Şikayetçiyim! Bu bir süreç mi? Abartıyor muyum?

evlılıkle ne alakası var onu pek anlıyamadım.daha dıkkatlı okursanız yazdıgımı belkı anlarsınız sızde ne demek ıstedıgımı.

çıplakken kalın bacaklar küçük göğüsler sivilceli cilt evet çirkin gözükür ama zaten şuan seni kimse çıplak görmez görene kadar da düzelmiş olur bu sorunların zaten giyinikkende zaten arkadasların dedigi gibi sür fondoteni giy destekli sütyeni siyah kilotlu corabı taş gibi olursun

arkadaş kalın dediği bacaklarının resmini koymuş başka bi topiğe de hiç de kalın değil
ilgi çekmeye mi çalışıo diye düşünmedim deil

bence haline sükret elin ayagin tutuyor...
güzellik falan gecici seyler,önemli olan saglik...

arkadaş kalın dediği bacaklarının resmini koymuş başka bi topiğe de hiç de kalın değil

zaten bi insan kötü olan bişeyini söyleyince karşısındakinden yoo hayır öyle degil gayet güzel cevabını beklermiş =) bende dikkat ettim buna mesela arkadas diyor kilo aldım ya kiloluyum ben filan karşısındakinden yoo hayır cevabını beklerler hep bende hep evet kilo almışsın derim kötü müyüm =)

arkadas gecenlerde gögüslerinin resminide koymustu,
bana cok tuhaf geldi iyi cesaret orasinin burasinin resmini cekip koymasi...

Ben gerçekten iyi niyetle açtım bu konuyu. Bu mesajlara çok üzüldüğümü belirtmek isterim. Teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…