Merhaba hanımlar
Nişan atali 6 ay olacak , eski nişanlı olacak kişi hala rahatsız ediyor. Telefon numarami değiştirdim, defalarca kez hesabımı kapattım yeni hesap açtım .
Nişan attiktan sonra defalarca aradı ,tehdit etti. Aradan 2 ay geçti yine bulmuş biyerden yalvardi pişmanım diye istemedim.
Ailesi geçenlerde nişan elbisesine varana kadar herşeyi hesaplayıp babamdan parasını istemis (göndermemize rağmen, onlara ait bir poşet bile bırakmadım evimde )
Bugün yine mesaj atmış bana . İsmimden buluyor . Hesabını kapat diyo ailem ama onun için kendimi kısıtlamak istemiyorum . Artık çok yoruldum tam toparlaniyorum yine biyerlerden çıkıyor, yeter artık gerçekten . Nişan sürecinde yaptıkları yetmiyor bir de şimdi beni suçluyor hayatımın içine ettin, senin yüzünden acı çekiyorum diye. Annem de duyunca ona mesaj attı artık bırak kızımın peşini, bir daha olursa şikayet edeceğim diye. Şikayet edebilir miyiz ? Basit bişey olarak mı görülür bilmiyorum ama çok üzülüyorum artık.
Bu arada nişanı hiç basit sebeplerden atmadım . Söz verip sözünden dönme , psikolojik baskı vs çok sey vardı . Zaten 3 buçuk ay nişanlı kaldık ama o kadarcik zamanda bile çok yordu beni . Ben de acı cektim , aylarca agladim ama kimseyi rahatsız etmedim , taşkınlık yapmadım. Kendi içimde hallettim herşeyi.
Hem dertlesmek hem de görüşlerinizi almak istedim . Okuyan herkese teşekkürler