Şikayet vara yazan

introvertfeels

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2025
85
20
3
28
Şikayet varda burnumu görselli şekilde paylaşmayı düşünüyorum daha önce paylaşan var mı ve sonrasında ne oldu bilgi verirse memnun olurum

ben bugun önce doktoruma sonrada google yorumlara yazdım canım yakında şikayet varada yazacağım küfür hareket senin lehine kullanabilceği bişey olmadan yazarsan bu deneyim paylaşımı oluyormuş oyüzden sorun teşkil etmez diye öğrendim ben

Teşekkür ederim google yorumunuzu takip edin normal bile yazsa kaldırtıyormuş bazıları para verip birileriyle anlaşıp kaldırılırsa yeniden güncellersiniz ama ben 1 seneme yaklaştığımda yazcam galiba yeni sorunlar da eklenirse tam olsun diye şikayetim yine size yazarım şikayet var sonrası ne oldu nasıl dönüş aldınız diye

diyemez sitenin amaci sikayet belirtmek
tamam canim cok sagolun en kisa zamanda orayada yazacagim benim daha 2ay bile olmadi ama bendeki odem vs degil odem inse nolacak yemru yumru bir burun ucu ucgen burun delikleri odem inse sanki bunlar degisecek sanki o gozuken kikirdak cikintisi gececek yorumumada boyle yazdim erken donem deyip çıkmasınlar diye

ya ama şikayetimiz çözülürse geri silemiyoruz galiba yorumları ben fotografla yapmak istiyorum yorum ama bir zaman sonra fotograflarımın orda durmasından rahatsız olup silemem diye korkuyorum
O kadar bilmiyorum gozlerinizi kapatin veya iletişime geçersiniz fotolarımı kaldırin diye bide ilk fotosuz açın isterlerse ozellikle atarsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…