Sık arayan görümce

manuelaescobar

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2021
165
297
23
Bir konuda fikir almak istiyorum. Erkek arkadaşımın (inşallah birkaç güne nişanlım) ablaları beni sürekli arıyorlar ama sürekli. 45 dakika telefonda konuşmak bir bana mı anormal geliyor bilmiyorum. Birkaç kere ufak yalanlar söylemek zorunda kaldım kapatmak için ama bu da saçma geldi bir zaman sonra. Dürüstçe söylemek istiyorum yalanla kaçmaktansa. Geçen gün görüntülü 5 kere aramış. Üstelik tesettürlü biriyim, yanında kim var bilmiyorum. Başlarda bir ablsının beni kabullenememe kıskanma durumları olmuştu ilk konumu bilenler bilir şükür onları aştık geçti gitti. Kötü başlayıp aramızı zar zor topladığımız için ben de vakur davranmaya çalışıyorum. Çok alıngan oldukları için de neyi nasıl söyleyeceğimi kestiremiyorum. Biliyorum ki alınıp surat asacaktır. Nişandan sonra rahatsızlığımı uygun bir vakitte söylemek istiyorum. Net ama kırmadan nasıl söyleyeceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim?

Alıngan insanlarla muhatap olmak gerçekten çok gerici Baştan zıt bellenmek de istemiyorum, yüz göz olmak da istemiyorum ama mesafeli olmak da değil niyetim. Şöyle davranmasalar da arada kalmasak keşke

Onların böylesine pervasızca davranmalarına karşı sizin bundan rahatsız olduğunuzu dile getirmeniz çok mu? Kötüler böyle güçleniyor işte...."Ben yaparım ama hakkını ararsan küserim,darılırım seni psıkolojık olarak bunaltırım.."

Benim kaynanam böyleydi..Söylememe rağmen bu şekilde gerekli gereksiz arardı ki telefonla konusmayı sevmem...

En son açmamaya başladım..Bazen de reddettim..Böyle böyle öğrenecekler saygı duymayı...

İlk başlarda hep açmasaydınız belki daha kolay olurdu işin açığı ben çoğu kez açmıyorum akrabalar arayınca çünkü dediğiniz gibi gereksiz bir saat tutuyorlar bazen günler sonra aklıma eserse dönüyorum artık senelerdir alıştılar bu şekilde olmama ilk başta alınganlık yapacaklardır ama sonra en iyisi sen olursun emin ol ne kadar uzak o kadar iyi denendi onaylandı

Gevezeliklerinden bence. O süre zarfında genelde kendileri nefes almadan konuşur karşısındakini de konuşturmazlar. Müsait mi değil mi ne demek bilmezler. Geveze olduklarını da bilmiyorlar. Haftada bir iki 5 dk 10 dk böyle böyle çare bulabilirsin. İşim var, kapı çaldı vs deyip kapatarak.

Nişandan sonra değil önce yapmanız gereken bir durum bu. yapın bakalım çirkinleşiyorlar mı, sevgilin seni destekliyor mu ezdiriyor mu görün. böylelikle geleceğinize dair fikir olur.

Yuzgoz olmak istemiyosan acma. Sonra da musait degilim acamadim donucem ben size die mesaj at ama donme. Bi sure sonra aramazlar

Ya valla ben de kayınvalidemi çok severim ama o iş ve ev temposu içinde her gün konuşamam. İlk başlarda o da beni her gün arıyordu. Sonra ara ara açmamaya başladım. Sorduğunda da çok yoğun olduğumu belirttim. Biliyor şimdi, mesaj atıyor sadece.

