- 12 Mayıs 2016
- 1.698
- 2.966
- 63
Telefonla sorun sizi davet eden savcinin kalemine.Acaba bakırkoy adlıyesınden yazılı ıfade versem olurmu ki :s
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Telefonla sorun sizi davet eden savcinin kalemine.Acaba bakırkoy adlıyesınden yazılı ıfade versem olurmu ki :s
Telefonla sorun sizi davet eden savcinin kalemine.
Sanırım pazartesi oyle yapsam daha iyi olacak.tesekkur ederımTelefonla sorun sizi davet eden savcinin kalemine.
Arkadasım once konusma tavrını duzelt.ikincisi ben ınanmadım ama boyle seylere ınsanlar ınanıp dolandırılmasın dıye bu mesaj atanların arastırılması ıcın maıl attım.vazgectıgımden degıl ne yapabılırım gitmeden bu sartlar altında dıye fıkır almaya calısıyorum. Ne cok yara almıssın
Sana prim veremem sekerim. Git baska yerde gazını bosaltKonuşma tavrımda herhangi bi şey yok. Yaram falan da yok düzgün konuş.
Ben senin yaptığın gibi altı doldurulamayacak bi Ton dilekçeyle uğraşıldığı için, belki daha önemli dilekçelere sıra gelmediğinden bahsediyorum.
Benim kurumuma hergün 150-200 arası bu tarz dilekçe geliyor ve bunların en az %60'ı senin yaptığın gibi ucu şahsa dokununca vazgeçenlerden. Ve bu dilekçe yoğunluğundan dolayı benim masamda daha en az 1000 dilekçe sırada bekliyor. Anlatabiliyormuyum??
Vazgeçmek değil diyorsun da savcı ifadeye çağırmış gidemem diyorsun. Ne olacak savcı mı gelecek ayağına?
Ben olsam bi arardim yetkili yeri ve sorardim nelee yapilbilir diye.Sanırım mahkeme yok sadece benım ıfademı almak ıstıyolar şikayetımden dolayı.salı yada carsamba gunu savcı odasında ifade verebılırmısım.
Canım 150yi aradim ama haftaıcı hızmet verıyolarmıs.pazartesi arıcam artkBen olsam bi arardim yetkili yeri ve sorardim nelee yapilbilir diye.
Birşey olmaz git ver ifadenin. Olayı olduğu aktar.yazılı olarak sana ifadenin gösterecekler sende muhakkak okuyup imzskayacaksun. Klasik prosedür.merhaba arkadaslar hukuk konularında bilgili olan arkadaslara birley danısmak ıstıyorum. Ocak ayında telefonuma , hediye telefonunuz var almazsanız iptal olacak gibi sacma dolandırıcılık mesajı geldi. Bende sıkıldım bu tür mesajlardan ve ınternetten arastırıp bimere sikayet ettim mail yoluyla. Daha sonra dava açılmıs sanırım. Bugunde elime şikayetci ifadesi için çağrı kagıdı geldi . 10gün içinde adliyeye gidip ifade vermem gerekiyormuş.gitmezsem zorla getirilecegim yazıyor.ben hamileyim ve anadolu yakasında kı adlıyeye cagırıyolar ve daha once hıc boyle ıfayede gıtmedm.gitmesem olur mu nasıl iletisim kurabılırım adlıyeyle.gidersem nasıl davranacagımıda bılmıyorum. Lütfen yardımcı olun kızlar
Sana prim veremem sekerim. Git baska yerde gazını bosalt
Yahu ne alakası var?Yarın bigün devlete gerçekten ihtiyaç duyduğunda ve gereksiz başvurular yüzünden aylarca sıra beklemek zorunda kaldığında, o gazı alır kendin kullanırsın.
Cnm boylelerı sorf yorum yapmak ıcın yazıyo.ben yorum yapın demedım konuma fıkır verın dedım.boş boş kınuşuyor işte.ayrıca bu iştende para kzanıyor yınede rhtsız oluyo ınsanlara yardımcı olmaktan .boylelerle muhattap oluyo magdur ınsanlar dusun halimiziYahu ne alakası var?
Hanımefendiye bir mesaj gelmiş,kendi inanmamış ama başkalarının canı yanmasın diye dolandırıcı olduklarından şüphelendiği için bunu bildirmek istemiş. Duyarlı davranmış bir bakıma.
Hadi yürüüYarın bigün devlete gerçekten ihtiyaç duyduğunda ve gereksiz başvurular yüzünden aylarca sıra beklemek zorunda kaldığında, o gazı alır kendin kullanırsın.
Cnm boylelerı sorf yorum yapmak ıcın yazıyo.ben yorum yapın demedım konuma fıkır verın dedım.boş boş kınuşuyor işte.ayrıca bu iştende para kzanıyor yınede rhtsız oluyo ınsanlara yardımcı olmaktan .boylelerle muhattap oluyo magdur ınsanlar dusun halimizi