Şikayet etmenin sonucu

Okulda kamera sistemi varsa işinize çok yarayacaktır.
Müdür şahit olarak ögretmen gösteriyorsa
Sizde şahitlik yaparsınız

Sinifi zemine almak zorundalar .Kameraya cekip vatsap ihbar hattindan yayın tvlere gelsin soruşturmalar gitsin tayinler....
Yada müdüre kameraya cektik tv ye verek mi deyin .

Işte yapsaydi öyle demezlerdi. Öğrencilik yillarimda müdür ben mezun oldum diye kurban kesecekti ki olmadi yeğenimi götürdüğümde birinden kurtulmadan öbürü geldi demişti

Bir müdürün ya da okuldaki öğretmenlerin (sonuçta öğretmenlere de aksetmiştir olay) tümünün birden vicdansız olduklarına inanmak istemiyorum.
Bana sanki biraz yanlı anlatmışsınız gibi geldi. Bu olayda yanlış bir şeyler var. Okulda bin tane sorun yaşanır, buna benzer çok tartışma da olur, okul müdürü basit bi meseleyle şikayet dava vs uğraşmak istemez. Böyle bir meseleden her veliyle şikayet durumu yaşasa her gün şikayet edilir onlarca veli emin olun. Bir de üstüne yalancı şahit ayarlayacak işi yok. Bu olayın bu şekilde gerçekleşmediği kanısındayım.

Mune konumu kapatabilirsin farklı yerlere çekilsin istemem. Cevapları için teşekkür ederim arkadaşlara bu arada kesinlikle öğretmenlerle ilgili bişey Yok tam tersi sınıf öğretmenimiz yardımcı bile olmaya çalışmış. İdare ile ilgili sorun ve anlatılan dışında en ufak bi yanlı anlatım Yok neler yaşanmıyor ki ülkede bu yaşanmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…