- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.920
- 598
Çaresizlik dediği de çift çizgi çıkan gebelik testini anlamamakUmarım allah sana bu çaresizliği yaşatır

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çaresizlik dediği de çift çizgi çıkan gebelik testini anlamamakUmarım allah sana bu çaresizliği yaşatır
Saka?Çaresizlik dediği de çift çizgi çıkan gebelik testini anlamamak![]()
Seninde böyle 3 4 defa böyle çıkıp bebeğinin olmadıgını görürsen sende çaresiz kalırsınÇaresizlik dediği de çift çizgi çıkan gebelik testini anlamamak![]()
Vicdonsiz vumin, uzaktan ultrason gözlerini kullanipta baksana konuya
İyi de başınıza daha önce de gelmiş tecrübeli olmanız lazım. Kan testi verirsiniz buradakiler napsın.Seninde böyle 3 4 defa böyle çıkıp bebeğinin olmadıgını görürsen sende çaresiz kalırsın
Bu arada sevgili konu sahibi bulundugunuz ildeki aile ici savcisina gidiyorsunuz, olanlari anlatip varsa delillerinizi sunuyorsunuz. O bir sorusturma baslatip ayni zamanda bir yazi yaziyor aile mahkemesine, aile mahk de uzaklastirma kararinizi veriyorMerhaba hanımlar
Nişan atali 6 ay olacak , eski nişanlı olacak kişi hala rahatsız ediyor. Telefon numarami değiştirdim, defalarca kez hesabımı kapattım yeni hesap açtım .
Nişan attiktan sonra defalarca aradı ,tehdit etti. Aradan 2 ay geçti yine bulmuş biyerden yalvardi pişmanım diye istemedim.
Ailesi geçenlerde nişan elbisesine varana kadar herşeyi hesaplayıp babamdan parasını istemis (göndermemize rağmen, onlara ait bir poşet bile bırakmadım evimde )
Bugün yine mesaj atmış bana . İsmimden buluyor . Hesabını kapat diyo ailem ama onun için kendimi kısıtlamak istemiyorum . Artık çok yoruldum tam toparlaniyorum yine biyerlerden çıkıyor, yeter artık gerçekten . Nişan sürecinde yaptıkları yetmiyor bir de şimdi beni suçluyor hayatımın içine ettin, senin yüzünden acı çekiyorum diye. Annem de duyunca ona mesaj attı artık bırak kızımın peşini, bir daha olursa şikayet edeceğim diye. Şikayet edebilir miyiz ? Basit bişey olarak mı görülür bilmiyorum ama çok üzülüyorum artık.
Bu arada nişanı hiç basit sebeplerden atmadım . Söz verip sözünden dönme , psikolojik baskı vs çok sey vardı . Zaten 3 buçuk ay nişanlı kaldık ama o kadarcik zamanda bile çok yordu beni . Ben de acı cektim , aylarca agladim ama kimseyi rahatsız etmedim , taşkınlık yapmadım. Kendi içimde hallettim herşeyi.
Hem dertlesmek hem de görüşlerinizi almak istedim . Okuyan herkese teşekkürler
Çok teşekkür ederimBu arada sevgili konu sahibi bulundugunuz ildeki aile ici savcisina gidiyorsunuz, olanlari anlatip varsa delillerinizi sunuyorsunuz. O bir sorusturma baslatip ayni zamanda bir yazi yaziyor aile mahkemesine, aile mahk de uzaklastirma kararinizi veriyorhadi gecmis olsun
İçinde bulunduğunuz tedirginlik korku öfkeyi anlayabiliyorum. Üstelik buna bir zamanlar sevdiğiniz evlenmeyi düşündüğünüz kişi tarafından maruz bırakılıyorsunuz. İnşallah şikayetten sizi tatmin eden bi sonuç alırsınızÇok haklısınız şu yaşımda çöktüm resmen . Huzur istiyorum artık ama rahat durmuyolar
Arkadaşım yeni kayıt olmuşum kimseyi bilmiyorum ne kadar çok kişi olur görürse yasayan varmı diye insanlara ulaşmaya çalışıyorum cevap vermek zorunda değilsin belki başkası görür kimin kalbini. Ekmegini yediği belli oluyor buranın kurucususunda bizimmi haberimiz yok hayırdır kimsin sen görme engelle şikayet et bitti gitti yazık size gerçektenKonu disi mesaj yazmak yasak, bunun nesini anlamiyorsunuz?
