- 11 Haziran 2021
- 165
- 297
- 23
- Konu Sahibi manuelaescobar
-
İlk başlarda hep açmasaydınız belki daha kolay olurdu işin açığı ben çoğu kez açmıyorum akrabalar arayınca çünkü dediğiniz gibi gereksiz bir saat tutuyorlar bazen günler sonra aklıma eserse dönüyorum artık senelerdir alıştılar bu şekilde olmama ilk başta alınganlık yapacaklardır ama sonra en iyisi sen olursun emin ol ne kadar uzak o kadar iyi denendi onaylandıBir konuda fikir almak istiyorum. Erkek arkadaşımın (inşallah birkaç güne nişanlım) ablaları beni sürekli arıyorlar ama sürekli. 45 dakika telefonda konuşmak bir bana mı anormal geliyor bilmiyorum. Birkaç kere ufak yalanlar söylemek zorunda kaldım kapatmak için ama bu da saçma geldi bir zaman sonra. Dürüstçe söylemek istiyorum yalanla kaçmaktansa. Geçen gün görüntülü 5 kere aramış. Üstelik tesettürlü biriyim, yanında kim var bilmiyorum. Başlarda bir ablsının beni kabullenememe kıskanma durumları olmuştu ilk konumu bilenler bilirşükür onları aştık geçti gitti. Kötü başlayıp aramızı zar zor topladığımız için ben de vakur davranmaya çalışıyorum. Çok alıngan oldukları için de neyi nasıl söyleyeceğimi kestiremiyorum. Biliyorum ki alınıp surat asacaktır. Nişandan sonra rahatsızlığımı uygun bir vakitte söylemek istiyorum. Net ama kırmadan nasıl söyleyeceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim?
Alıngan insanlarla muhatap olmak gerçekten çok gericiBaştan zıt bellenmek de istemiyorum, yüz göz olmak da istemiyorum ama mesafeli olmak da değil niyetim. Şöyle davranmasalar da arada kalmasak keşke
Nişandan sonra değil önce yapmanız gereken bir durum bu. yapın bakalım çirkinleşiyorlar mı, sevgilin seni destekliyor mu ezdiriyor mu görün. böylelikle geleceğinize dair fikir olur.Bir konuda fikir almak istiyorum. Erkek arkadaşımın (inşallah birkaç güne nişanlım) ablaları beni sürekli arıyorlar ama sürekli. 45 dakika telefonda konuşmak bir bana mı anormal geliyor bilmiyorum. Birkaç kere ufak yalanlar söylemek zorunda kaldım kapatmak için ama bu da saçma geldi bir zaman sonra. Dürüstçe söylemek istiyorum yalanla kaçmaktansa. Geçen gün görüntülü 5 kere aramış. Üstelik tesettürlü biriyim, yanında kim var bilmiyorum. Başlarda bir ablsının beni kabullenememe kıskanma durumları olmuştu ilk konumu bilenler bilirşükür onları aştık geçti gitti. Kötü başlayıp aramızı zar zor topladığımız için ben de vakur davranmaya çalışıyorum. Çok alıngan oldukları için de neyi nasıl söyleyeceğimi kestiremiyorum. Biliyorum ki alınıp surat asacaktır. Nişandan sonra rahatsızlığımı uygun bir vakitte söylemek istiyorum. Net ama kırmadan nasıl söyleyeceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim?
Alıngan insanlarla muhatap olmak gerçekten çok gericiBaştan zıt bellenmek de istemiyorum, yüz göz olmak da istemiyorum ama mesafeli olmak da değil niyetim. Şöyle davranmasalar da arada kalmasak keşke
Yuzgoz olmak istemiyosan acma. Sonra da musait degilim acamadim donucem ben size die mesaj at ama donme. Bi sure sonra aramazlarBir konuda fikir almak istiyorum. Erkek arkadaşımın (inşallah birkaç güne nişanlım) ablaları beni sürekli arıyorlar ama sürekli. 45 dakika telefonda konuşmak bir bana mı anormal geliyor bilmiyorum. Birkaç kere ufak yalanlar söylemek zorunda kaldım kapatmak için ama bu da saçma geldi bir zaman sonra. Dürüstçe söylemek istiyorum yalanla kaçmaktansa. Geçen gün görüntülü 5 kere aramış. Üstelik tesettürlü biriyim, yanında kim var bilmiyorum. Başlarda bir ablsının beni kabullenememe kıskanma durumları olmuştu ilk konumu bilenler bilirşükür onları aştık geçti gitti. Kötü başlayıp aramızı zar zor topladığımız için ben de vakur davranmaya çalışıyorum. Çok alıngan oldukları için de neyi nasıl söyleyeceğimi kestiremiyorum. Biliyorum ki alınıp surat asacaktır. Nişandan sonra rahatsızlığımı uygun bir vakitte söylemek istiyorum. Net ama kırmadan nasıl söyleyeceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim?
