- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi zeytinagaci
-
Bence iyi niyetli davranmışsınız bunu da gösterin kızlara alın karşınıza konuşun onların tutumuna göre davranırsınız
onların dairesinin karşısındaki komşum da mutlaka duyuyordur, ona da söyleyeyim beraber konuşalım bari.
psikopat sevgilisinden çekindim açıkçası. asarım keserim diye bağıran bi tip.
Çık yukarı sizi mi dinleyeceğiz hastam var de.
Ama en kolayı ev sahibini aramak çünkü uyardığınız halde hala bi'saygısızlık var.
Öğrenci bilmem ne diye olayı dramatikleştirmeye gerek yok kocaman insanlar yani.
Ev sahibini ara bıktık artık polisle uğraştırmayın bizi de:44:
Kızlar bence durumu toparlar daha önce yapmayın demişsiniz zil işini yapmamışlar belli ki uyumsuz tipler değiller hatta sevgilisi için kız da korkuyosa biz arayalım polisi ya da git şikayetçi ol falan diye uyarın isterseniz
kavgaların içeriği hep kıskançlık, ona baktın bunla konuştun diye çıkıyo hep kavgalar ve sürekli çocuk bağırıp sandalye vs. fırlatıyo yerlere.
kız bence ayrılsın yani
böylesiyle ömür geçmez
bence ev sahiplerine söyleyin
çocuk pek akıllı birine benzemiyo yani kendimi burdan atacam falan demeler
ben de apartta kalırken bizim karşı kom şuda böyle bi olay yaşadım
kız sevgilisini eve alıyordu bi gece kız cama çıktı atacaktı kendini çocuk zorla camdan indirip gece yarısı tutup götürdü artık nereye götürdüyse
ertesi gün hemen ev sahibini çağırdım anlattım durumu evden hemen çıkardılar
Sen kıza söyle KK ya üye olsun :)))
ev sahibine ulaşabilirim bana da sanki bu insanlarla yüzgöz olmak yerine öylesi daha mantıklı geldi.
geçen pazar günü akşam 9 da bir matkap sesi başladı.
1 saatten fazla sürdü.
apartman yöneticisi ile karşılaştık 1 gün sonra. adam beni uyardı, sesi ben yapıyorum sanmışlar.
üsttekilerin olduğunu söyledim.
ben uyarırım dedi yönetici.
gidip ona söylesem belki onun uyarması daha etkili olur.
bizimkiler de sürekli atıcam, öldürcem hep böyle bağırıyolar.
gerçekten bi gün yapabilir sizin olaydaki gibi
okul kapandı gitsinler diye bekliyorum niyetleri yok gitmeye.
yarın apartman yöneticisine iletmek niyetindeyim. ev sahibine de o bildirsin apartmandan şikayet geliyo desin.
çünkü adam evi kiraya vermeye kaç ay uğraştı şimdi kiracısından olmak istemeyebilir. :44:
Yönetici değil de ev sahibi kesin çözüm.
Öğrencilerse şimdi tam final dönemi evden çıkarılma korkusu olur hiç olmazsa
eğer ev sahibi akıllıysa zaten evinde tutmaz yarın öbür gün gerçekten çocuk kıza bişi yapınca o zaman ev sahibinin de başı derde girer
böyle bi sorumluluğu alacağını pek sanmıyorum
bide ben o zaman yeni taşınmışım evime kız apartı diye tuttum kaldığım bi kaç gece sonra böyle bi olayla karşılaştım korkumdan uyuyamadım bana bile bişi yapacak diye artık o kadar gözü dönmüştü çocuğunbi de sen o kızı düşün kesin o çocuktan korktuğu için ayrılamıyor
babam görmüş çocuğu, bi resmi dairede memurmuş.
ben görmedim ama özel hayatlarını dinleye dinleye öğrendim tam bir psikopat :26:
yazık kıza üzüldüm sarmış bunu başına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?