Caresizliginizin sebebi ben degilim, kimse ona cemkirin. Siz de bu melek kalbinizin ekmegini yemeye devam![]()
Hayir, sizi bir araya getirmezlerÇok teşekkür ederimBu arada onunla muhatap olmak zorunda kalmam değil mi
Ne derdiniz var bilmiyorum Allah yardımcınız olsun ama benim de bir derdim var ki buraya konu açtım. Lütfen kendi konunuza yazan kimselerle iletişime geçinSeninde böyle 3 4 defa böyle çıkıp bebeğinin olmadıgını görürsen sende çaresiz kalırsın
Hadi canim hadi isine bakArkadaşım yeni kayıt olmuşum kimseyi bilmiyorum ne kadar çok kişi olur görürse yasayan varmı diye insanlara ulaşmaya çalışıyorum cevap vermek zorunda değilsin belki başkası görür kimin kalbini. Ekmegini yediği belli oluyor buranın kurucususunda bizimmi haberimiz yok hayırdır kimsin sen görme engelle şikayet et bitti gitti yazık size gerçekten
Beddua is loading…Ne derdiniz var bilmiyorum Allah yardımcınız olsun ama benim de bir derdim var ki buraya konu açtım. Lütfen kendi konunuza yazan kimselerle iletişime geçin
Edip etmemek konusunda da kararsızım onlarla uğraşmak istemiyorum ama böyle devam ederse daha çok başımı ağrıtacaklar gibi duruyor .İçinde bulunduğunuz tedirginlik korku öfkeyi anlayabiliyorum. Üstelik buna bir zamanlar sevdiğiniz evlenmeyi düşündüğünüz kişi tarafından maruz bırakılıyorsunuz. İnşallah şikayetten sizi tatmin eden bi sonuç alırsınız
Sen şikayet etmedikçe daha da palazlanır seni sessiz görür. Kuru gürültü belli ki. Şikayet et ki kafasına göre kimseyi rahatsız edemeyeceğini görsün. Sinir oluyorum böyle salak erkeklereEdip etmemek konusunda da kararsızım onlarla uğraşmak istemiyorum ama böyle devam ederse daha çok başımı ağrıtacaklar gibi duruyor .
Bu ne terbiyesizlik siz kimsiniz ne hakla gelip başkasınin konusunda başkasına beddua edersiniz.Umarım allah sana bu çaresizliği yaşatır
Kafama yattı şuan. Aileme desem onlar dünden razı zaten . Teşekkür ederim ya iyi ki varsınız . Canım çok sıkkındı biraz rahatladım :)Sen şikayet etmedikçe daha da palazlanır seni sessiz görür. Kuru gürültü belli ki. Şikayet et ki kafasına göre kimseyi rahatsız edemeyeceğini görsün. Sinir oluyorum böyle salak erkeklere
Bu olayi kimse basit ya da onemsiz kabul etmez. Neticede kisi huzur ve sukununu bozma diye bir suc varKafama yattı şuan. Aileme desem onlar dünden razı zaten . Teşekkür ederim ya iyi ki varsınız . Canım çok sıkkındı biraz rahatladım :)
Başkasının gebelikle ilgili konusu olsa yazmanızı anlarım da bu konuda ne alaka şimdi sizin soru? Uykunuz gelmiş herhalde.Umarım allah sana bu çaresizliği yaşatır
Hesap geçici olarak pasiflestirilmistir diyo :))Başkasının gebelikle ilgili konusu olsa yazmanızı anlarım da bu konuda ne alaka şimdi sizin soru? Uykunuz gelmiş herhalde.