Şikayetim üZerine ifadeye çağırıyorlar.

Esinizle gitmek zorunda değilsiniz maksat birinin yanınızda olması değil mi komşunuz arkadasınız ile gidin olmazsa.

E eşiniz bir gun izin alsın. Götürsün sizi niye bu kadar sıkıntı çekiyorsunuz anlamadım.

Gün içerisinde kalabalık olmayan toplu taşıma araçlarına da binebilirsiniz yaniniza birini alarak. Birazını da taksiyle gidersiniz hallolur.

Arkadasım once konusma tavrını duzelt.ikincisi ben ınanmadım ama boyle seylere ınsanlar ınanıp dolandırılmasın dıye bu mesaj atanların arastırılması ıcın maıl attım.vazgectıgımden degıl ne yapabılırım gitmeden bu sartlar altında dıye fıkır almaya calısıyorum. Ne cok yara almıssın

Konuşma tavrımda herhangi bi şey yok. Yaram falan da yok düzgün konuş.

Ben senin yaptığın gibi altı doldurulamayacak bi Ton dilekçeyle uğraşıldığı için, belki daha önemli dilekçelere sıra gelmediğinden bahsediyorum.

Benim kurumuma hergün 150-200 arası bu tarz dilekçe geliyor ve bunların en az %60'ı senin yaptığın gibi ucu şahsa dokununca vazgeçenlerden. Ve bu dilekçe yoğunluğundan dolayı benim masamda daha en az 1000 dilekçe sırada bekliyor. Anlatabiliyormuyum??

Vazgeçmek değil diyorsun da savcı ifadeye çağırmış gidemem diyorsun. Ne olacak savcı mı gelecek ayağına?

Konuşma tavrımda herhangi bi şey yok. Yaram falan da yok düzgün konuş.

Ben senin yaptığın gibi altı doldurulamayacak bi Ton dilekçeyle uğraşıldığı için, belki daha önemli dilekçelere sıra gelmediğinden bahsediyorum.

Benim kurumuma hergün 150-200 arası bu tarz dilekçe geliyor ve bunların en az %60'ı senin yaptığın gibi ucu şahsa dokununca vazgeçenlerden. Ve bu dilekçe yoğunluğundan dolayı benim masamda daha en az 1000 dilekçe sırada bekliyor. Anlatabiliyormuyum??

Vazgeçmek değil diyorsun da savcı ifadeye çağırmış gidemem diyorsun. Ne olacak savcı mı gelecek ayağına?
Sana prim veremem sekerim. Git baska yerde gazını bosalt

Sanırım mahkeme yok sadece benım ıfademı almak ıstıyolar şikayetımden dolayı.salı yada carsamba gunu savcı odasında ifade verebılırmısım.
Ben olsam bi arardim yetkili yeri ve sorardim nelee yapilbilir diye.

İfade vermeye gitmemeniz halinde bütün mahkeme masrafları tarafınızca ödeniyor diye biliyorum. Arkadaşıma öyle olmuştu.

Canım birşey yok bunda sen şikayet ettıgın için onlarda bunu resmi işleme koymak zorunda

Gireceksın odaya bi şilayet dilekçesi dolduracaksın dava açmak istermisşniz diyecekler hayır ben ugrasamam diyeceksin bitecek

İyi olnuş boşver karşı taraf adliyeye gidip ifade vermek zorunda korksunlar biraz

merhaba arkadaslar hukuk konularında bilgili olan arkadaslara birley danısmak ıstıyorum. Ocak ayında telefonuma , hediye telefonunuz var almazsanız iptal olacak gibi sacma dolandırıcılık mesajı geldi. Bende sıkıldım bu tür mesajlardan ve ınternetten arastırıp bimere sikayet ettim mail yoluyla. Daha sonra dava açılmıs sanırım. Bugunde elime şikayetci ifadesi için çağrı kagıdı geldi . 10gün içinde adliyeye gidip ifade vermem gerekiyormuş.gitmezsem zorla getirilecegim yazıyor.ben hamileyim ve anadolu yakasında kı adlıyeye cagırıyolar ve daha once hıc boyle ıfayede gıtmedm.gitmesem olur mu nasıl iletisim kurabılırım adlıyeyle.gidersem nasıl davranacagımıda bılmıyorum. Lütfen yardımcı olun kızlar
Birşey olmaz git ver ifadenin. Olayı olduğu aktar.yazılı olarak sana ifadenin gösterecekler sende muhakkak okuyup imzskayacaksun. Klasik prosedür.
Kişisel dava olsa şikayetini geri çekebilirsin ama kamu davasına dönüşürse mecbur gidilen ifade için.

Cagirildiginiz adliyenin telefon numarasini bulun internetten ve arayın durumu anlatin. Size yakin olan adliyeye gidip ifade verip veremeyeceğinizi ogrenin. Onlar daha net bilgi verir.

Yarın bigün devlete gerçekten ihtiyaç duyduğunda ve gereksiz başvurular yüzünden aylarca sıra beklemek zorunda kaldığında, o gazı alır kendin kullanırsın.
Yahu ne alakası var?
Hanımefendiye bir mesaj gelmiş,kendi inanmamış ama başkalarının canı yanmasın diye dolandırıcı olduklarından şüphelendiği için bunu bildirmek istemiş. Duyarlı davranmış bir bakıma.

Zorla getirme kararı varsa gitmezseniz tabi ki de sorun olur, adı üstünde zorla getirme kararı.
Kolluk kuvvetleri marifetiyle adliyeye götürülürsünüz.
Ya gideceksiniz ya da gidemeyeceğinizi belgeleyeceksiniz.

Yahu ne alakası var?
Hanımefendiye bir mesaj gelmiş,kendi inanmamış ama başkalarının canı yanmasın diye dolandırıcı olduklarından şüphelendiği için bunu bildirmek istemiş. Duyarlı davranmış bir bakıma.
Cnm boylelerı sorf yorum yapmak ıcın yazıyo.ben yorum yapın demedım konuma fıkır verın dedım.boş boş kınuşuyor işte.ayrıca bu iştende para kzanıyor yınede rhtsız oluyo ınsanlara yardımcı olmaktan .boylelerle muhattap oluyo magdur ınsanlar dusun halimizi

Cnm boylelerı sorf yorum yapmak ıcın yazıyo.ben yorum yapın demedım konuma fıkır verın dedım.boş boş kınuşuyor işte.ayrıca bu iştende para kzanıyor yınede rhtsız oluyo ınsanlara yardımcı olmaktan .boylelerle muhattap oluyo magdur ınsanlar dusun halimizi

Sizin algılarınızda sorun var sanırım. Ben hangi insana yardımcı olmaktan rahatsız olduğumu dile getirmişim?

Aksine Size yardım etmek isteyen, başvurunuza dönüş yapan insanlara karşı "ay ben gidemem, hamileyim" diyerek yarı yolda bıraktığınız için kızıyorum.

Ha bide ben o işten para kazanmıyorum. Aksine Bimer, cimere gelen çoğu asılsız ve bi anlık sinirle yazılmış gereksiz şikayetler yüzünden, gerçekten bize ihtiyacı olan vatandaşlara yeteri kadar zaman ayıramamaya üzülüyorum.

Savcı şimdi senin başvurundan para mı kazanıyor? Sen şikayet yazmazsan adam aç mı kalacaktı? Ne küstahça bi laf.

Back
X