Şikayetim üZerine ifadeye çağırıyorlar.

Ztn senin gibiler atlamasa sadece boyle konular hakkında bilgisi olan insanlar cevap verse bukdr uzamaz konu.bılgısı olanlar cevap versın dıyede belırtmısım konumda ztn.herkes bıoş boş konusuyo işte

Taksi parani versek huzura erersin artik :)) cuma gunu hatirlatin hayir yapayim size :) bu kafayla bebegine yazik iceride onu da gerdikce gerdin. Ayrica BIZIM GIBI "INSANLAR" size yardimci olmaya calismis, Ben dahil okusaydiniz eski mesajimi gorurdunuz. Ancak SIZIN GIBILER okumaktan bihaber olunca ukala haller sergiler boyle.

makam aracını görünce anladım ki ben de dahilim siteminize.

ben şikayet edip etmemesine bişey demedim iyi yapmış eline koluna sağlık.

millete neler dediğine bakarsanız üstüne niye gidildiğini (?) anlarsınız.

gidilebilir bir yol diyene çok duyarlısınız diye laf sokmuş.

kimse kimseyi azarlayamaz. azarlarsa uyarılacağını bilir.

kimsenin üstüne gittiğim yok makam aracı bekliyo herhalde başka ne diyebilirdik?

ki bekliyomuş bakın iyi olur tatlım neyiniz eksik dedi :KK66: tatlısıyım onun ben hiç üstüne gider miyim aaaa
Ah avukatsınız sanırım siz:)))

Gıtmen getek gıtmesen eyer hak ve hukuku yok yere ısgal sucundan sız zan altında klıyosunuz ıfade onmlıdır

Canim korkulacak birsey yok Müracaat ettigin savci yazili ifaden hakkinda sana sorular soracak gerekli gordugu takdirde mahkemeye sevk edecek.Istersen ifadeni geri alabilirsin.Ancak bunu da bizzat yapman lazim .O sebeple git hallet.Baska adliye bakmaz bence yetkisizlik nedeniyle.Yine de emin degilim bir arastir.Hem mağdur olan sensin ve cok basit guncel bir meselen var birsey olmaz.Rahat ol

Canim korkulacak birsey yok Müracaat ettigin savci yazili ifaden hakkinda sana sorular soracak gerekli gordugu takdirde mahkemeye sevk edecek.Istersen ifadeni geri alabilirsin.Ancak bunu da bizzat yapman lazim .O sebeple git hallet.Baska adliye bakmaz bence yetkisizlik nedeniyle.Yine de emin degilim bir arastir.Hem mağdur olan sensin ve cok basit guncel bir meselen var birsey olmaz.Rahat ol
Saol cnm mesajın ıcın.ben salı günü gittim savcıya ifademi verdım.bunun sonucu nolcak cezalandırılcaklarmı diye sordum bu boyle kapanır dedı bi sonucu olmuyo malesef. Sadece etrafımızdakılerı bılgılendırcez, kimse boyle mesajları acmasın ınanmasın dedi.ztn ben ınanmadım magdur olan ınsanlar ıcın boyle bırsey için duyarlı davranıp sıkayet ettım dedım. Bosver herkes kendınden sprumlu dedi adamda artk bıkmıs bu tür seylerden.boyle seylere gülerek bakıyolar artık.

Saol cnm mesajın ıcın.ben salı günü gittim savcıya ifademi verdım.bunun sonucu nolcak cezalandırılcaklarmı diye sordum bu boyle kapanır dedı bi sonucu olmuyo malesef. Sadece etrafımızdakılerı bılgılendırcez, kimse boyle mesajları acmasın ınanmasın dedi.ztn ben ınanmadım magdur olan ınsanlar ıcın boyle bırsey için duyarlı davranıp sıkayet ettım dedım. Bosver herkes kendınden sprumlu dedi adamda artk bıkmıs bu tür seylerden.boyle seylere gülerek bakıyolar artık.
oyle valla canım...Neyse gecmis olsun o halde

Back
X