Şikayetim üZerine ifadeye çağırıyorlar.

Konuşma tavrımda herhangi bi şey yok. Yaram falan da yok düzgün konuş.

Ben senin yaptığın gibi altı doldurulamayacak bi Ton dilekçeyle uğraşıldığı için, belki daha önemli dilekçelere sıra gelmediğinden bahsediyorum.

Benim kurumuma hergün 150-200 arası bu tarz dilekçe geliyor ve bunların en az %60'ı senin yaptığın gibi ucu şahsa dokununca vazgeçenlerden. Ve bu dilekçe yoğunluğundan dolayı benim masamda daha en az 1000 dilekçe sırada bekliyor. Anlatabiliyormuyum??

Vazgeçmek değil diyorsun da savcı ifadeye çağırmış gidemem diyorsun. Ne olacak savcı mı gelecek ayağına?

Canim senin üslubun çok kötü ama meramini anladım. Burada suçlu kullanıcılar değil maalesef.

Bu tür kurumların süreç verimliliğini düzenli olarak analiz edip sürekli iyileştirmeler yapması gerekiyor. Burada sorumluluk kullanıcıda değil kurumda.

Eğer kullanıcının böyle arkasında durmayacagi şikayetler almak istemiyorlarsa ya kullanıcıların şikayetten vaz geçme sebeplerini araştırıp bunlar adına düzenleme yapacaklar. Bu örnekte mesela konu sahibi icin dosyanın Bakırköy Adliyesi'ne taşınması olur. Ya da şikayette vaz geçtiğinde bazı yaptırımlar koyacak. Örn para cezası gibi. Burada gelip konu sahibine kızma yerinde kurum içinde süreç verimliliği vs konularını gündem haline getirmeye çalışmalısın.

Canim senin üslubun çok kötü ama meramini anladım. Burada suçlu kullanıcılar değil maalesef.

Bu tür kurumların süreç verimliliğini düzenli olarak analiz edip sürekli iyileştirmeler yapması gerekiyor. Burada sorumluluk kullanıcıda değil kurumda.

Eğer kullanıcının böyle arkasında durmayacagi şikayetler almak istemiyorlarsa ya kullanıcıların şikayetten vaz geçme sebeplerini araştırıp bunlar adına düzenleme yapacaklar. Bu örnekte mesela konu sahibi icin dosyanın Bakırköy Adliyesi'ne taşınması olur. Ya da şikayette vaz geçtiğinde bazı yaptırımlar koyacak. Örn para cezası gibi. Burada gelip konu sahibine kızma yerinde kurum içinde süreç verimliliği vs konularını gündem haline getirmeye çalışmalısın.
Harıkasınız.cok yapıcı bır yorum olmus. Ama ben hla cevabımı bulamadım malesef

Buradakiler otorite degil ki size herkes dilinin dondugunce yazmaya calismis, burada daha fazla zaman kaybedeceginize bulundugunuz yerdeki adli makama gidip sorun herkes kurtulsun. Burada bizleri terslemeye ne hakkiniz var? Bir sikayette bulundunuz madem gerekeni yapin, ona gelmem buna gitmem madem boyle kilinizi kipirdatmayacaktiniz neden girisimde bulundunuz ki Allah Allah.

Buradakiler otorite degil ki size herkes dilinin dondugunce yazmaya calismis, burada daha fazla zaman kaybedeceginize bulundugunuz yerdeki adli makama gidip sorun herkes kurtulsun. Burada bizleri terslemeye ne hakkiniz var? Bir sikayette bulundunuz madem gerekeni yapin, ona gelmem buna gitmem madem boyle kilinizi kipirdatmayacaktiniz neden girisimde bulundunuz ki Allah Allah.
Sizin derdiniz nedir acaba

