Şikayet

Love_your_life

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
5.560
4.518
173
Kızlar aklıma takıldı da yine benim bir bakar mısınız
Kızım 21 aylık oldu bir süredir annemi ve eşim şikayet ediyor.. Mesela eşim kızımın yanağına dokunuyor kızım dönüp anne babaa diyor yanağını gösteriyor öpüyor söylüyor annem dokunsun söylüyor bu neden olabilir böyle bu durumlarda mutsuz olmuşta öyle dile getiriyor. Mesela eşimin kendisine yakın davranmasınanizün vermiyor bir anda oldu bu neden olabilir? Yani ne yapmak lazım eşimde çok üzülüyor evde bir duygusal anlar ki sormayın sevmek isteyen bir baba anneanne şikayet edip istemeyen bir bebek eşim özellikle iyice duygusal bağladı. Sizde yaşadınız mı?

Örseleyerek seviyorlarsa ondandır. Benim yiğenim ablamdan kaçardı yaklaştırmazdı. Resmen çocuğu boğuyordu.

Bu sendrom neden çıktı ya ☺ eşim kardeşi ile onun yanında hiç ilgilenmiyor hatta kardeş dünyamızda çok yok gibi, ona da ayrı üzülüyorum ya sormayın
Kendi kardeşimden yola çıkarak yazdım ilgilenilmesine gerek yok aslında ya başka biri evde yeni gelmiş falan...

çocuklar ilginçler yani
Benim küçük kardeşim ortanca 2 yaşındayken doğdu...
Anneme anne demeyi kesmişti ortanca..

Ay benim oğlanda normal küçücük öpüyoruz dönüp yanağını siliyor.. Demek ki fazla samimiyete gelemiyor yeni bebeler
Belki de mesela ben öpüyorum sorun yok ama onlar ellemeyecek. Eşim ayağını eklemiş kızımda eline vururken eşim çekmiş elini bana anne baba vurdu diyor halbuki kendisi vurdu kendi bacağına uydurukçu mu olacak ne

Örseleyerek seviyorlarsa ondandır. Benim yiğenim ablamdan kaçardı yaklaştırmazdı. Resmen çocuğu boğuyordu.
Yok eşim çok naif davranır kızımıza çünkü kızım çok naif bir bebek pek hırpalanmaz severken istemez diye yapmayız hatta ben daha çok hırpalarım elimde değil ama onlar yapmaz hele babamız hiç yapmaz

Kıskanıp eşime yönelmesi gerekmez mi peki babasının onunla ilgilenmesine resmen sinir oluyor
hayır tam tersine.Ya çocuk kafası tarafından düşünün biraz babaya karşı yoğun duygu besliyor e onu sizle görüyor haliyle kocanız oda kendi kafasında yaklaşırsa izin vermiyor size veya başkasına gosteriyor opulunce nispet gibi

Hadi ya o kadar yani demek ki içten içe etkileniyor belkide ne kadar hissettirmek istemesekte. Çocukları anlamak cidden güç

Tebessüm ederek okudum :)
Bana güzel bir anne bebek bağlanması gibi geldi

Aaaa bunu hiç düşünmedim ya ben bu olabilir mi ki. Belki de olabilir eşim sonuçta bana sarılıyor öpüyor dokunuyor vs derken ister istemez görüyor alla alla çocuklar ne ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…