Sık arayan görümce

Önemli bir şey mi vardı çok iyiymiş. Önemli değilse kapatalım mesajını vermiş olurum. Harika öneri sağ olun. Çünkü gerçekten konuşacak mantıklı bir şey yokken telefonlaşmayı sevmiyorum.

Hayır, onu hiç dahil etmedim henüz. O varken de olmadı zaten hiç. Bugün ablanla konuştuk, dedim mesela ama kaç dk vs detay vermedim.
Aradaki köprüyü kurması gereken erkek bence. Kuramıyorsa da siz önleminizi alın bir an önce, yani çok meşgul olduğunuzu falan belirtin daha sonra ararım ben deyip aramayın yoksa evlenince çok sorun olur bu yüzsüzlük.

Haklısınız, bence de herkes kendi ailesi ve eşi arasında köprü olmalı. Geçmişimiz epey olaylı ablalardan biriyle, nişanlım o zamanlar hiç fire vermeden yanımda oldu, pek aileci değildir. (Evet biliyorum evlenince değişebilir hahshs) Bu sebeple bu konuda şimdilik rahatım çok şükür. Bu olayda abla direkt beni aradığı için nişanlımlık bir durum göremedim. Ama ileride az konuşuyoruz, telefonları açmıyorum vs. diye laf yapan olursa dahasıyla muhatap olmam, nişanlıma paslarım

Aramadan once 'musait misin, arayayim mi?' diye mesaj atmayan kimsenin telefonunu acmiyorum. Annem, babam, kiz kardesim ve esim haric... Genel gecer bir gorgu kurali olmali bu, ne munasebet dan diye aramak, hic hoslanmam

Bence biktiema yöntemi yap sen daha çok ara 2 saat konuş ama o iki saat içinde günlük işlerini yap ziyan olmasın o bıkar aramaz böylece

Yorumlarin hepsini okuyamadim ama bir sey sormak istiyorum. Siz onlari hic aramıyor musunuz? Eger öyleyse karşı tarafın da zamanla aramayı azaltmasi ve sonra konuşmanızı gerektirecek ortak bir düğün bayram aktivitesi ve benzeri olmadikca da aramamasi gerekir diye düşünüyorum. Siz hic aramayin, aradiklarinda da işiniz oldugunu falan söyleyin. İsteksiz görünün. Bence anlayabilirler bu sekilde davrandiginizda.

Yok o konuda değişmiyorlar, tecrübeyle sabit

Bunlar hep olacak kendi sınırlarınızı her za5koruyun . Bırakın kırılan kırılsın alınan alinsiz ya da rahatsız olmaya devam edin. Görüntülü konuşmaktan hoşlanmıyorum çünkü kapalıyim her zaman uygun olamıyorum diyin bitsin gitsin.

bazı insanların benimle meraktan iletişim kurmaya çalıştığını düşünüyorum bazen.
Yoksa arayıp, nasılsın iyi misin ? demek hal-hatır etmek de bir iletişim bana göre. En fazla 4-5 dk.
Herkes o kadar yoğun, zaman o kadar kıymetli. Yapacak daha faydalı işler var şahsen ben 45 dakikada 3 çeşit yemek çıkarıyorum (akşam işten gelince)
Keyfiyetten konuşamam o kadar.
ve sana bir 40 yaş tavsiyesi, çok canını sıkmadıkça her şeyi herkese anlatma zaten gereksiz. İnan öyle daha kolay hayat.

benim böyle bir arkadaşım var çokta seviyorum kendisini. Yüz yüze çok görüşemiyoruz . Arar sürekli yani bir ara sürekli arıyordu. Aradığında 3 saat konuştugumuz bile oluyordu düşünün asla kapatmıyor ve sürekli kendi ailevi sorunları , cocukları vs. artık telefonda bayılıyordum.
Bayadır ses yok. Nasıl oldugunu merak ediyorum.Ödüm kopuyor aramaya 10 saat konusur kapatmaz diye :)
Ben aradıgında canım şuan müsait değilim. Önemli bir şey varsa mesajla yazar mısın vs diyodum böyle böyle uzaklastı biraz.

Öncelikle görüntülü aradığında açmayın, reddedin ve siz görüntü olmadan arayın. Buyur abla beni aradın ama üstüm müsait değil o yüzden görüntüsüz döndüm diyin. Bunu bi 5-6 kez tekrarlayın. Görüntülü ararsa açmadığınızı anlasın
Baktınız konu uzuyor, hoş beş edin sonra da baktınız 5 dakikayı geçiyor, ablacım başka önemli birşey var mı kapatmam lazım diyin. Bunları sürekli tekrarlayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…