Şikayet

Aaaa bunu hiç düşünmedim ya ben bu olabilir mi ki. Belki de olabilir eşim sonuçta bana sarılıyor öpüyor dokunuyor vs derken ister istemez görüyor alla alla çocuklar ne ilginç
canim belki bi psikolog değilim okulunu okumadım ama hem tecrübe sahibiyim hemde çok okurum psikolojiye dair kitapları bunlar hep yazıyor

Benim kızım da 20 aylık. Sizinkinde de size aşırı düşkünlük başladı mı? Bizde de mesela baba öpünce ben de öpeceğim aynı yerden. Sürekli dibimde. Biri başını okşarsa bende okşayacağım sonra. Aynı şekilde baba altını değişiyor, geliyor bana baba bam diyor, baba dövmüş onu. Aynı uydurukçuluk Geçen anneme, nananee baba cısss diyor, annemde aşısı yok, noldu hasta oldu bana mı söylemiyorsunuz diyor 2 yaş sendromunun ayak sesleri sanki bunlar

canim belki bi psikolog değilim okulunu okumadım ama hem tecrübe sahibiyim hemde çok okurum psikolojiye dair kitapları bunlar hep yazıyor
Sürekli araştırır okurum aslında ama şuan bunu akıl edemedim ben hiç uykusuzluk sürekli düşünce vs derken yorgun düştüm sanırım

Sanırım bu sendroma biz çoktan girdik, bu bizde de var sürekli öpeyim öptüreyim o bzde de var ama şikayet durumu daha çok, hele bu ara eşimle uğraşıyorum bu kız beni sevmiyor neden sevmiyor neden öpmek istiyorum neden doktora mı gitsek zaten lohusayım

Senin kızla benimki sendrom yarışı yapıyor zaten . Anne öpmee yapmaa ellemeee elini çeeekk dönemi başladı. Sevme diyor yaa eşşek sıpası nasıl sevmeyim boşuna mı doğurdum seni
Yaa birde o var zaten nasıl öpmeyeyim yemediğime şükür edeceğine babada sendromda bizim birde 2 yaşa oda girdi

Esin biraz fazla.icten sevmiş demekki hırpalamak sulumopmek ısırmak bunlar bunaltiyor bebelri aynısı bizdede oldu çocuk babadan kaçıyordu.. şimdide hadi babaya kendi gidip sırnaşıyor..

Esin biraz fazla.icten sevmiş demekki hırpalamak sulumopmek ısırmak bunlar bunaltiyor bebelri aynısı bizdede oldu çocuk babadan kaçıyordu.. şimdide hadi babaya kendi gidip sırnaşıyor..
Eşim çok sıkmaz severken ama sakalı falan mı rahatsız ediyor acaba düşünmeye başladım şimdi. Mesela akşam banyo yaptılar eşimle çok mutlu oldu oynadı vs ama bu sabah yine eşime tepki almış kızıyor babamızda neden böyle diye diye hal oldu diyim bari herkes böyle olmuş sonra geçer diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…