasız devlet veya özelde doğum

Suheda96

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2015
479
146
23
29
Kızlar meraba. Birşey sorucam. Ben normalde ankarada özel bir hastanede muayene oluyorum. Sigorta varken 50 ti ücret alınıyordu. Muayene için. Şimdş 100 tl alınıyor sigorta olmadığından dolayı. Devlet hastaneside 30 tl alıyor. Ama doğumum yakın olduğu için doktor değiştirmek istemiyorum. Devlete gitmedim bu yüzden. Kendi doktorumun devlette sezeryan ücreti 3000-3500 tl imiş devlette ne kadar bilyorum. Böyle bir durum başına gelen varmı sigortasız devlet veya özelde doğum yapan bu sene içerisinde?

Siz veya eşiniz sigortalı değilsiniz ve doğum olacak.

İçim şişti.

Normalde 3000 civarı normal ücretler gibi ama sizin durumda zor tabi o para. Yardım edecek kimse yok mu? Doktorunuzu değiştirmeniz olumsuz etkilemesin sizi..

Ben para yönünde sıkıntı yapmıyorum. Sadece sigortayı düşünüyorum. Bir sıkıntı olurmu sonuçta herşey için ek ücret istenilecek. Doktor değişimi yapmakta istemiyorum ama devlettede yapmak istemiyorum. Şuan ankarada hijyen olsun doktor olsun güveneceğim hiç bir devlet kalmadı zaten. Hepsinin muayene olsun kontrol olsun memnun kalmadım. Bu doktorumlada bi tavsiye üzerine tanıştım ve çok memnunum şuan. Stajerlerdense daha bilgili insanlar çalışıyor. Temizlik hijyen çok güzel. Odaları doğumhanesi çok temiz. Ama dediğim gibi sigortadan dolayı biraz çekiniyorum. Eşim bir hafta sonra inşaallah işe başlayacak. Sigorta hemen görünür mü?

100 TL muayenesi olan bir yerin doğum ücreti de çok değildir.

Ne kadarmış ki bu hastanede.

Doğum önemli bir şey. Hayatında 1 kere vereceksin bu parayı. Çok fazla düşünme. Şimdiye kadar seni muayene eden doktor doğum yaptırırsa daha iyi olur.

Görünmesi lazım . Neticede sağlık bu. Ama para yönünden sıkıntın yok madem. Doktorunu beğendiğin bir özele çağır. Orda yapılsın doğumun

Para yonunden sıkıntı yoksa muayene oldugunuz hastanede kendi doktorunuza yaptirin dogumu. Fiyati telefonda bile veriyorlar arayip ogrenebilirsiniz.

Sigorta 1 hafta sonra başlasa hemen görünür mü acaba? Ya hiç değil rahst doğum yapmak istiyorum.sıkıntısız strezsiz

Görünmesi lazım . Neticede sağlık bu. Ama para yönünden sıkıntın yok madem. Doktorunu beğendiğin bir özele çağır. Orda yapılsın doğumun
Ntsye bağlanıp doğuma karar verilecek işte. Ben 40 ı tamamlamak istiyorum hani sigortada görünsün diye

3500 milyarı bulurmuş sigortasız

Sigorta 4 aydan once gorunmez
Bu arada parayi dert etmiyorsan bastir ucreti yap dogumunu istedigin yerde

3500 ucuz bile doğum için, ben her şeyi burada euro ile ödedim mesela, bu fiyatlar çok gelecekse çocuk hiç yapılmamalı.
Devlet hastanelerinde doğum ve muayeneleri hijyenik ve güvenli bulmuyorum.
Bir de gerçekten 19 yaşında mısınız?
Bebek kaç aylık, sigorta hemen görünmeyebilir.

Hem para sorun değil diyorsun hem de sigorta diyorsun para sorun değilse ver 3500 tl doğum için abartı bir para değil
Devlette verilen paraya da değmiyor, aynı anda 3 kadını alıp muayene ediyor doktorlar, sanırım sadece bizim ülkeye mahsus. Gider biraz fazla veririm temiz ortamda tek başıma muayene olurum, gittim bazılarının itirazlarına rağmen özelde doğurdum, hiç pişman değilim.
3500'e dua edecekler o çocuk doğduktan sonra zaten.

32 haftadan sonra devlet sızı takıbe almaz dogum ıcın . 3500 ıyı olduguna bende katılıyorum ben 6 sene once 6500 tl dogum yapmıstım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…