- 9 Temmuz 2018
- 623
- 776
- 103
- Konu Sahibi YazYagmuru1
-
İlk celse bile olmadı henüz, delilim de yok çocuğumun ifadeleri ve duyduklarım dışında. İstihbarat incelemeye alıp sonuca ulaştıracak eğer dile getirirsem.Henüz bosanmadıysanız aleyhinize kullanmak icin davaya saklayın bence elinizdkei delilleri
Peşine takın birilerini fotolarını ceksin madem süpheniz varİlk celse bile olmadı henüz, delilim de yok çocuğumun ifadeleri ve duyduklarım dışında. İstihbarat incelemeye alıp sonuca ulaştıracak eğer dile getirirsem.
Neden bosanmiyorsunuz?Hakaret, şiddet vs sonucu aman başıma bela olmasın diye ayrı yaşadığım eski eş başka bir kadınla birlikte, kadında evli ayrı yaşıyor. İkisi de polis memuru. Şimdi bu konuda şikayet etmem neticesinde bunlar incelenecek ve sonuca varılacak. Büyük ihtimalle başka yere gönderme ya da en kötü meslekten ihraç. Gayri meşru ilişki sonuçta ve yaptırımı olacak, hele ki cocugu da kullanmaları ayrı bir konu. Şimdi ben ihbar etsem adım verilmez ama ben olduğum tahmin edilecek. Sonucunda saçma sapan durumlar yaşamakta n da cok korkuyorum. Böyle bir kozum varken yanlarına kâr birakmak da istemiyorum. Açıkçası çok düşünmekten sağlıklı bir şekilde karar veremedim. Sizce ne yapsam?
İlk celse bile olmadı henüz, delilim de yok çocuğumun ifadeleri ve duyduklarım dışında. İstihbarat incelemeye alıp sonuca ulaştıracak eğer dile getirirsem.
Peşine takın birilerini fotolarını ceksin madem süpheniz var
Bi kız arkadasım eşinin aldattıgından süpheleniyordu peşine adam taktı ve elele konserde, kaldırımda, yemekte vs fotoğraflarını cektirdi.Delil uretilebilir herzaman.
Aleni cekilen fotolar zinayi ispatlamak icin yeterli delil sayilmamaktadir. Bosanma kesinlesmedigi surece taraflarin sadakat yukumlulukleri devam etmektedir. Ayni evde yasadiklarina dair deliller lazim.
Bu arada bosanma davasi hangi gerekceyle acildi? Ozel sebeplerden mi genel mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?