Şikayet etmeli miyim

Şiddet hakaret, bayanlarla mesajlaşma, sorumsuzluk bu nedenlerle açmistim

İstihbarat birimi incelemeye alırmış bunları her türlü. Adin verilmez kim vurduya giderler dediler ama. Ben kendisine bayan konusunda n dolayı çocuğu yatılı vermeyeceğimi söylemiştim. Biraz sessiz kalsaydım iyiydi

Son düzenleme:
Bunlar polis ülkede hiç bişey olması gerektiği gibi olmadığından ben şikayet edenin ismine ulaşamayacaklarını düşünmüyorum açıkcası. Çünkü teşkilat içinde herkes birbirine yardım ediyor.
Yerinizde olsam hiç karışmam öfkeyle oturup zarar ile kalkmam. Sonrası tahmin edilmez kabus olabilir size bence hiiiiç dokunmayın bırakın ilahi adalet var. Mesleğinden ihraç edilmiş bi polisin neler yapabileceğini tahmin etmekte zor değil, aynı intikam duygusuyla size geri döner bırakın ne halleri varsa görsünler.

Ihbar edeceksin de ne olacak? Adam kolay kolay baska is bulamayacak, orada burda az paralara calisacak. Olan yine cocuguna olacak.
Hic yoktan polis olursa verilen nafaka azicik dise dokunur birsey olur.
Diger türlü bir sürü ipsiz sapsiz eski koca gihi ssksiz islerde calisir durur,ilerleyen zamanlarda bir gram hayrini göremezsiniz.

Yo bana iftiralar atan, eziyet eden biri için haksız bir muamele olarak görmüyorum şikayeti, madem öyle gözleri Kara ahlaksızlar sonucunu da biliyorlar, böyle pislikler için az bile. Çocuğa da nafaka vermese bile olur, o umrumda değil. Ben sadece bana zarar vermeye kalkmasından endişe duydum.

şiddet yüzünden boşanıyormuşsunuz ya sizi bulur döver öldürmeye kalkarsa? ya bırakın allaşkına daha iyi değil mi başka bir kadın olması hatta? ya sen benim helalimsin diye sizi darlasaydı? biraz fırsatçı düşünün. bunu boşanma davanızda kullanın nafaka isteyin. çocuğun velayeti için kullanın. ne bileyim çalışsın ki size para yollayabilsin. artık o adamın başına gelen kötülükler sizi enterese bile etmesin.

belki yaşlandıkça adamın da aklı başına gelir sonra pişman olur çocuğuna da sahip çıkmaya başlar ne bileyim evlenirken yanında olur geleceği düşünün biraz.

Mesleki açıdan sorun yaratacağı konusunda emin miyiz? Çünkü benim bildiğim 'zina' eşe karşı işlenen kabahat olarak geçiyor hukukta. Memuriyet bitirici bir hareket değil ki.

Mesleki açıdan sorun yaratacağı konusunda emin miyiz? Çünkü benim bildiğim 'zina' eşe karşı işlenen kabahat olarak geçiyor hukukta. Memuriyet bitirici bir hareket değil ki.
16- (Değişik: 26/7/1983 - 83/6883 K.) Genelev ya da tek başına fuhuş yapılan yerlerde, bar, pavyon, gazino vb. yerlerde çalışan kadınlarla ya da çevresinde iffetsizlikle tanınan kadın ya da erkeklerle karı - koca gibi yaşamak ya da ilişki kurmak. Meslekten çıkarma cezası olarak geçiyor ancak bir alt cezası var polislik mesleğine uygun olmayan davranışlarda bulunmak o da yirmi dört ay kıdem tenzili

bu sadece polisler için mi geçerli memurlarda da var mı merak ettim

Zaten bilgilendiren kişi buradan ikisi de uzaklaştırılır dedi, görüşmüş durumu İstihbarat birimi ile. Ama yardımcı olan kişi benim adımi kullanma hiç bir yerde deyince ürktüm. Dilekcem de hazır azıcık bir uyarı alınca çeki düzen verir belki kendine işimi kaybetmeyeyim diye. Çocuğumu her alıp götürmesinde aklım kalıyor böyle de

Canım önce dediklerinin elle tutulur bir kanıtı olsun. Sağdan soldan duydukların küçük bir çocuğun sözleri çok ciddiye alınmaya bilir. Yarın kadından ayrıldım iftira atıyor derse bir de üstüne suçlu sen olursun.

Bu işler biraz sıkıntılı benim çalıştığım dönemde de bir komiser bayan polis yüzünden eşinden ayrılmıştı.Sorusturma açıldı ama zaman aşımına uğradı diye hatirliyorum.Gercekten zor bir durum sizinkisi

Küçük bir ilcedeyim. Herkes birbirini tanıyor neredeyse. Ama korktum da. En sağlıklisi beklemek. Bu çirkinlik karşısında ya kadinin kocası ya da ben ortalığı karistiracagiza benziyor. Bu arada ikisi de polis memuru, kadını n kocası da polis. Bir ben arada farklı iş yapıyorum

Hangi ilde görevli eşiniz ve o bayan polis?küçük bir yer ise zaten duyulur, görülür

kadının kocası durumdan haberdar mı?

belki o duyar?

ben de şüphelenmiştim eski sevgilim evli biriyle mi diye. aldatılmışım sonradan baktım kocası ayrıldı kadından sosyal medyadan ekledim beni kabul etmişti ayrılınca zorlamadım artık ama öğrendiğini düşünüyorum.

bence adam eninde sonunda duyar hele o da polisse belki arkadaşları söylerler.

Yorumları tek tek okumadım ne yapmayı planliyorsunuz tam olarak boşanacak misiniz yoksa bosanmayip süründürecek misiniz?üçüncü ihtimal pişman olursa barisacak misiniz aklıma bir yol geldi ona göre yorum yapacağım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…