Şikayet etmenin sonucu

Bence idareci olunmaz idareci doğulur. Ülkemizde maalesef bir çok alanda iş, ehline verilmiyor. Ben anlattığıniz şu müdürde zerre kadar idarecilik vasfı göremedim. Annenize de cok üzüldüm yazık kadın evladı için uğraşıyor sonucta.

Ama polis olduğunu söylemesin. Ses kaydı falan yapsın. En son söyler artık

Ülkemizde maalesef şikayet etmek, hak aramak sakıncalı her alan da her meslekte bu böyle. Milli eğitim müdürü neden şikayet ettiniz diye sorunca annem olanı söylemiş ve aynen şunu demiş her yaz bütün okullara yazı gidiyor kayıt için velilerden bir çöp dahi istenmeyecek ödenek zaten okullara gidiyor diye ve bunu da müdürü aradığın da söylemiş kızmış neden isteniyor okulunuzdan böyle bişey diye ben velilerden böyle şikayet almak istemiyorum demiş

Annenizle beraber tekrar gidin okula.
Siz konuşmaları kayıt altına alın.
Sonra gerekli yerlere şikayet edin delillerle

o okulu başına yıkmadınız mı o müdür müsfettesinin ?milli eğitim bakanlığına şikayet etmediniz mi ? hiç bir şey yapamasanız haber bültenlerini çağırıp bi güzel rezil edemediniz mi ?

vallahi sinirimden kanım çekildi şu an

Bakanlığa yazın şikayet etmiştik. Bu sefer annem milli eğitim müdürüne gitti. Ama pek bişey çıkmadı sadece hak verdi. Ahhh ben olacaktım kayıta alıp akşama filmlerini izlerlerdi. Ya bi anne senin yanına çocuğum rahatsız sınıfa kadar götüreyim diyorsa hangi mantıkla rapor isteniyor anlamıyorum

Milli eğitim de bir işe yaramıyorsa cimere yazın hemen işleme alsınlar. Bu ne saçma okul böyle hayrete düştüm.. kardesiniz orada düzgün eğitim alamaz nakil almaya çalışın bence çocuğu da ezmesinler okulda üzüldüm ya. Bazı cirkef insanlar olur keşke onlardan biri denk gelseymis su müdüre hakkından gelirdi

başka türlüsünü sosyal medyada okudum
kadın peşini bırakmayıp milli eğitim müdüdürü yardımcı ile müdürü ile görüşüp peşini bırakmadı
2 hafta sürdü milli eğitime gitti geldi ve öğretmeni görevden almışlardı (farklı bir konuda öğretmen suçlu idi ama savunmasında kadını suçlamıştı)
sizi korkutmasına izin vermeyin
ağzı büyük olan kazanır maalesef
siz peşini bırakmayınca onların haksız olduğu ortaya çıkar yoksa diğer taraf sizin için haksız oldukları ve şahitim olduğu için vazgeçti der

Biz de kardeşimi almayı düşünüyoruz ama öğretmenleri ile arası çok iyi çok da seviliyor başarılı da. Şöyle bir durum var sınıf öğretmeni ile görüşmüş annem olanı anlatmış öğretmen araya gireceğini söylemiş. Bakalım ne olacak ya inşallah çok uğraşmazlar biz kimseyi suçsuz yere suçlamadık

Kesinlikle peşini bırakan taraf biz olmayacağız daha önce annem okula bişey danışmak için gittiğin de odadan kovmuşlar senin muhattabın biz değiliz git hademeye sor diye onların hakkından geleceğim ben ki başkasına da böyle davranmasınlar. Yanlarına bırakılmayacak asla. Gencecik tertemiz öğretmenleriniz atansa keşke okulları böyle sömüren idareciler öğretmenler olmasa. Yeni nesil kesinlikle daha bilinçli

öfkeyle hareket etmeyin
öncelikle sakin olun
öfke ile hareket ederseniz ters konuşmalarınıza başkalarınıda şahit edersiniz ve haklı iken haksız olur onların söylediklerini teyit etmiş gibi olursunuz

öfkeyle hareket etmeyin
öncelikle sakin olun
öfke ile hareket ederseniz ters konuşmalarınıza başkalarınıda şahit edersiniz ve haklı iken haksız olur onların söylediklerini teyit etmiş gibi olursunuz
Şuan zaten memlekette değilim orada olsaydım en azından konuşulanları kayıta alırdım. Yoksa öfkeyle bişey yapmam sırf o yüzden babama söylemiyoruz öfke kontrol sorunu var haklıyken haksız duruma düşmek istemiyoruz. Ama peşini bırakmayacağız sonuna kadar hakkımızı arayacağız biz de

Çok üzüldüm canım yaa insanlar niye bu kadar acımasız oldu anlamıyorum ya yazıklar olsun benimde aklıma ses kaydı geldi ama aynı muameleyi birine daha yapmış onu bulabilsen sende şahit olarak havlayan köpek ısırmaz derler ama belli de olmaz hak aramakta yasak memlekette şikayet ettim mi hemen dava açacak bilmem ne korktular sanırım

İnş. öğretmen değilsinizdir, zira yazım bilgisi rezalet.
Diyelim öğretmensiniz, okulların kayıt parasını mecburen istediğini, çünkü ödenek diye verilen paranın çok komik bir miktar olduğunu, fotokopi, kağıt, toner, sabun, yer temizleyici, tuvalet kağıdı, ısınma gibi bir sürü şeye yetmediğini biliyor olmalısınız.
Okula polis düşüncesi de ayrı komik, gönderin de iyice suçlu durumuna düşün.
Ayrıca okula veli alınmama sebebi güvenlik nedeniyledir, siz gerçekten nasıl öğretmen olabilirsiniz ya?

Benim de aklıma o diğer kadın geldi. Yine de içimden inşallah doğru değildir de kadına çocuğuna bunu yapmamışlardır diyorum anneme ileteceğim bu konuyu sonuçta bellidir okuldan ayrılmış olsalar bile bulunabilir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…