Konuşma tavrımda herhangi bi şey yok. Yaram falan da yok düzgün konuş.
Ben senin yaptığın gibi altı doldurulamayacak bi Ton dilekçeyle uğraşıldığı için, belki daha önemli dilekçelere sıra gelmediğinden bahsediyorum.
Benim kurumuma hergün 150-200 arası bu tarz dilekçe geliyor ve bunların en az %60'ı senin yaptığın gibi ucu şahsa dokununca vazgeçenlerden. Ve bu dilekçe yoğunluğundan dolayı benim masamda daha en az 1000 dilekçe sırada bekliyor. Anlatabiliyormuyum??
Vazgeçmek değil diyorsun da savcı ifadeye çağırmış gidemem diyorsun. Ne olacak savcı mı gelecek ayağına?
Canim senin üslubun çok kötü ama meramini anladım. Burada suçlu kullanıcılar değil maalesef.
Bu tür kurumların süreç verimliliğini düzenli olarak analiz edip sürekli iyileştirmeler yapması gerekiyor. Burada sorumluluk kullanıcıda değil kurumda.
Eğer kullanıcının böyle arkasında durmayacagi şikayetler almak istemiyorlarsa ya kullanıcıların şikayetten vaz geçme sebeplerini araştırıp bunlar adına düzenleme yapacaklar. Bu örnekte mesela konu sahibi icin dosyanın Bakırköy Adliyesi'ne taşınması olur. Ya da şikayette vaz geçtiğinde bazı yaptırımlar koyacak. Örn para cezası gibi. Burada gelip konu sahibine kızma yerinde kurum içinde süreç verimliliği vs konularını gündem haline getirmeye çalışmalısın.