Aslında gitsen çok iyi olur bu dolandırıcılıktan kaç kişinin canı yanıyor , ama sürekli gçtmen gerekecekse ve eziyete dönüşecekse caymanda haklısın annemi'de bozuk bir koltukla dolandırdılar şimdi her 2 ayda bir mahkemeye gidiyor ki annemde'de tansiyon,şeker ,kalp var parasıyla rezil oldu 6 tl'lik masaj koltuğunu hem pahalı hem bozuk aldı resmen dolandırdılar annemi bize danışmadan yaptı şimdi yeni ve zorki hobisi mahkeme,avukat ile boğuşmak 9 000bin tl parası gitti artık dedim anneme sen daha 3 yıl mahkemeye gidersin ama şikayette edemiyor bize danışmadan yaptığı için ama tabi mahkeme dönüşü şekeri fırlıyor karşı taraf yalan yanlış ifade vermiş ,belli sahtekarlar

Aslında gitsen çok iyi olur bu dolandırıcılıktan kaç kişinin canı yanıyor , ama sürekli gçtmen gerekecekse ve eziyete dönüşecekse caymanda haklısın annemi'de bozuk bir koltukla dolandırdılar şimdi her 2 ayda bir mahkemeye gidiyor ki annemde'de tansiyon,şeker ,kalp var parasıyla rezil oldu 6 tl'lik masaj koltuğunu hem pahalı hem bozuk aldı resmen dolandırdılar annemi bize danışmadan yaptı şimdi yeni ve zorki hobisi mahkeme,avukat ile boğuşmak 9 000bin tl parası gitti artık dedim anneme sen daha 3 yıl mahkemeye gidersin ama şikayette edemiyor bize danışmadan yaptığı için ama tabi mahkeme dönüşü şekeri fırlıyor karşı taraf yalan yanlış ifade vermiş ,belli sahtekarlar
Canım ben vazgecmedım sadece karsıya gıtmektense kendı bulundugum bolgedekı adlıyeye gıtsem mı dıye sordum ama sagolsn cok bılmısler olayı baska bır seye cevırdıler. Yarın gitcem ifademı vercem.danıstım adlıyede calısan bırıne.

Ztn senin gibiler atlamasa sadece boyle konular hakkında bilgisi olan insanlar cevap verse bukdr uzamaz konu.bılgısı olanlar cevap versın dıyede belırtmısım konumda ztn.herkes bıoş boş konusuyo işte

duyar beğendirememiş kimse size de :)

daha kaç ay var doğuma allah aşkına.

bide çok duyarlısınız diye laf sokmuşsunuz.

arayalım da makam aracı göndersinler size.

amma duyarsızız bireysel ulaşımınızı bekledik.
Valla iyi olur tatlım herkesın altnda makam aracı var bızım neyımız eksık.8aylık hamıleyım desem yardımcı olma olrm heralde

Ztn senin gibiler atlamasa sadece boyle konular hakkında bilgisi olan insanlar cevap verse bukdr uzamaz konu.bılgısı olanlar cevap versın dıyede belırtmısım konumda ztn.herkes bıoş boş konusuyo işte
bi sen dolu konuşuyosun mahkeme işleyişi en ciddi kurumdur usülü adabı anlatılmış. keyfi uygulamalara yer yok. dükkanı bırakcak kimse yok gelmitm ayağıma taş değdi gelmiym gibi prenses bahaneleri de işlemez ayrıca savcı çağrısı var.

savcı bey/ savcı hanım ifadeye bekliyorsa ciddi bir sağlık sorununuz yoksa gidersiniz.

yok ne çok yara almışsın yok atlamayın yok çok bilmişler. beğenmiyosan az bilene sor o zaman. zaman ayırmışız yardımcı olucaz bide trip yiyoruz. çok mu mutsuzsunuz evde? nazınız buraya mı geçiyo? ne hamileler gördüm asabisini ilk kez görüyorum.

bi sen dolu konuşuyosun mahkeme işleyişi en ciddi kurumdur usülü adabı anlatılmış. keyfi uygulamalara yer yok. dükkanı bırakcak kimse yok gelmitm ayağıma taş değdi gelmiym gibi prenses bahaneleri de işlemez ayrıca savcı çağrısı var.

savcı bey/ savcı hanım ifadeye bekliyorsa ciddi bir sağlık sorununuz yoksa gidersiniz.

