Şikayet etmeli miyim

Kizlar eşim bacağımı kırdı ancak şikayet etmedim. Ayrılık düşünemiyorum bazi sebeplerden dolayı. Siz olsaydınız ne yapardınız? Şikayet edip etmeme konusunda

Neden sikayet etmiyorsunuz kafayimi yediniz can guvenliginiz yok

Evet birçok sebebi var doğunun en ücra illerinden birinde yaşıyorum bir ailem yok çocuğumu babasız buyutmek istememek ailesi yüzünden çıktığı için butun sorunlar duzelecegini zannetmek
Allah yardımcınız olsun da böyle bir baba olmadan da büyüyebilir çocuğunuz.

Bebeğinizin olması bir sebep değil, adam bacağınızı kırmış. O kadar üzüldüm ki, o çocuğu şiddet dolu bir evin içinde yaşamaya mecbur etmeyin.
Şimdi bebek diyorsunuz, yarın öbür gün büyüyecek babasının annesine şiddet uyguladığını görsün mü istiyorsunuz?
Lütfen bu koca müsveddesini şikayet edin

Senin bacağını kıran herifden babalık mi bekliyorsun sen !Merhametsiz vicdansız bıri babalık yapmayı ne bilsin çocuğunu da döver ozmn ne diyeceksin babasıdır döver de severde mi diyeceksin.Senin kocan karaktersiz hiç ailesi yüzünden bu haldeyiz demeyin.Ailesi yüzünden madem gidip ailesinide dövdümu sana gücü yetiyor bak sen hâlâ karasizlikla bekle bı köşede

Hayir ardımda hesap soracak kimsem olmadığı için Allah tan başka en zayıf halkayı yani beni kırdı. Okuyorum mesleğimi elime alana kadar mecburum diye hissediyorum

Kesinlikle evet. Erkeklerin çoğunluğu kadınların çaresizliğinden beslenir.
Şikayetçi olmayacaksan bile bir polis merkezi havası solusun mutlaka.

Kizlar eşim bacağımı kırdı ancak şikayet etmedim. Ayrılık düşünemiyorum bazi sebeplerden dolayı. Siz olsaydınız ne yapardınız? Şikayet edip etmeme konusunda

Şuan şikayet etmezseniz ileri de bir şey yaparsa ilk sefermiş gibi görünecek ve ispat edemeyeceksiniz. Maalesef şiddetin bir keresi olmuyor hiç ve bu ülkede iyi hal indirimleri, aflar hep erkeklerden yana

Hayir ardımda hesap soracak kimsem olmadığı için Allah tan başka en zayıf halkayı yani beni kırdı. Okuyorum mesleğimi elime alana kadar mecburum diye hissediyorum
Açık öğretim mi okuyorsun? Bu okulu bitirip kapıda hazir iş bekliyor sanma sakın sen sana bu kadar saygısız merhametsiz davranan bı adamın nesine mecbur olabilirsin ki? Neyse biz sabaha kadar şikayet et desekde sen bahanelerini sunup bu adama göz yumacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…