O kadar haklısın kiiii. Doğunun ücra şehri olunca noluyo anlamıyorum. Sanki çölde yaşıyorlar, ben de doğuda yaşıyorum. Noluyo burda yaşayınca, üstelik herşey daha ucuz batıya göre.Doğunun ücra illerinde yaşamak daha iyi.kiralar daha ucuz.cıkın artık şu türk filmi kafasından.amaç ne yani ? Ne oluyor doğunun ücra (!) şehrinde yaşayınca.
Hangi konu buBaska konu da var iste 2 yasinda bebegin bogazina yapisiyor adam kadin hala karnimdakini nasil emzirecegim diyor suclu cocuk cunku hareketliymis
Evet birçok sebebi var doğunun en ücra illerinden birinde yaşıyorum bir ailem yok çocuğumu babasız buyutmek istememek ailesi yüzünden çıktığı için butun sorunlar duzelecegini zannetmek
Hangi konu bu
Sordular düştüğümü söyledim uzatamadilar... Komşum ilgileniyor akşamları da babasıAlçıya alırken sormadilar mi sağlık personelleri kim yaptı vs diye. Çocukla nasıl ilgileniyorsunuz kırık ayakla
Niye düştüm diyosunuz ki . Söyleyin adamın yaptığını. Ayrıca ayak nasıl kırılır napti da kırıldı dermisinizSordular düştüğümü söyledim uzatamadilar... Komşum ilgileniyor akşamları da babası
Öğrenciyim 3.sinifa geçtim sonrasında kendimi savunabilcegim zaten tek avuntum bu ama okumak için bile mecburum bu adama bir ailem yok yetistirme yurdunda büyüdüm. Bebekle hayat kurayım desem çalışırım desem ders calisamam bazı mecburiyetler sustururO zaman bir sey yapma ayrilamam bebegim var.bazi sebepleriniz varsa yapmayin .darp raporu alsanoz bile 6 ay gecerli sonrasi dava acsaniz bile affetmis sayiyor hakimler.sonra neyse ayrılamam yorumuniz geliyor.neden konuyu açtınız. Madem kenara koseye para altin atin ilerde kolunuz kirar bakici tutarsiniz yadacocugum bacagini kirar hastsne masrafi olur belki bosanirsiniz ama kenarda paraniz olsun biraz ailenizde destek degil geleceginiz icin gidin calisin para atin sizin sonunuz yok o adamla
Bunun farkındayım. O da mezun olur olmaz onu birakacagimin farkinda mezun olunca avukat olacağım kendimi kendim savunacagimsiz yetiştirme yurdunda büyüdüğünüz ve arkanızda kimseniz olmadığı için böyle bu pislik. bir an önce mesleğinizi elinize alın ve kurtulun bundan. bebeğiniz de ele avuca gelmiş olur biraz.çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun
Ne zaman kırdı? Yeniyse hemen şijayet edin. Çok önceden olduysa şahidiniz var mı ?Kizlar eşim bacağımı kırdı ancak şikayet etmedim. Ayrılık düşünemiyorum bazi sebeplerden dolayı. Siz olsaydınız ne yapardınız? Şikayet edip etmeme konusunda
Daha once böyle biseyler le karşılaşmadım evet psikolojik şiddeti görüyordum ancak böylesi bir şiddetle ilk defa karşılaştım bilerke yapmadım d di ama nafileNe zaman kırdı? Yeniyse hemen şijayet edin. Çok önceden olduysa şahidiniz var mı ?
Nasıl bilerek yapmamış bilmeden kırılıyor muDaha once böyle biseyler le karşılaşmadım evet psikolojik şiddeti görüyordum ancak böylesi bir şiddetle ilk defa karşılaştım bilerke yapmadım d di ama nafile
Bazı sebepler ne ya?Sacmalamayın,yarın cekip vurmayacagı ne malum?!Bunun sebebı mı olur!Kizlar eşim bacağımı kırdı ancak şikayet etmedim. Ayrılık düşünemiyorum bazi sebeplerden dolayı. Siz olsaydınız ne yapardınız? Şikayet edip etmeme konusunda
Zaten bilerek yapılmıyor bir cinnetle oluyor.Daha once böyle biseyler le karşılaşmadım evet psikolojik şiddeti görüyordum ancak böylesi bir şiddetle ilk defa karşılaştım bilerke yapmadım d di ama nafile
Cok lazım bı baba türü cunku!Bunla buyusun evetçocuğumu babasız buyutmek istememek
inşallah. Allah yardım etsin inşallah. sizin gibi dezavantajlı gruplarda kpss de memur olma önceleri var. mutlaka takip edinBunun farkındayım. O da mezun olur olmaz onu birakacagimin farkinda mezun olunca avukat olacağım kendimi kendim savunacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?