- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Bebeği kabul edememiş olabilir çünkü ara ara onu kooooo diye bağırıyorBence kıskançlık ama sizden mi bebekten mi kıskanıyor
Henüz eve yeni geleni kabullenemedi mi bilemedim
canim belki bi psikolog değilim okulunu okumadım ama hem tecrübe sahibiyim hemde çok okurum psikolojiye dair kitapları bunlar hep yazıyorAaaa bunu hiç düşünmedim ya ben bu olabilir mi ki. Belki de olabilir eşim sonuçta bana sarılıyor öpüyor dokunuyor vs derken ister istemez görüyor alla alla çocuklar ne ilginç
Bu da normal ya bir de küçücük 21 aylık yazmışsınız...Bebeği kabul edememiş olabilir çünkü ara ara onu kooooo diye bağırıyor
Sürekli araştırır okurum aslında ama şuan bunu akıl edemedim ben hiçcanim belki bi psikolog değilim okulunu okumadım ama hem tecrübe sahibiyim hemde çok okurum psikolojiye dair kitapları bunlar hep yazıyor
Evet çok küçük daha.Bu da normal ya bir de küçücük 21 aylık yazmışsınız...
Sanırım bu sendroma biz çoktan girdik,Benim kızım da 20 aylık. Sizinkinde de size aşırı düşkünlük başladı mı? Bizde de mesela baba öpünce ben de öpeceğim aynı yerden. Sürekli dibimde. Biri başını okşarsa bende okşayacağım sonra. Aynı şekilde baba altını değişiyor, geliyor bana baba bam diyor, baba dövmüş onu. Aynı uydurukçulukGeçen anneme, nananee baba cısss diyor, annemde aşısı yok, noldu hasta oldu bana mı söylemiyorsunuz diyor 2 yaş sendromunun ayak sesleri sanki bunlar
olur öyle şeyler kuzumSürekli araştırır okurum aslında ama şuan bunu akıl edemedim ben hiçuykusuzluk sürekli düşünce vs derken yorgun düştüm sanırım ☺
Yaa birde o var zaten nasıl öpmeyeyim yemediğime şükür edeceğineSenin kızla benimki sendrom yarışı yapıyor zaten . Anne öpmee yapmaa ellemeee elini çeeekk dönemi başladı. Sevme diyor yaa eşşek sıpası nasıl sevmeyim boşuna mı doğurdum seni
Esin biraz fazla.icten sevmiş demekki hırpalamak sulumopmek ısırmakKızlar aklıma takıldı da yine benim bir bakar mısınız☺☺
Kızım 21 aylık oldu bir süredir annemi ve eşim şikayet ediyor.. Mesela eşim kızımın yanağına dokunuyor kızım dönüp anne babaa diyor yanağını gösteriyor öpüyor söylüyor annem dokunsun söylüyor bu neden olabilir böyle bu durumlarda mutsuz olmuşta öyle dile getiriyor. Mesela eşimin kendisine yakın davranmasınanizün vermiyor bir anda oldu bu neden olabilir? Yani ne yapmak lazım eşimde çok üzülüyor evde bir duygusal anlar ki sormayın sevmek isteyen bir baba anneanne şikayet edip istemeyen bir bebek eşim özellikle iyice duygusal bağladı. Sizde yaşadınız mı?
Eşim çok sıkmaz severken ama sakalı falan mı rahatsız ediyor acaba düşünmeye başladım şimdi. Mesela akşam banyo yaptılar eşimle çok mutlu oldu oynadı vs ama bu sabah yine eşime tepki almış kızıyor babamızda neden böyle diye diye hal olduEsin biraz fazla.icten sevmiş demekki hırpalamak sulumopmek ısırmakbunlar bunaltiyor bebelri aynısı bizdede oldu çocuk babadan kaçıyordu.. şimdide hadi babaya kendi gidip sırnaşıyor..
Amin. Allah isteyen herkese versin inşallahher böyle konuya aynı şeyi yazıyorum ama maşallah nasıl özeniyorum. allah en kısa zaman da bana da nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?