Ya valla ben de kayınvalidemi çok severim ama o iş ve ev temposu içinde her gün konuşamam. İlk başlarda o da beni her gün arıyordu. Sonra ara ara açmamaya başladım. Sorduğunda da çok yoğun olduğumu belirttim. Biliyor şimdi, mesaj atıyor sadece.Bir konuda fikir almak istiyorum. Erkek arkadaşımın (inşallah birkaç güne nişanlım) ablaları beni sürekli arıyorlar ama sürekli. 45 dakika telefonda konuşmak bir bana mı anormal geliyor bilmiyorum. Birkaç kere ufak yalanlar söylemek zorunda kaldım kapatmak için ama bu da saçma geldi bir zaman sonra. Dürüstçe söylemek istiyorum yalanla kaçmaktansa. Geçen gün görüntülü 5 kere aramış. Üstelik tesettürlü biriyim, yanında kim var bilmiyorum. Başlarda bir ablsının beni kabullenememe kıskanma durumları olmuştu ilk konumu bilenler bilirşükür onları aştık geçti gitti. Kötü başlayıp aramızı zar zor topladığımız için ben de vakur davranmaya çalışıyorum. Çok alıngan oldukları için de neyi nasıl söyleyeceğimi kestiremiyorum. Biliyorum ki alınıp surat asacaktır. Nişandan sonra rahatsızlığımı uygun bir vakitte söylemek istiyorum. Net ama kırmadan nasıl söyleyeceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim?
Ablam arıyor acayip geriliyorumAlınan alınsın, mesafe koymuş olursunuz.
Görümcemle günde 45 dakika konuşacak neyim olabilir ki?
Ayrıca tesettürlu olmasanız bile birini şak diye görüntülü aramak çok büyük saygısızlıktır.
Bu insanlar hiç mi görgü bilmezler?
Kesinlikle araya mesafe koymalısın misal telefonları görmezden gel sonra müsait değilim bunu çok kullan emin ol işine çok yarıyacak. Bende evlendiğimde kaynanam görümcem çok arardı ama bende kısa konuşmaya çalışırdım ve şuan aramıyorlar bile hatta soruyorlar hiç aramıyorsun diye asla kendimden taviz vermeden ben telefonla konuşmayı sevmiyorum kimseyi de aramıyorum diyorum. Şuan artık normale döndü çok rahatım sizde açık sözlü olun sevgilinizle de konuşun tepkisine bakın ona göre onu değerlendirin daha yolun başındasınız mutsuz bir evliliğiniz olmasın. Her zaman derim açık olmak herzaman iyidir ablam misal o sınırı koyamadı hergün kaynanası arar diyorum ona sen yüz veriyorsun yoksa nerden bulsun bu yüzü yani kaynanamla, görümcemle aram iyi hatta beni severlerde o kadar laf soktuğum haldeBir konuda fikir almak istiyorum. Erkek arkadaşımın (inşallah birkaç güne nişanlım) ablaları beni sürekli arıyorlar ama sürekli. 45 dakika telefonda konuşmak bir bana mı anormal geliyor bilmiyorum. Birkaç kere ufak yalanlar söylemek zorunda kaldım kapatmak için ama bu da saçma geldi bir zaman sonra. Dürüstçe söylemek istiyorum yalanla kaçmaktansa. Geçen gün görüntülü 5 kere aramış. Üstelik tesettürlü biriyim, yanında kim var bilmiyorum. Başlarda bir ablsının beni kabullenememe kıskanma durumları olmuştu ilk konumu bilenler bilirşükür onları aştık geçti gitti. Kötü başlayıp aramızı zar zor topladığımız için ben de vakur davranmaya çalışıyorum. Çok alıngan oldukları için de neyi nasıl söyleyeceğimi kestiremiyorum. Biliyorum ki alınıp surat asacaktır. Nişandan sonra rahatsızlığımı uygun bir vakitte söylemek istiyorum. Net ama kırmadan nasıl söyleyeceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim?
bunun önüne şimdiden geçmezsen evlenince çok geç kalmış olursun..Bir konuda fikir almak istiyorum. Erkek arkadaşımın (inşallah birkaç güne nişanlım) ablaları beni sürekli arıyorlar ama sürekli. 45 dakika telefonda konuşmak bir bana mı anormal geliyor bilmiyorum. Birkaç kere ufak yalanlar söylemek zorunda kaldım kapatmak için ama bu da saçma geldi bir zaman sonra. Dürüstçe söylemek istiyorum yalanla kaçmaktansa. Geçen gün görüntülü 5 kere aramış. Üstelik tesettürlü biriyim, yanında kim var bilmiyorum. Başlarda bir ablsının beni kabullenememe kıskanma durumları olmuştu ilk konumu bilenler bilirşükür onları aştık geçti gitti. Kötü başlayıp aramızı zar zor topladığımız için ben de vakur davranmaya çalışıyorum. Çok alıngan oldukları için de neyi nasıl söyleyeceğimi kestiremiyorum. Biliyorum ki alınıp surat asacaktır. Nişandan sonra rahatsızlığımı uygun bir vakitte söylemek istiyorum. Net ama kırmadan nasıl söyleyeceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?