- 9 Temmuz 2018
- 623
- 776
- 103
- Konu Sahibi YazYagmuru1
-
Şiddet hakaret, bayanlarla mesajlaşma, sorumsuzluk bu nedenlerle açmistimDelil uretilebilir herzaman.
Aleni cekilen fotolar zinayi ispatlamak icin yeterli delil sayilmamaktadir. Bosanma kesinlesmedigi surece taraflarin sadakat yukumlulukleri devam etmektedir. Ayni evde yasadiklarina dair deliller lazim.
Bu arada bosanma davasi hangi gerekceyle acildi? Ozel sebeplerden mi genel mi?
İstihbarat birimi incelemeye alırmış bunları her türlü. Adin verilmez kim vurduya giderler dediler ama. Ben kendisine bayan konusunda n dolayı çocuğu yatılı vermeyeceğimi söylemiştim. Biraz sessiz kalsaydım iyiydiMeslekten ihraç edileceğini zannetmiyorum, yer değiştirme şeklinde bir disiplin cezası alabilir. Kaldı ki inkar edecekleri için kendinizi bir anda karşılarında ispatlamaya çalışır halde bulursunuz, bu da sizin için nahoş olur. Evli bir meslektaşıyla bu ilişkiyi kurduklarına göre ikisi de pek cesaretli geldi bana, gözüm korktu açıkçası. Bende bulaşmamanız taraftarıyım. Zaten adı üstünde "eski" eş... Yalancının mumu hesabı yaptıkları bir gün kendiliğinden ortaya çıkar zaten.
Bunlar polis ülkede hiç bişey olması gerektiği gibi olmadığından ben şikayet edenin ismine ulaşamayacaklarını düşünmüyorum açıkcası. Çünkü teşkilat içinde herkes birbirine yardım ediyor.İstihbarat birimi incelemeye alırmış bunları her türlü. Adin verilmez kim vurduya giderler dediler ama. Ben kendisine bayan konusunda n dolayı çocuğu yatılı vermeyeceğimi söylemiştim. Biraz sessiz kalsaydım iyiydi
Yo bana iftiralar atan, eziyet eden biri için haksız bir muamele olarak görmüyorum şikayeti, madem öyle gözleri Kara ahlaksızlar sonucunu da biliyorlar, böyle pislikler için az bile. Çocuğa da nafaka vermese bile olur, o umrumda değil. Ben sadece bana zarar vermeye kalkmasından endişe duydum.Ihbar edeceksin de ne olacak? Adam kolay kolay baska is bulamayacak, orada burda az paralara calisacak. Olan yine cocuguna olacak.
Hic yoktan polis olursa verilen nafaka azicik dise dokunur birsey olur.
Diger türlü bir sürü ipsiz sapsiz eski koca gihi ssksiz islerde calisir durur,ilerleyen zamanlarda bir gram hayrini göremezsiniz.
Yo bana iftiralar atan, eziyet eden biri için haksız bir muamele olarak görmüyorum şikayeti, madem öyle gözleri Kara ahlaksızlar sonucunu da biliyorlar, böyle pislikler için az bile. Çocuğa da nafaka vermese bile olur, o umrumda değil. Ben sadece bana zarar vermeye kalkmasından endişe duydum.
16- (Değişik: 26/7/1983 - 83/6883 K.) Genelev ya da tek başına fuhuş yapılan yerlerde, bar, pavyon, gazino vb. yerlerde çalışan kadınlarla ya da çevresinde iffetsizlikle tanınan kadın ya da erkeklerle karı - koca gibi yaşamak ya da ilişki kurmak. Meslekten çıkarma cezası olarak geçiyor ancak bir alt cezası var polislik mesleğine uygun olmayan davranışlarda bulunmak o da yirmi dört ay kıdem tenziliMesleki açıdan sorun yaratacağı konusunda emin miyiz? Çünkü benim bildiğim 'zina' eşe karşı işlenen kabahat olarak geçiyor hukukta. Memuriyet bitirici bir hareket değil ki.
16- (Değişik: 26/7/1983 - 83/6883 K.) Genelev ya da tek başına fuhuş yapılan yerlerde, bar, pavyon, gazino vb. yerlerde çalışan kadınlarla ya da çevresinde iffetsizlikle tanınan kadın ya da erkeklerle karı - koca gibi yaşamak ya da ilişki kurmak. Meslekten çıkarma cezası olarak geçiyor ancak bir alt cezası var polislik mesleğine uygun olmayan davranışlarda bulunmak o da yirmi dört ay kıdem tenzili
Polisler için geçerlibu sadece polisler için mi geçerli memurlarda da var mı merak ettim
Zaten bilgilendiren kişi buradan ikisi de uzaklaştırılır dedi, görüşmüş durumu İstihbarat birimi ile. Ama yardımcı olan kişi benim adımi kullanma hiç bir yerde deyince ürktüm. Dilekcem de hazır azıcık bir uyarı alınca çeki düzen verir belki kendine işimi kaybetmeyeyim diye. Çocuğumu her alıp götürmesinde aklım kalıyor böyle de16- (Değişik: 26/7/1983 - 83/6883 K.) Genelev ya da tek başına fuhuş yapılan yerlerde, bar, pavyon, gazino vb. yerlerde çalışan kadınlarla ya da çevresinde iffetsizlikle tanınan kadın ya da erkeklerle karı - koca gibi yaşamak ya da ilişki kurmak. Meslekten çıkarma cezası olarak geçiyor ancak bir alt cezası var polislik mesleğine uygun olmayan davranışlarda bulunmak o da yirmi dört ay kıdem tenzili
Bu işler biraz sıkıntılı benim çalıştığım dönemde de bir komiser bayan polis yüzünden eşinden ayrılmıştı.Sorusturma açıldı ama zaman aşımına uğradı diye hatirliyorum.Gercekten zor bir durum sizinkisiZaten bilgilendiren kişi buradan ikisi de uzaklaştırılır dedi, görüşmüş durumu İstihbarat birimi ile. Ama yardımcı olan kişi benim adımi kullanma hiç bir yerde deyince ürktüm. Dilekcem de hazır azıcık bir uyarı alınca çeki düzen verir belki kendine işimi kaybetmeyeyim diye. Çocuğumu her alıp götürmesinde aklım kalıyor böyle de
Küçük bir ilcedeyim. Herkes birbirini tanıyor neredeyse. Ama korktum da. En sağlıklisi beklemek. Bu çirkinlik karşısında ya kadinin kocası ya da ben ortalığı karistiracagiza benziyor. Bu arada ikisi de polis memuru, kadını n kocası da polis. Bir ben arada farklı iş yapıyorum
Hangi ilde görevli eşiniz ve o bayan polis?küçük bir yer ise zaten duyulur, görülür
dediğim gibi küçük bir ilçe. Kadında bosanmamis ama eşi bu ilçeye yakın küçük bir ilde.Hangi ilde görevli eşiniz ve o bayan polis?küçük bir yer ise zaten duyulur, görülür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?