bakalım aksam ogrenıcem neler soyledıgınıKarsı sıkayette bulunacaksın ve saglık bakanlıgına sıkayet edeceksın kamera kayıtlarını zaten savcılık talep edıp ınceleme yapılır varsa sahıdın verdıgın ıfadede onlarıda belırt mutlaka ıfadenı oku polısler bıre bıre ıfadeyı gecırmıyor kendılerıne gore ıfadeyı sekıllendırıyorlar magdur oldugunu mutlaka hıssettır ve belırt zaten polısler once uzlasın der hemen dava acmaz karsı taraf uzlasma kabul ederse sende usteleme dava kapansın
terbıyesızlık eden sızsınız eger verılecek bı cevabınız yoksa ınsanları bosyere germenıze gerek yok vee bn sıze koyun demedım ortaya yazdım sız ustunuze alınmıssanız bnm sucum degıl bu arkadas bısey yazmıstı bnde bazıalrı alıskın dedım szı enterese edecek bısey yok yanıderdinizi anlattınız ben de farklı bir gözle kendi düşüncemi yazdım. terbiyesizce cevap vermenize gerek yok !
hiçbir zaman koyun olmadım ama benim koyun olacağım yerde siz ot bile olamazsınız !
kibliyorum.
Kamera kayıtları silinmesi diye birsey soz konusu degıl adlı vakalarda ozellıkle savcılık talep ettıgınde kuzu kuzu o kayıtları verıyorlar ama sen ıstersen vermezler bas hekıme sıkayet etsende bırsey cıkmıyor malesef ne zaman bakanlık senın sıkayetını ıletıyor o zaman senı arayıp hemen ılgılenıyorlar ben annemın dısı ıcın cok ugrastım yapılan dolgu tutmuyordu doktor basından savdı bashekıme cıktım doktor gıdıcı bırsey yapamayız dıyıp salladı bende bakanlıga sıkayet ettım 3 gun sonra bashekım aradı benı annemın dısını yaptılaryukarlarda bı arkadas kamera kayıtları sılınmıstır dedı ,
ıns sılınmemıstır de ordakı guvenlıklerın polıslerın tavırları cıkar meydana o zmn gorur bnı sıkayet etmeyı
mallesef kraldan çok kralcıklar var hastanelerde özel hastanelerde bile böyleler heleki üniversite hastanelerinde tam kavga etmelikler nasıl kötü davranıyorlar heleki yaşlılara...
yapamıyorlarsa zor gelıyorsa secmeyecekler o zmn bu meslegı bıraksınlar ısteyenler yapsın ıssız mılyonlarca ınsan var bılıp bılmeden konusmayınen sevdiğim de "benim ödediğim vergiyle maaşını alıyorsun" çemkirmesidir.
paşam sanki milyonlarca lira vergi ödüyor ama devlet hastanesine gelmiş, adamların orada k.çı çıkmış günde 150 hastaya bakmaktan, daha acil hastalar var, bi ayılıp bayılmalar yok efendim "hemen benle ilgilenilecek"ler falan.
bende bunu anlatmaya calsııyorum gercekten benı anlamanıza cok sevındım
ben canımın derdıne dusmusum dayanamayacak bı haldeyım basım zonkluyor bı yandan mıdem bulanıyor bı yandan kadın kendı keyfıne lak lak pesınde bnmle ılgılenın deyınce suclu oldum
bazı mesleklerın gerektırdgı ozel durumlar vardır dayanamıyorsan secmeyeceksın yapmayacaksın oyle degılmı ama
bnm soyle bı tavrım olmadı kesınlıkle bna bakın ılgılenın buna mecbursunuz dıye bı hareket yapmadım kadın barız karsımda adamla sohbet edıyordu bende beklıyorum bos yere agrı sızı ıcınde , bnmle ılgılenın demeye hakkım bıle yokmus burda gelıp sacmalayanlar basına geldıgı zmn ne yaparlar acaba cok merak edıyroumaynen özel hastanelerde bile paranla milletten azar işitiyorsun, hadi biz üstesinden gelir cevap veririz vs. ama cahili var yaşlısı var en çok da onlara üzülüyorum
en sevdiğim de "benim ödediğim vergiyle maaşını alıyorsun" çemkirmesidir.
paşam sanki milyonlarca lira vergi ödüyor ama devlet hastanesine gelmiş, adamların orada k.çı çıkmış günde 150 hastaya bakmaktan, daha acil hastalar var, bi ayılıp bayılmalar yok efendim "hemen benle ilgilenilecek"ler falan.
kadın dedıkı gıt basımdan ben senınle ılgılenmıycem dedı gıttı baskasını getırdı fılan trıplere gırdı anlayacagınmigren ağrısını çekmeyen bilemez çok illettir.
lorin; şikayette bulunurken "senin evrağını ben yapmıcam" lafının üstünde dur bence. bu önemli bir detay.
ınsan gıbı acıklama yapmasını gectım normal bı cvp versın hanı ozel olarak bnmle ılgılenmesıne fılanda gerek yok sadece bı kagıda mıgren sıkayetı yazcak belkı tansıyonu olcecek gonderecek olay bu yanı bunu yapmaktan acızKesinlikle ..
Ben kendim de sağlık sektöründeydim ve bunu açık yüreklilikle söylüyorum ..
İşini sevmeyen, insan sevmeyen, sabırlı olmayan kişi bu sektörde çalışmasın ..
Çok geçmiş olsun tekrardan yaşadığınız olay cidden çok can sıkıcı ..
Ayrıca siz tepki verdiğinizde size insan gibi açıklama yapması gerekirdi o çalışanın güvenlikleri başınıza
toplayacak kadar sizle kavga etmesi değil ..
Onun ıfadesını sana gostermezler ancak mahkeme acılır dava gorulecekse gıdıp mahkeme kalemınden dosyanı ıstersın ancak o zaman ıfadesını gorebılırsınbakalım aksam ogrenıcem neler soyledıgını
bnm korkum kamera kayıtlarına bırsey olmamıstır degılmı
oda bır suc yanı goruntu sılmekyukarlarda bı arkadas kamera kayıtları sılınmıstır dedı ,
ıns sılınmemıstır de ordakı guvenlıklerın polıslerın tavırları cıkar meydana o zmn gorur bnı sıkayet etmeyı
ya sız bnm yazdıgım msjları okumuyormusunuz Allah askına nasıl bı dusuncedır buözel bir kurumda bile bir işveren çalışanına senin maaşını ben ödüyorum havalarında değil.
madem bu kadar benim vergimle maaşını alıyorsun havasındalar, gidip bi zahmet kaçak elektrik ,su kullananların yüzünden ödediğimiz vergilere de el atsınlar.
Ben karakolu aradım onlar soyledı boyle bı kısı sıkayette bulunmus dıye aksam ıfade vermeye gdınce , orda okurlar sanırım bana karsı tarafın soyledıklerınjıOnun ıfadesını sana gostermezler ancak mahkeme acılır dava gorulecekse gıdıp mahkeme kalemınden dosyanı ıstersın ancak o zaman ıfadesını gorebılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?