Şikayet etmeli miyim

YazYagmuru1

...
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2018
623
776
103
Hakaret, şiddet vs sonucu aman başıma bela olmasın diye ayrı yaşadığım eski eş başka bir kadınla birlikte, kadında evli ayrı yaşıyor. İkisi de polis memuru. Şimdi bu konuda şikayet etmem neticesinde bunlar incelenecek ve sonuca varılacak. Büyük ihtimalle başka yere gönderme ya da en kötü meslekten ihraç. Gayri meşru ilişki sonuçta ve yaptırımı olacak, hele ki cocugu da kullanmaları ayrı bir konu. Şimdi ben ihbar etsem adım verilmez ama ben olduğum tahmin edilecek. Sonucunda saçma sapan durumlar yaşamakta n da cok korkuyorum. Böyle bir kozum varken yanlarına kâr birakmak da istemiyorum. Açıkçası çok düşünmekten sağlıklı bir şekilde karar veremedim. Sizce ne yapsam?

Neden bosanmiyorsunuz?

İlk celse bile olmadı henüz, delilim de yok çocuğumun ifadeleri ve duyduklarım dışında. İstihbarat incelemeye alıp sonuca ulaştıracak eğer dile getirirsem.

Delil uretilebilir herzaman.
Peşine takın birilerini fotolarını ceksin madem süpheniz var

Aleni cekilen fotolar zinayi ispatlamak icin yeterli delil sayilmamaktadir. Bosanma kesinlesmedigi surece taraflarin sadakat yukumlulukleri devam etmektedir. Ayni evde yasadiklarina dair deliller lazim.
Bu arada bosanma davasi hangi gerekceyle acildi? Ozel sebeplerden mi genel mi?

Bildiğim kadarıyla (emin değilim) asker, poliste bu mevzular aldatma vs ahlaksız yaşama giriyor ve bildiğim kadarıyla bunun sonucu da meslekten atılma. Ama emin değilim siz iyice araştırın derim ve boşanma davası açıp delil olarak kullanın...

bence can yakmayın dönüp sizi bulur.

karşınızdaki de intikam almak isterse ne olacak? hem de 2 kişi olacaklar ve ellerinde kaybedecek bir şeyleri de olmayacak.

belki başka bir şekilde ortaya çıkarlar zaten sonradan duyarsınız karma diye bir şey var.

bana kötülük edenlere karşılık vermem çünkü tekrar karşılık vermeye kalkarlar ve gittikçe olaylar büyür. en iyisi o insandan olabildiğince uzak durmak en akıllıcası.

Böyle durumlar hoş karşılanmaz Emniyet Teşkilatı'nda yönetmelik var meslekten ihraç olurlar, umarım sizin şikayetinize gerek kalmaz, birileri fark eder de güzelim teşkilattan böyle pislikler ayıklanır

Aslında hakettikleri şikayet edilip varsa bir yaptırıma maruz kalmaları ama siz herhangi birşey yapmayın, eşiniz bela olup huzurunuzu kaçırmasın. Umarım bir şekilde farkedildi emniyet içerisinde haklarında gerekli işlem neyse yapılır.

Siz suanda hirsiniza yenik dusuyorsunuz gibi soylemeyin bosanma asamasinda durumu anlatin baska da birsey demeyin ilahi adalet denen birsey var! Bazen öyle şeyler geliyoki insanin basina ben intikam alsam bu kadar olmazdi diyorsun boşver

Sakin sakin canina okur o adam senin Allahtan korkmaz kuldan utanmaz bunlar birak kendi pisliklerinle bogulsunlar

Meslekten ihraç edileceğini zannetmiyorum, yer değiştirme şeklinde bir disiplin cezası alabilir. Kaldı ki inkar edecekleri için kendinizi bir anda karşılarında ispatlamaya çalışır halde bulursunuz, bu da sizin için nahoş olur. Evli bir meslektaşıyla bu ilişkiyi kurduklarına göre ikisi de pek cesaretli geldi bana, gözüm korktu açıkçası. Bende bulaşmamanız taraftarıyım. Zaten adı üstünde "eski" eş... Yalancının mumu hesabı yaptıkları bir gün kendiliğinden ortaya çıkar zaten.

Bi kız arkadasım eşinin aldattıgından süpheleniyordu peşine adam taktı ve elele konserde, kaldırımda, yemekte vs fotoğraflarını cektirdi.
Onun cektirdigi forografları mahkeme saydı ama detayında bişey var mı bilmiyorum tabi.
Yüklüde tazminat almıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…