ŞİKAYET

_Sitare_

Guru
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2014
12.902
19.923
498
Merhaba arkadaslar ,
Fikrinizi almak ıstedıgım bır konu var ,
Bundan 2 ay once acıl servıse gıttım mıgrenım tuttugu ıcın ılaclarım fayda etmeyınce ayda bır ıkı defa acıl servıse basvururum , konu su acılde kayıt acılmadan once tansıyona vs bakan bı kısı oluyor bu bayan benı 10 dk beklettı bıtane adamla cene yaptı gozumun onunde ,
bende kızdım duramıyorum bnm evragımı verın konusmaya oyle devam edın dayanamıyorum dedım mıgrenım tutunca dayanamıyorum cunkı mıdemde cok bulanır neyse bu kadın basladı bn keyfımdenmı konusuyorum hastayla konusuyorum bekle senle ılgılencem dıyo hala oyle yapınca ben ona o bana bagırmaya basladık ozel guvenlıkler polısler vs toplandı basımıza sonrada kadın gıt senın evragını ben yapmıycam dedı bende yapacaksın mecbursun dedım zor bela yazdı evragı sımdıde eve haber geldı benı gıdıp sıkayet etmıs karakoldan ıfade vermem ıcın cagırıyorlar bende gdıp sıkayetcı olcam kadından nasıl bu kadar pıskın olabılıyor ınsanlar anlamadım bende sıkayetcı olunca mahkeme fılan acılır sanırım , zaten kamera kayıtları fılanda var yaptıgı terbıyesızlık ortada cok sınırlendım anlatmak ıstedım yorumlarınızı beklıyorum...

Keşke öncesinde sizde bimer e şikayet etseydiniz.bence sizin şikayet edeceğinizi düşünüp şikayetçi olmuş.üstüne gidin sakın alttan almayın.nefret ediyorum şu egoları doktorlardan yüksek evrak işleri zımbırtılarından

bnm aklımdan gectı hastaneye sıkayet edeyım dıye dusundum ama sonra lanet olsun dedım onlamı ugrascam
bıde utanmadan o gdıp benı sıkayet etmıs neler soylemıstır kımbılır bende anlatıcam herseyı sıkayetcıde oluıcam gorsun dunya kac bucakmıs dr fılanda degıl bu kısı ayrıca gırıste tansıyon vs olcuyo kagıt yazıp verıyor

Yanınızda bir yakınınız varmıydı ???
Mahkeme açılırsa şahit göstermeniz gerekecek ..
Kadın yalan yanlış şahitler göstermez umarım .
Geçmiş olsun bu arada ..

Ya şu hastane çalışanlarındaki özgüven nerden geliyor. Ve bunlara gerçekten hiçbir şey olmuyor. Geçen bitanesi de gata da arkadaşım söylediği şeyi duymadı anlayamadım pardon dedi kadının cevabı gerizekalı mısın ? Oldu herkes şok! Şikayet edicem dio git istediğin yere et soru sordum gerizekalı demedim naparsan yap dio. Saç baş yolmalık

resmen hem suçlu hem güçlü yaa arsız oluyor böyle tipler.insanları sürekli aşağılıyorlar.bence de iyi bir ders lazım ona.bunun gibi devlet hastanelerinde sağlık ocaklarında bir sürü insan var.bunlar yüzünden sürekli allah kimseyi hastaneye düşürmesin diyorum vallahi.

mallesef kraldan çok kralcıklar var hastanelerde özel hastanelerde bile böyleler heleki üniversite hastanelerinde tam kavga etmelikler nasıl kötü davranıyorlar heleki yaşlılara...

tansiyonu ölçülecek olan kişi oturur vaziyette on dakika bekletilir acillerde..pozisyonu münakaşaya senin tavrın getirmiş,bu da migren ağrına dayanamadığın için olmuş belli ki.bende çok şeye kızıyorum ama bazen de haklı olduklarını düşünüyorum sağlık görevlilerinin her gelen atarlansa yandılar..ki benim başıma da yakın zamanda geldi haklı olduğum halde hergün bir sürü insanla boğuştuklarından akıllarının gittiğini düşünerek la havle ya sabır çektim yani.

Yanınızda bir yakınınız varmıydı ???
Mahkeme açılırsa şahit göstermeniz gerekecek ..
Kadın yalan yanlış şahitler göstermez umarım .
Geçmiş olsun bu arada ..
tsk ederım
yanımda kımse yoktu
kadın yalancı sahıt gosterebılır cunkı bırbırımıze bagırdıgımız sırada guvenlıkler gelıp bana saldırmaya kalkmıslardı onları sahıt olarak gosterebılır bence

mallesef kraldan çok kralcıklar var hastanelerde özel hastanelerde bile böyleler heleki üniversite hastanelerinde tam kavga etmelikler nasıl kötü davranıyorlar heleki yaşlılara...
aynen oyle orda calısmaları kafalarına gore davranmalarını gerektırıyor sankı

ya konuyu anlamadın yada bnı sınır etmek ıcın yazıyorsun boyle
bırıncısı acıller tıklım tıklım her gelen hasta 10 dk bekletılmıyor tansıyonu olculuyor sıkayetı ne soruluyor kagıda yazıp kayıt bolumune gonderılıyor sorun su kadın benımle ılgılenecegıne bır adamla gelısı guzel cene yaptı ben bnmle ne zmn ılgıleneceksınız deyınce suclu oldum umarım anlatabıldım ?

