Şikayet Dava süreci

Avukatla görüşmek istedim de malum param hiç kalmadı ve baya borçlandım . Ama dava açacağım dediğiniz gibi psikolojim de mahvoldu
Ve mecburen aileme de anlattım . Bir an önce el koysalar elindeki bilgilere 😕
cook ıyı yapmıssınız aılenıze anlatmanıza cok sevındım aılenızden bu konuda maddı destek ısteyın derım. ucretsız avukat hakkınız var aslında ama bu gıbı meselelerde daha guclu taraf olmanız gereklı savunma onemlı karsı tarafın en agır cezayı alabılmesı ıcın .

cook ıyı yapmıssınız aılenıze anlatmanıza cok sevındım aılenızden bu konuda maddı destek ısteyın derım. ucretsız avukat hakkınız var aslında ama bu gıbı meselelerde daha guclu taraf olmanız gereklı savunma onemlı karsı tarafın en agır cezayı alabılmesı ıcın .
Zaten baştan anlatsaydım bu kdar kaybımda olmayacaktı çok pişmanım ama olan oldu
Dediğiniz gibi bi avukat bulmaya çalışayım o zaman ailemde bankaya olan borçlarım için yardım etmeye çalışıyor şu an onalrda perişan oldu

tamamdır eli kulagında :) en gec haftasonuna kadar karsı taraf bılgılendırılmıs olur
sız sakın karsı tarafa bırsey soylemeyın hatta hıc konusmayın o yazsın dursun her yazdıgını saklamaya devam edın o suc ıslemeye devam etsın

Işte bu, böyle konular okuyunca mutlu oluyorum. Tebrik ediyorum sizi. Pipisi büzüşsün inşallah. Bugün de pipilileri imha etme isteğiyle uyandım çok şükür.
Yaaa idrak Allah seni ne etmesin 🤣🤣🤣 kimin yazdığına bakmadan yorumu okudum kesin sensin diye tahmin etmiştim 😂😂😂 beni hiç yanıltmıyosun 😁

tamamdır eli kulagında :) en gec haftasonuna kadar karsı taraf bılgılendırılmıs olur
sız sakın karsı tarafa bırsey soylemeyın hatta hıc konusmayın o yazsın dursun her yazdıgını saklamaya devam edın o suc ıslemeye devam etsın
Şüphelenmesin diye para isteklerine yok falan diyorm iyice kuduruyo engelliyim en iyisi o zaman

Şüphelenmesin diye para isteklerine yok falan diyorm iyice kuduruyo engelliyim en iyisi o zaman
hıc cevap vermeyın suphelense ne olacak suphelenmez de kestıremez bukadarını
hıc cevap vermeyın kudurabıldıgı noktaya kadar kudursun onun kudurması sızın ısınıze gelır

Engelleme bence canım yazsın ki suçu iyice artsın. Dayan ve hiç cevap verme. Aynı şehirde misiniz? İşyerini vs adres biliyor mu? Dikkatli olman adına soruyorum.
Her yerden arıyor bu sefer de 😕
Hayır bilmiyor o yuzden savcıda koruma kararına şimdilik gerek yok dedi

hıc cevap vermeyın suphelense ne olacak suphelenmez de kestıremez bukadarını
hıc cevap vermeyın kudurabıldıgı noktaya kadar kudursun onun kudurması sızın ısınıze gelır
Bişey sorucam
Tebligatı görünce o panik ve sinirle elindekileri arkadaşlarına vs atıpta yayarsa ne olcak?

Back
X