yok ne çok yara almışsın yok atlamayın yok çok bilmişler. beğenmiyosan az bilene sor o zaman. zaman ayırmışız yardımcı olucaz bide trip yiyoruz. çok mu mutsuzsunuz evde? nazınız buraya mı geçiyo? ne hamileler gördüm asabisini ilk kez görüyorum.
Asabı değilim sacmalıklara tahammul edemıyorum. Bilgisi olmayan zaman ayırmasın.ben mı diyorum size atlayın her konuya diye hayret birsey

Asabı değilim sacmalıklara tahammul edemıyorum. Bilgisi olmayan zaman ayırmasın.ben mı diyorum size atlayın her konuya diye hayret birsey
bu tarz durumlarda Mune Mune hanım oldukça hakimdir konuya. aradığınız cevabı kendilerinde bulacağınızdan eminim.

biz atlamayalım daha fazla "nazik" tabirinizle..

Of baydınız he.tamam susun da yarın gıdıcem işte

yahu niye hamile kadının üstüne üstüne gitmişsiniz
yok boş boş çağrılarla uğraştırıyorsunuz insanları
yok ayağına makam aracı getirelim mi

ne yapsaydı bana dokunmayan yılan bin yaşasın mı deseydi
yada kimi kandırırlarsa kandırsınlar ben kanmadım nasıl olsa deyip uğraşmasa mıydı
o tür mesajlardan sadece büyük insanları değil yaşlı ve genç çocukları da kandırabiliyorlar
basbayağı dolandırıcılık için atılmış mesajı şikayet etmiş kadın

Bu kadar stres yapmayin en fazla 10 dak. Kalirsiniz ifade olayinda.kagit gelmis gitmek zorundasiniz gitmeseniz polis zoruyla goturulursunuz.bu kadar stres yapacak bisey yok sanik degilsiniz neticede

Bence anadolu adliyesine gidip savcıya ifadenizi verip kurtulun, şu aşamada onlara ifadeniz gerekiyor,yoksa sürekli sizi çağıracaklar, ayrıca dolandırıcılık suçu şikayete tabi değil siz şikayetten vazgeçseniz bile onlar davayı görmeye devam eder; ama siz katılmak zorunda değilsiniz duruşmalara..

Eğer yok ben hiç gidemem diyorsanız bakırköy adliyesine gidin, hamileliğim sebebiyle sağlık sorunlarım var, ifademin bakırköy savcılığında alınmasını istiyorum gibi bir dilekçe verip, anadolu adliyesine gönderilmesini isteyebilirsiniz ama talebiniz kabul olur mu o kısmı tam bilemiyorum, sonuçta istanbulda oturuyosunuz

En başta dediğim gibi en iyisi anadoluya gidip kurtulmanız, hem kendinize hem de çalışanlara bir sürü iş çıkarmamış olursunuz

yahu niye hamile kadının üstüne üstüne gitmişsiniz
yok boş boş çağrılarla uğraştırıyorsunuz insanları
yok ayağına makam aracı getirelim mi

ne yapsaydı bana dokunmayan yılan bin yaşasın mı deseydi
yada kimi kandırırlarsa kandırsınlar ben kanmadım nasıl olsa deyip uğraşmasa mıydı
o tür mesajlardan sadece büyük insanları değil yaşlı ve genç çocukları da kandırabiliyorlar
basbayağı dolandırıcılık için atılmış mesajı şikayet etmiş kadın
makam aracını görünce anladım ki ben de dahilim siteminize.

ben şikayet edip etmemesine bişey demedim iyi yapmış eline koluna sağlık.

millete neler dediğine bakarsanız üstüne niye gidildiğini (?) anlarsınız.

gidilebilir bir yol diyene çok duyarlısınız diye laf sokmuş.

kimse kimseyi azarlayamaz. azarlarsa uyarılacağını bilir.

kimsenin üstüne gittiğim yok makam aracı bekliyo herhalde başka ne diyebilirdik?

ki bekliyomuş bakın iyi olur tatlım neyiniz eksik dedi ;) tatlısıyım onun ben hiç üstüne gider miyim aaaa

Back
X