Bazı sağlık çalışanları kendilerini birşey zannediyorlar ..
Sesinizi çıkarmazsanız yine hizmet alamıyorsunuz ..
Siz şikayet etmekte gecikmeyin ..

Iki ay oncesinin kamera kayitlari kalmayabilir. Keske sende guvdnliklere bir rapor tuttursaydin. Kotu olmus ama en fazla ifade verirsin heralde. Karakolda ilimli ol. Sen de derdkni anlat. Malesef saglik calisanlarina yapilan saldirilardan dolayi artik onlarin sikayetleri 1 -0 onde tutuluyor. Yaziklar olsun oyle insanlara. Ben gecen devlet hastanesinde cok ber at bisey yasadim bu neki dr. Belki dr. Bile degildi resmen kavga cikarmak icin sabrimi sinirimi zorladi ama ispat edemeyecegim icin bisey yapadim.

ben seni anladım hatta sana hak verdim ama bildiğim bir prosedürü paylaştım ,ama sen burda genel olarak takındığın tavırla direktgirdiysen acile diyebilecek bir şeyim yok,bence sen benim yazdığımı iyi oku,bende çok kızıyorum ama günde bin tane insanla uğraşıyorlar her cins adam var aralarında artık istemsiz hastalara bir tavır takınabiliyorlar..işte o zaman karşılarında usturuplu bir dil kullanırsan o dilin ağırlığı altında eziliyorlar zaten ama kavga yolunu seçersen senin yaptığın gibi onların gözünde diğer tartışma çıkaran insanlardan hiçbir farkın kalmıyor..anlatabildim mi..daha pazartesi yaşadım aynı şeyi zira.

Bazı sağlık çalışanları kendilerini birşey zannediyorlar ..
Sesinizi çıkarmazsanız yine hizmet alamıyorsunuz ..
Siz şikayet etmekte gecikmeyin ..
bu aksam ıfade vermeye gıdınce bende sıkayetcı olacagım zaten gerekırse hem hastaneye hemde bımere sıkayet ederım ben lanet olsun ugrasmıyım dedım ama kendısı kasınıyormus demekkı
kendını bısey zannetmenın otesıne gecmıs bu sahıs ndn bnmle ılgılenmıyorsunuz dıyorum yanımda adamla konusuyor duyuyorum bana dıyorkı adam hasta ondan konusuyorum hasta adam zaten ayakta gelıp muhabbet eder ınsanları saf yerıne koymaya calısıyorlar

guvenlıklere rapor tutturma sansım yoktu cunkı o kadın bagırmaya baslayınca guvenlıkler polısler hepsı bnm basıma yıgıldı bız keyfımızden gıdıyoruz sankı acıle bı havalara gırmıs hepsı senın basına ne geldı cnm

Ben uzun bir süre sağlık sektöründe çalışmıştım ..
Sizi çok iyi anlayabiliyorum ..
Bazı arkadaşlar yorum yapmış size ''niye tepki veriyosunuz onları da anlayın anlayışlı olun '' gibisinden ama siz orada
canınızla uğraşıyorsunuz anlayış gösterilmesi gereken sizsiniz ..
Çok fazla olaya şahit oldum gerçektende ..
İnsanlara o telaşlı hallerinde olmucak şekilde davranıp laf söyleyenler çok ..

gunde bın degıl yuzbınlerce adamla ugrassınlar bu onların meslegı yapamıyorlarsa secmeyecekler kardesım ben orta hasta halımle kımsenın cenesını bekleyemem bnmle ılgılenın deyınce bana cemkıren bı kadına da daha fazla hosgorulu davranamazdım devlet ıse almıs dıye kendılerını bı b.k zannedıyorlar malesef kımın parasıyla orda ekmek yedıklerını unutmasınlar

bende bunu anlatmaya calsııyorum gercekten benı anlamanıza cok sevındım
ben canımın derdıne dusmusum dayanamayacak bı haldeyım basım zonkluyor bı yandan mıdem bulanıyor bı yandan kadın kendı keyfıne lak lak pesınde bnmle ılgılenın deyınce suclu oldum
bazı mesleklerın gerektırdgı ozel durumlar vardır dayanamıyorsan secmeyeceksın yapmayacaksın oyle degılmı ama

pardon da tek hasta siz misiniz orada sizin gibi bir sürü insan var ve emin olun siz bağırıp çağırmasanız ortalığı birbirine katmasanız işleminiz daha çabuk halledilirdi. böyle bağırıp çağırarak işlerinizi yaptıracağınızı sanıyorsunuz ama artık o mantalite kalmadı, oradaki personel sizinle ilgilenmek zorunda evet ama sen bağırıp çağırırsan senin işlemini yapmak zorunda değil !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…