Sigortasız devlet veya özelde doğum

ben de 4 sene önce sgk anlaşmalı hastanede 3750 verdim, sgk sız fiyatı 5000 küsürdü yanılmıyorsam. öyle çok lüks bir hastane de değildi.

Ben sigortalı 3500e doğurdum. Herhalde sigortasız 10000tl falandır. Geçen gün 200 lira verip te kasılma için doktora gitmedin. 3500 nasıl vericen ki?

Sigortasız iseniz 100 tl muayene ücreti verseniz bile doğum ücreti değişir devlette bile 3500 ise özelde 5.000 bulur bence gerek yok yani sigortasız iseniz özelde yapmaya.

Ya o doktor devlete gelsin yapsın ya da siz başka dr devlette yapın doğumu yani devlette doğan çocuklara ne oluyor ki önceden bu kadar özel hastane yaygın değildi herkes devlette doğum yapıyordu yani durumunuz yoksa zorlamayın. Ayrıca siz çalışmıyorsanız eşinizin sigortasından faydalanırsınız eşinizin mi sigortası yok. Bu kadar zor şartlarda özelde doğum yapma arzunuzu anlamıyorum eşiniz çalışmıyorsa çok para onunla bebeğinizin ihtiyaçlarını alırsınız.

adamın işi hazır mı, geçenki konuda da bana haftaya başlıyo yazmıştın da ondan dedim
Evet canım kesin. Evrakları tamamladık verdim 5-7 gün arası değerlendirme süreci geçildi pazartesi başlaması söylendi. Ama haftayaymış. Nasıl bşr sistem anlamadım

Evet canım kesin. Evrakları tamamladık verdim 5-7 gün arası değerlendirme süreci geçildi pazartesi başlaması söylendi. Ama haftayaymış. Nasıl bşr sistem anlamadım

Hadi bakalım bebek gelmeden inşallah bi düzen kurarsınız

Ben sigortalı 3500e doğurdum. Herhalde sigortasız 10000tl falandır. Geçen gün 200 lira verip te kasılma için doktora gitmedin. 3500 nasıl vericen ki?
Ailrm destek olucak canım. Parayı sokağa atmıyorlar malesef ki bende buluyum. Devlet hastanelerinde çektiğim ezçyettrn sonra ölüyor olsam gitmem

Doğru söylüyorsun eşimin sigortası yok. Sabıka kaydımız vardı. Temiz kağıdı alabikiyırduk. Bitmişti süresi. 11 sene önce arkadaşlarıyla bir kavgayı ayırmak için havaya açtığı ateş dolayısıyla bir dosya faha açılmoş. Ve 11 sene sonra önümüze düştü geldi. Şimdş yine sabıka kaydı var. Çok şükür güç bela iş buldu ama sigorta dediğiniz gibi 120 gün içindeyse çok uzun bi süre sigorta olursa 1500 ailem yardım edicekti. Napıyım devlette çok perişan ettiler gelen alttan bakıyor giden alttan bakıyor ve deneyimli kimse yok hep stajyer

Doğuma bir aksilik olmazsa 6 haftam var işte

Doğuma bir aksilik olmazsa 6 haftam var işte
Canım hayırlı olsun bebeğin inşallah nerde olursa olsun doğumun güzel geçer inşallah. Herkes maddi olarak kınamış resmen seni buna anlam veremiyorum. Devletteki doktorlarda iyi ama iyisini bulmak önemli olan. Bende özel hastanede çalıştım ve resmen gereksiz kan tahlilleri mr röntgen istedikleri oluyodu doktorların. Özeller artık para tuzağı olmuş resmen. Bende bağkurluyum eşim yabancı çalışıyor ama birleşmiş milletler sigortasını tc vatandaşı olduğunda yapacak. Kendi iş yerim var ama bağkurumu bir senedir ödemedim. Devlet hastanesinde analık hakkı var ben ondan yararlanıyorum. Özele gitmeye allaha şükür durumumuz var ama ben özel hastanedeki doktorların daha iyi olduklarını düşünmüyorum. Haa prof. Olanlar tabi belli meslek hayatları var onlar tabiki iyi ama ben böyle düşünüyorum. Devlette analık hakkını sorabilirsin ve ücretsiz oluyo. Allah yardımcın olsun

Bu arada yanımda çalışanın sigortasını yaptırdıktan 30 gün sonra sisteme geçti. Eşininde sigortası olduğunda sisteme geçişi hemen olacaktır.

Çok sağol canım benim analık sigortasından doğum oluyor mu ki? Hem merak etmeyim her varlığın bir darlığı her darlığın bir bolluğu olur. Kimse kınadığını yaşamadan ölmez

Çok sağol canım benim analık sigortasından doğum oluyor mu ki? Hem merak etmeyim her varlığın bir darlığı her darlığın bir bolluğu olur. Kimse kınadığını yaşamadan ölmez
Evet canım oluyor. Tanıdığım birisi aynı şekilde doğumunu yaptı. Git bi muayene ol ve öğrenmiş olursun.

Tamam canım çok teşekkür ederim dinlediğin için sıkıntımı sen hamişmisin :)

Allah bağışlasın sağkıkla kucağına al inşaallah canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…