Merhaba bayanlar. Ben 18 yaşında bir kızım.
Bu seneye kadar hiç kafama takmadığım şeyleri takmaya başladım. Kendimle ilgili şeyler tabii.
Bu seneye kadar göğüslerimin yaşıtlarıma göre küçük olduğunu farketmemiştim. Bir avuç kadar birşeyler. Ayaktayken neyse de yatınca dümdüz oluyorlar bir de.
Sonra bacaklarımın kalın olduğunu yeni yeni farkediyorum sanki. Hele üst bacak kısmı daha kalın. Hiç sevmiyorum. Normalde zayıfım yani.
Sivilcelerim vardı uzun zaman baya doktor filan derken hafiflediler. (Tamamen geçtiler diyemem ama)
Saçlarım dökülüyor. Ayrıca tarayınca hemen kabarıyor elektrikleniyorrrrrrr.. Ayak tırnaklarımda mantar vardı baya şeyler kullandım hafifledi ama geçmediler.
Yani aslında çevremde hep güzel olduğum söylenirdi. Ben mi abartıyorum bilemiyorum kötü hissediyorum.
Çirkin bir yüzüm yok. Erkek arkadaşımda var. Kendimle barışık olmaya çalışıyorum. Her aynaya baktığımda ben güzel,alımlı bir kızım diyorum.
Psikolojik olarak rahatlatmaya çalışıyorum kendimi sanırım çok tuhaf. Daha ne diyeyim ?
gögüslerin hic kucuk deyiller.tam normaller.Napicaksin büyük gogüsü,cogu mankenin seninkiler gibi bakarsan.
bisiklet sürmeyi,biliyorsan ve seviyorsan,bacaklar icin süper bir egzersiz!
Okulun yokmu???
Şükürsüzlük hastalığına yakalanmışsınız. Engellileri düşünün derim...Halimize şükredelim
hayatın boyunca seni üzen kafana taktığın tek şeyler bu olur umarım..
bu bi süreç bence herkes yaşıyo bunları bende geçirdim... bütün vücuduma takmıştım bi aralar.. herkes güzel bense kendine bakmayan biriydim sanki.. ama geldi geçtiii şimdi kafaya takacak daha önemli şeylerim var(
okul ne alaka bu konuyla?
1. ayaklarına kına yak geçer.
2. bence hiç bir kız çirkin diildir
3. bende gayet çewrem tarafndan beğenilirim ama benimde bacaklarım vücuduma göre kalın göğüslerim yok gibi ben kafama bunları hiç takmam.36 bedenim bacaklarm 38 40 bedende bir bayanın bacaklaryla aynı.
4. saçın dökülüyorsa bakımlar var dene geçer yada doktora git kan sayımı yaptr demirin ya da çinkon düşük olabilir
5. okuluna bak bunlar kafaya takılmaz.....
Sizemi sormuşum pardon ( ! ) Konu sahibine sormuştum..
güzellik süs fln bunlar boş işler. Bakım elbet önemlidir ama tadında. takıntı yapmak insana zarar verir. şükretki elin ayağın düzgün. ben üni ilk yıllarmda taktım kafaya güzelliği sınıfta kaldım aklım başıma geldi. bunlar takılcak şeyler değil gereksiz ve önemsiz ayrıntılar bir an önce bence toparlanın. allah size uygun olanı ztn vermiş allahı gücendirmeyin böyle düşüncelerle
Kusura bakmayın görmemişim ama bende ne alaka anlayamadım.
bu yaşlarda çok normal canım şimdi herşeyi takarsın dış görünüşünle alakalıa
ama birkaç yıl sonra inan gülersin bu günlerine
dertsiz başıma dert mi aramışım dersin
fazla takılmamaya çalış ve bunun geçici bi dönem olduğunu, öyle düşündüğün gibi büyük sorunların olmadığını ve sadece yaşın itibariyle bu tarz şeyleri büyütüyor olmanın olağan olduğunu telkin et kendine
Kusura bakmayın görmemişim ama bende ne alaka anlayamadım.
ne demek ne alaka.ınsanın hayatı sadece guzellık bakım aman suram soyle buram eğrı bundan ıbaret degılkı.once okulunu bıtır muhtemelen lıse 4 desın ve unv hazırlanıyorsun önce bunları hallet ıyı bır yere yerles ondan sonra aman sıvılcem var ayaklarımda nasır var saclarım dokuluyor sonra dusun bunları.goguslerınmı kucuk hıcmı yapmadık bızde sudyenın altına doldur peceteyı kım gorecek senden baska.sivilcenmı var sur pudrayı fondatenı nasırınmı var gıt aldır yada kına sür nasır kremlerını sur gecer saclarınmı dokuluyor sür sarımsagı saclarına hem sac cıksın hemde dokulmesı durdun.illet oluyorum soyle konulara.bende acıyorum bazen sonrada aman dıyorum actıgım konuya bak.
gogus kanserı olupta goguslerı olmayan ablalarımızı dusunelım onlar ne yapsın
kanser olup kemoterapı goren sacları dokulen ablalarımızı dusunelım onlar ne yapsın
yuzune şiddet goren yada eşi tarafından cezalandırılıp kezzap dokulen ablalarımız ne yapsın
bacakları olmayıp bircok engelı asıp kendısi ile barısık tek derdımız bu olsun dıyen bıreylerımız ne yapsın.
şükür rabbıme nefes alıyoruz.kusura bakma agır oldu ama hıc şikayet etme.sendekı sadece bır gecıs donemı bardagın bos tarafına degıl dolu tarafına bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?