Bu benim görümcem
Nişanlıyken çok sık arardı bende kırmamak için mecbur kalırdım açmaya, başlardı saatlerce konuşmalar. Havadan, sudan, ne aldım, neyi nerden aldım hangi marka artık yorulurdum. Sonra açıp bir süre konuşunca bir şeyler uydurup kapatmaya başladım hala devam edince mecbur kaldım ve eşime söyledim ablasının sürekli aradığını. evli ve farklı bir şehirde oturuyor ablası. Ararsa açmamamı çok meraklı olduğunu ve biraz da laf almaya çalıştığını söyledi sağolsun bende sanıyorum beni yalnız bırakmak istemiyor bu süreçte
Açmayarak, açınca kapatarak derken böyle böyle bıraktı aramayı şimdi ayda yılda bir önemli bir şey olursa davet etmek ya da gelmek isterse arıyor. Şimdiden sınırlarınızı çizmenizde fayda var

Haklısınız kırmak da istemiyorsunuz şimdi birde tekrar kötü olma ihtimaliniz var en iyisi böyle abla çok müsait değilim sana dönücem diyip daha sonra mesaj atmak olabilir ya da dönmemek söylediğinde unuttum diyebilirsiniz

Telefonda 45 dakika konuşmak zorunda bırakan, açmadığın halde 5 kere görüntülü arayan görümcelerle(!) ne yaparsan yap yüz göz olursun arkadaşım. Biraz kötü olmayı göze alacaksın ve açmayacaksın. Benim de eşimin ailesinin görüntülü arama istekleri olmuştu şimdi aramıyor lar. Çünkü açmadım hiç. Eşimle beraberken onun telefonundan konuştum hep. Öyle alıştırdım tabiri caizse. Tabi benimkilerin bunaltma huyu yok haklarını yiyemem. 1 sefer ararlar bırakırlar. Sonrasında konuşurken niye açmadın falan demezler. Seninkiler bir de hesap soruyorsa ekstra zor

ben 45 dk konuşmayı aylarca konuşmadığım akrabalarımın ve arkadaşlarımın bir kaçıyla yapabiliyorum, o da hani sohbetimiz sağlam olduğu için, yoksa ne konuşulacak o kadar? o kadar konuşulan kişiyle samimi olunur zaten.
ben olsam uygun değilsem, canım istemiyorsa açmam. canım istediği zaman ararım, istemezsem de aramam. bana taciz etmek gibi geliyor sürekli aranmak çünkü.

Ablam arıyor acayip geriliyorum

Çocuk ağlıyor onu zaptetmeye çalışıyorum diyorum mesajla
E olsun iki dakika onu bı göreyim
Kız kamerayı mi tutayım bağırış çağırırlar esliginde kendi gerginliğimiz bize yetiyor seni mi duymaya çalışayım.

Ertesi gün yine aynı
En son ay açamam çocuk kamerayi ne bilsin dedim keyfine bak dedi

Hayır bide ben kendisine aşırı mesafe koydum nerden buluyor bu haddi onu da bilmem

Kesinlikle araya mesafe koymalısın misal telefonları görmezden gel sonra müsait değilim bunu çok kullan emin ol işine çok yarıyacak. Bende evlendiğimde kaynanam görümcem çok arardı ama bende kısa konuşmaya çalışırdım ve şuan aramıyorlar bile hatta soruyorlar hiç aramıyorsun diye asla kendimden taviz vermeden ben telefonla konuşmayı sevmiyorum kimseyi de aramıyorum diyorum. Şuan artık normale döndü çok rahatım sizde açık sözlü olun sevgilinizle de konuşun tepkisine bakın ona göre onu değerlendirin daha yolun başındasınız mutsuz bir evliliğiniz olmasın. Her zaman derim açık olmak herzaman iyidir ablam misal o sınırı koyamadı hergün kaynanası arar diyorum ona sen yüz veriyorsun yoksa nerden bulsun bu yüzü yani kaynanamla, görümcemle aram iyi hatta beni severlerde o kadar laf soktuğum halde yani kendinizden ödün vermeyin.

bunun önüne şimdiden geçmezsen evlenince çok geç kalmış olursun..
ben 4 yıllık evlıyım gorumcemle hıc bır donemde 45dk konuşacak birşeyimiz olmadı ..
zırt pırt aramaz ,arasada ben tepkı gösterırdım yani..
bu tarz şeyler ilk zamanlar cok sıkıntı degıl gıbı gorunsede evlılık bırlıgını sarsan durumlar ..
çok dikkatli olun, mesafelı olun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…