canım başlardaydım bana neden bakmadın gözünden mi kaçtı?bekliyorum bu arada en sevdiğim renk her yıl değişir:44:uğurlu sayımda yok
doğum tarihi:20.01.1988
dogum yeri:istanbul
doğum saati:03.00
şimdiden tesekkürler özellikle birlikte olduğum insanla ilgili neler söyleyecegını cok merak ediyorum
13/04/1982 sabah 11:00 Malatya
Şimdiden teşekkürler
canm 17.10.1988 22:45 kocaeli doğumluyum..
meslek hayatım ve erkek arkadaşımla işimiz ve evlilik tarihlerimizi sormak istiyorum..teşekkürler..
27.04.1992 cnm sabah ezanıyla doğmuşum sanırım 5.30-06.00 civarıkonya
cnm erkek arkadaşımla evlenir miyiz geleceğim nasıl işim falan rahat olacak mı genel olarak bi bakarsan çok sevinirim:)
evlilik tarihi alırken çok titiz davranırsak evlılıgımız çok güzel geçebilir evlendıgımız ay çok önemlidir nasıl bir evllik istiyorsanız ona göre bir tarih seçmelisinz ayrıca evlendıgınız gün ayın hangi burçta oldugunada çok dikkat etmelisiniz
evet canım baştan alalım biz yinede.
23.10.1993
saat 10:00
istanbul
sevdiğim renk: kırmızı
sayı: 9
canıım banada bakar mısııın? dogum tarihim 15.11.1990 ingiltere/bath şehri saatimde 13.04..eski sevgilimle durumum nolcakki :)))
sana yazan 5. kişiyim ama bana bakmadın yha
boga burcusun yükselenınde boga ay balıkta Bu şahısların gurup çalışmalarına ve çok arkadaşa ihtiyaçları vardır. Pek çok kişiyle tanışıp beraber olur yalnız bu dostlukları uzun süre devam ettirmezler. Duyguları arkadaşlarının davranış ve düşüncelerinden etkilenir. Evlerini gurup arkadaşlarıyla beraberce bir karargah gibi kullanırlar.
bunun nedenı zorlayıcı etkıler almıs olmaktır aşk gezegenı su elementınde oldugu için karşı tarafa oldukca cekici gelen birisiniz ılıskılerınızde sureklı verıcı iyimser yaratıcısınız ama suistimal edılmemek için mantıklı dusunmenız gerekır karıyer konusunda bu yıl zorlanmalar var yılın ikinci yarısıyla şansınız artıcak ne istedıgını bılen bırısınız sezgılerınız cok güçlüdür hayallerınız gerceklesebılır aılenızde yeterınce sevgı görmemıs olblrsınız yada sızın sevgıye bakıs acınız onlarıyle kutuplasma ıcerısınde olblr ailede psikolojık şiddet tartısmalar yasanmıs olblr anneyı yada babayı asırı idealize etme durumu söz knusu olmus olblr duygusal davranmayıp kendı dunyanıza döner kendı ısteklerınıze odaklanırsanız daha mutlu olucaksınız gecmısı takıntı yapmamalı hata yaptıgınız zman kendınıze kızmamalısınız özgurlugunuzun zaman zaman kısıtlandıgını hıssedeblrsnz kendı ıcınızde karamsar olmamalısınız aşk konusunda herzaman cok şanslısınız secıcı olmalısınız pazartesı gunu dogmussunuz güneşiniz duygusal Burcuna göre çiçeğin Lale
Yaşama sevinci ile dolu olan boğa, canlı renklere sahip çiçekleri sever. Laleler içinde en geniş seçeneğe sahiptir. Farklı tonlarda bulunduğu gibi değişik şekillerde de elde edilebilir. Eğer bir bahçesi yoksa laleler ile dolu bir vazo da yeterli olacaktır.
Kader Sayın 7 (Mistik)
Tersine merakinizi korukluyor. Mistik konulari, yeni ve eski ilim alanlari lginizi fazla cekiyor. Tipki bir doktor gibisiniz.Sorunlu insanlar aradiklari huzuru sizde buluyor. Sizin elinizde adeta sihirli bir guc var.Mesafeli tavriniz sizi diger insanlardan ayiriyor.Ancak yasamin derinliklerine inenler sizi anlayabilir,suskun donemlerinize bir anlam verebilir.Nitekim zaman zaman boyle manasizca icinize kapandiginiz oluyor. Insanlar ilk tanisdiklarinda sizden cekiniyor. Dogustan itibarlisiniz adeta. Yeriniz ne olursa olsun daima ilgi uyandiriyorsunuz. Felsefi ve kulturel konulara ilginiz buyuk. Ancak tam olarak cozebilmis degilsiniz. Muzik yazmak, kesifler yapmak yaraticiliginizi kullanabileceginiz alanlardan. Sizin icin sanatcilarin eserlerinden yararlanmadan yasamak yasamak degil. Bazen yasam sizin icin bir dus kirikligi olsada daha ogreneceginiz cok sey var. Genelde karamsar ve suskun bir yapiya sahipsiniz.Yalniz da yasamayi basarabilecek nadir kisilerdensiniz. Hayat konusunda bazen umutsuzluga dustugunuz de oluyor. Ancak felsefi bakis aciniz yasamin nereden kaynakladigini ortaya cikaracak kudrette.
yeniaydan bir müddet önce dogmussunuz herzaman kararlı olucaksınız
cnm çok tşkr ederim ilgin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?