Şikayet etmeli miyim

Doğunun ücra illerinde yaşamak daha iyi.kiralar daha ucuz.cıkın artık şu türk filmi kafasından.amaç ne yani ? Ne oluyor doğunun ücra (!) şehrinde yaşayınca.
O kadar haklısın kiiii. Doğunun ücra şehri olunca noluyo anlamıyorum. Sanki çölde yaşıyorlar, ben de doğuda yaşıyorum. Noluyo burda yaşayınca, üstelik herşey daha ucuz batıya göre.

Yani olayı gerektiğinde ilerde koz olarak kullanmak istiyor.
Şu anda birşey olmasın düzenim bozulmasın ama kayıtlara da geçsin lazım olur diyor.

Evet birçok sebebi var doğunun en ücra illerinden birinde yaşıyorum bir ailem yok çocuğumu babasız buyutmek istememek ailesi yüzünden çıktığı için butun sorunlar duzelecegini zannetmek

Ah ahh...kız, kendini nasıl bi masala inandırmışsın. Ailesi yüzünden çıkmıyor sorunlar, kocanın karakteri tam oturmadığı için çıkıyor. Kocan, ailesinin lafıyla giden bir insansa muhtemelen o yüzden sana dolduruyorlar. Kocan, senş önemsemiyor. Ailesini önemsiyor. Sen ve bebeğin değilsin onun ailesi...

Haberin olsun, ileride o çocuk büyüyünce sizi örnek alacak. Babasız büyümesin dediğin çocuğu eğer erkekse büyüdüğünde eşine, sana nasıl davranıyorlarsa öyle davranacak. Kızsa eğer çocuğun, diyecek ki annemi de dövüyordu babam normal demek ki... Kafasının içine bu kodlanacak. Belki kötü, hakaret dolu bi ilişkide olacak ama normalin o olduğunu düşünecek.

İşin gücün var mı? Yoksa bari iş bul...

Adam senin bacağını kırmış. Boşanamam diyorsun. Üzülmüyorum aslında artık.

Bak bacım bakıldığında sana verecek tek akıl yok. Ama şöyle diyeyim. Madem eş ailesi yüzünden çıkıyor kavgalar, ağzını kapat. Milletin anasına babasına laf etme, saygısızlık etme. Kocana da hürmette eksiklik yapma. Yoksa ölürsün. Bunun bi tık üzeri öldürmek çünkü. Bari ağzını kapat da dayak yeme.
Boşanırsanız Allah muhafaza bacağınız falan kırılır, böyle daha iyisiniz.

Kötü bir eş, iyi bir baba olamaz. O cocuk bu kavga gürültüden ne kadar korkuyordur, ona bunu yasatmaya hakkiniz yok.

Öğrenciyim 3.sinifa geçtim sonrasında kendimi savunabilcegim zaten tek avuntum bu ama okumak için bile mecburum bu adama bir ailem yok yetistirme yurdunda büyüdüm. Bebekle hayat kurayım desem çalışırım desem ders calisamam bazı mecburiyetler susturur

Bunun farkındayım. O da mezun olur olmaz onu birakacagimin farkinda mezun olunca avukat olacağım kendimi kendim savunacagim

Kizlar eşim bacağımı kırdı ancak şikayet etmedim. Ayrılık düşünemiyorum bazi sebeplerden dolayı. Siz olsaydınız ne yapardınız? Şikayet edip etmeme konusunda
Ne zaman kırdı? Yeniyse hemen şijayet edin. Çok önceden olduysa şahidiniz var mı ?

Cok sıkışık durum gençlik hataniz olmis keske okul bitip oyle cocuk yapsaydin yasinda genc okul bitmeden cocuk yapmam deseydin .Biraz dayan ne diyim sonra is bul hemen sizin sonunuzu göremiyorum. Parasiz hic bisey olmuyor

Çok üzücü bir durum
Sizi sahipsiz gördükleri için size bu işkenceler yapılıyor ama kendinizi savunun candan kıymetli bir şey yoktur
Allah kimseyi çaresiz ve kimsesiz bırakmasın merhametli insanlarla karşılaştırsın

Kizlar eşim bacağımı kırdı ancak şikayet etmedim. Ayrılık düşünemiyorum bazi sebeplerden dolayı. Siz olsaydınız ne yapardınız? Şikayet edip etmeme konusunda
Bazı sebepler ne ya?Sacmalamayın,yarın cekip vurmayacagı ne malum?!Bunun sebebı mı olur!

Daha once böyle biseyler le karşılaşmadım evet psikolojik şiddeti görüyordum ancak böylesi bir şiddetle ilk defa karşılaştım bilerke yapmadım d di ama nafile
Zaten bilerek yapılmıyor bir cinnetle oluyor.

Belli ki Öfke kontrolü yok Lütfen bugün gidin şikayetçi olun uzaklaştırma vs..

Gözü korksun yoksa ilerde daha bilmeden çok şey yapar.

Bunun farkındayım. O da mezun olur olmaz onu birakacagimin farkinda mezun olunca avukat olacağım kendimi kendim savunacagim
inşallah. Allah yardım etsin inşallah. sizin gibi dezavantajlı gruplarda kpss de memur olma önceleri var. mutlaka takip edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…